Επισκέπτης
μην κουραστεις απ την πολλη περιπετειαΔημητρακη και εγω στην Ελλάδα ειχα τετραψηφιο μισθο αλλα παλι εφυγα
Δεν ειναι μονο η επιβιωση αλλα και η ανελιξη και η περιπετεια που μας οδηγει στο εξωτερικο
μην κουραστεις απ την πολλη περιπετειαΔημητρακη και εγω στην Ελλάδα ειχα τετραψηφιο μισθο αλλα παλι εφυγα
Δεν ειναι μονο η επιβιωση αλλα και η ανελιξη και η περιπετεια που μας οδηγει στο εξωτερικο
Πως το κανεις πετυχαινεις αυτο δουλευοντας για την Γερμανια που δινει λεφτα στην Ελλαδα;
Αυτος που αληθινα υπονομευει τους γονους ειναι ο ανεργος ή εστω ο λιτα διαβιων και με φειδω εργαζομενος οπως ο Πικερ.
LOL
Απιθανος τενεκες ο μεσος Ελληνας - ακαδημαικα/επιχειρηματικα.
Πολυ κατω απο το μεσο ορο PISA/OECD, σχεδον μηδενικη προστιθεμενη αξια/R&D/%export etc - για κομποστα/φραπε και κοκκινες Μηλιες ο Βαλκανιος μπατιρης.
Οικονομικα/τεχνολογικα αναλφαβητος, με τις επιλογες του (τα τελευταια) 30-40 χρονια εστειλε την χωρα στα βραχια και περιμενει Σωρρα και καμμενους παντως χρωματος να τον σωσουν.
Αθλια ρατσα.
Αν θεωρείς να είσαι αυτός που περιγελάνε οι Γερμανοί και να δουλεύεις σε δουλειές που αυτοί δε πάνε να δουλέψουν είναι επητυχία!εγώ τι να πω?Νομίζεις αν ο Βλάκμαν είχε έστω και λίγα λεφτά και ένα διαμέρισμα στην Ελλάδα θα πήγαινε ποτέ στη Γερμανία?
Τι διαφορά έχουν οι πουτάνες του Βλάκμαν από της πουτάνες που γαμάει ο Πίκερ?Εχεις δει πολλούς πετυχημένους να τους έχουν δώσει ένα χώρο στη δουλειά τους γιά να μένουν?
και να πηγαίνουν με τα πόδια στα 45 τους?
Δημητρακη και εγω στην Ελλάδα ειχα τετραψηφιο μισθο αλλα παλι εφυγα
Βρε μαλάκα βρε σκουπίδι δεν σου περνάει από το μυαλό (πιό μυαλό δηλαδή) ότι υπάρχουν και ΠΟΛΛΟΙ έλληνες που δουλεύουν έξω σε δουλειές που οι Γερμανοί, οι Αγγλοι κλπ τις κοιτάνε με το κυάλι?
Και οι έλληνες αυτοί δεν έρχονται πίσω στην Ελλάδα ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ?
ηλίθιο υποκείμενο και εγώ στην Αγγλία δεν έχω αυτοκίνητο γιατί πολύ απλά στα 200 μέτρα από το σπίτι μου υπάρχει λεωφορείο που με αφήνει έξω από το γραφείο και το οποίο το πληρώνει η εταιρεία... η οποία εταιρεία έχει σύμβαση με την Europcar και μας δίνει αυτοκίνητα όποτε γουστάρουμε σε τιμές 35% κάτω από του καταλόγου .. και μάλιστα έχει και τα γραφεία της και το πάρκιν της στις εγκαταστάσεις τις εταιρείας μας και μας παραδίδει τα αυτοκίνητα την μέρα και την ώρα που το γουστάρουμε έξω από την πόρτα του γραφείου και το παραλαμβάνει από εκεί...
μαλάκας είμαι να πάρω αυτοκίνητο να δεσμεύσω 35 χιλιάδες λίρες και να έχω να πληρώνω κάθε χρόνο 1500+ ασφάλεια , 140 τέλη κυκλοφορίας και να χρειάζομαι και θέση στάθμευσης ? Τα μισά σαβατοκύριακα που κάνω εκδρομές νοικιάζω ένα και κάνω την δουλειά μου...
και τις καθημερινές όταν θέλω να πάω κάπου μπαίνω στην εφαρμογή και καλώ αυτοκίνητο με οδηγό που με πηγαίνει όπου γουστάρω, πίνω τα ξίδια μου και έρχεται και με παίρνει και με πάει σπίτι..
και στην Ελλάδα δεν έχω πλέον αυτοκίνητο... όταν έρχομαι νοικιάζω ένα στο αεροδρόμιο (με τα μίλια και τις εκπτώσεις λόγω της εταιρείας δεν μου βγαίνει πάνω από 35-40 ευρώ την μέρα για ένα μικρό SUV) του γαμώ το κέρατο στις διακοπές (έτσι και αλλιώς full comprehensive εχει χωρίς εκπιπτόμενο) και φεύγοντας το παρατάω στο αεροδρόμιο χωρίς να νοιαστώ... ούτε ασφάλειες ούτε τέλη κυκλοφορίας ούτε τεκμήρια ούτε τίποτε..
και φυσικά τα έξοδα ενοικίασης τα βάζω στα έξοδα της εταιρείας μου και εκπίπτουν από τον φόρο ...
ηλίθιο υποκείμενο...
γιατι το κανεις τωρα αυτο;αφού μιλήσαμε για καμμιά ώρα σχετικά με την θέση (ακρως ενδιαφέρουσα) φτάσαμε στο χρηματικό ... και μου λέει "μπορούμε να δώσουμε 2.800 και να φτάσουμε μέχρι 3.200" ... και του απάντησα "θα εννοείτε την βδομάδα φυσικά" ...
τετραψηφιος είναι και τα 1001 και τα 9999 ... υπάρχει απόκλιση μεταξύ τους...
πριν ενάμιση μήνα με πήραν τηλέφωνο από έναν από τους κινητούς της Ελλάδας γιατί χρειαζόντουσαν κάποιον σαν και μένα... αφού μιλήσαμε για καμμιά ώρα σχετικά με την θέση (ακρως ενδιαφέρουσα) φτάσαμε στο χρηματικό ... και μου λέει "μπορούμε να δώσουμε 2.800 και να φτάσουμε μέχρι 3.200" ... και του απάντησα "θα εννοείτε την βδομάδα φυσικά" ... ακόμη στο μυαλό μου έρχεται η εικόνα του τύπου (τον γνωρίζω και προσωπικά) με το σαγόνι του να έχει φτάσει στα γονατα του...
Αν θεωρείς να είσαι αυτός που περιγελάνε οι Γερμανοί και να δουλεύεις σε δουλειές που αυτοί δε πάνε να δουλέψουν είναι επητυχία!εγώ τι να πω?Νομίζεις αν ο Βλάκμαν είχε έστω και λίγα λεφτά και ένα διαμέρισμα στην Ελλάδα θα πήγαινε ποτέ στη Γερμανία?
Τι διαφορά έχουν οι πουτάνες του Βλάκμαν από της πουτάνες που γαμάει ο Πίκερ?Εχεις δει πολλούς πετυχημένους να τους έχουν δώσει ένα χώρο στη δουλειά τους γιά να μένουν?
και να πηγαίνουν με τα πόδια στα 45 τους?
Ετσι είναι.Αν και ομολογουμένως το αυτοκίνητο βελτιώνει την ποιότητα ζωής ειδικά εδώ Γερμανία αλλά αν έχεις άλλες προτεραιότητες,είναι βάσανο.
Να επενδύσεις σε αγορά αυτοκινήτου είναι μάλλον η χειρότερη επένδυση που μπορεί να κάνει κανείς μετά το σπονσοριλίκι σε γκόμενες.
Αν το χρειάζεσαι για τη δουλειά σου έχει αξία,αλλιώς είναι ασύμφορο.
Εγώ πάντα έμενα σε απόσταση πέντε λεπτών με τα πόδια από τη δουλειά οπότε δε χρειάζομαι αμάξι.
Το ενοίκιο και το αμάξι είναι τα μεγαλύτερα έξοδα εξωτερικό,αν καταφέρεις και τα μηδενίσεις έχεις φτιαχτεί.
Αλλο πρόβλημα με το αμάξι είναι οτι δεν μπορείς να πιεις ξύδια.Με την Deutsche Bahn πίνεις ξύδια στο τρένο και καταφτάνεις έτοιμος να γαμήσεις πολωνικά μουνάκια.Αλλά αν έχεις αμάξι έχεις μεγαλύτερη ευελιξία και ελευθερία κινήσεων αυτά να λέγονται.Μπορείς βέβαια να πάρεις bla bla car και να καταφτάσεις με Πολωνούς ταξιδιώτες σε γελοίες τιμές αλλά και πάλι είναι καλύτερα να σκάσεις με αμάξι έστω και αν Πολωνία είσαι στόχος με γερμανικές πινακίδες.
Ρώτησα κάτι Πολωνούς γιατί κλέβετε συνέχεια γερμανικά αμάξια ρε πούστηδες και απάντησαν γιατί είναι καλά.
Για την πλειοψηφία 1001 ειναι υπεραρκετα για να μην κουνηθουν ποτε
Για τον Δεκέμβριο μονο τα per diems ηταν 3k. Συν ο μισθος φυσικα
Μα αυτό είναι το λάθος που κάνεις.Τα άτομα σαν εμένα είμαστε άπληστοι,δεν είμαστε στωικοί.
Στα αρχίδια μου αν έχω 1 μύριο ακίνητη περιουσία Ελλάδα και 1500 ευρώ γκαραντί το μήνα γιατί απλά δε μου φτάνουν,θέλω να γαμάω συνέχεια,είμαι άπληστος.
Γενικά αυτό το excess την κυριαρχία του υπερπέουλα και τα γούστα δεν μπορείτε να καταλάβετε εσείς οι συμβατικοί γιατί σκέφτεστε συνέχεια με τους μέσους όρους,οτι δηλαδή όλοι τα βλέπουν όλα όπως εσείς γιατί είστε ο μέσος όρος ενώ εμείς τα βλέπουμε διαφορετικά είμαστε ακόρεστοι.
Ολο λογια και εσυ απεναντι σε εναν ανθρωπο που μας εχει κανει ολοκληρο τουρ στην πολη του και στο σπιτι του.Βρε μαλάκα βρε σκουπίδι δεν σου περνάει από το μυαλό (πιό μυαλό δηλαδή) ότι υπάρχουν και ΠΟΛΛΟΙ έλληνες που δουλεύουν έξω σε δουλειές που οι Γερμανοί, οι Αγγλοι κλπ τις κοιτάνε με το κυάλι?
ηλίθιο υποκείμενο και εγώ στην Αγγλία δεν έχω αυτοκίνητο γιατί πολύ απλά στα 200 μέτρα από το σπίτι μου υπάρχει λεωφορείο που με αφήνει έξω από το γραφείο και το οποίο το πληρώνει η εταιρεία... η οποία εταιρεία έχει σύμβαση με την Europcar και μας δίνει αυτοκίνητα όποτε γουστάρουμε σε τιμές 35% κάτω από του καταλόγου .. και μάλιστα έχει και τα γραφεία της και το πάρκιν της στις εγκαταστάσεις τις εταιρείας μας και μας παραδίδει τα αυτοκίνητα την μέρα και την ώρα που το γουστάρουμε έξω από την πόρτα του γραφείου και το παραλαμβάνει από εκεί...
μαλάκας είμαι να πάρω αυτοκίνητο να δεσμεύσω 35 χιλιάδες λίρες και να έχω να πληρώνω κάθε χρόνο 1500+ ασφάλεια , 140 τέλη κυκλοφορίας και να χρειάζομαι και θέση στάθμευσης ? Τα μισά σαβατοκύριακα που κάνω εκδρομές νοικιάζω ένα και κάνω την δουλειά μου...
και τις καθημερινές όταν θέλω να πάω κάπου μπαίνω στην εφαρμογή και καλώ αυτοκίνητο με οδηγό που με πηγαίνει όπου γουστάρω, πίνω τα ξίδια μου και έρχεται και με παίρνει και με πάει σπίτι..
και στην Ελλάδα δεν έχω πλέον αυτοκίνητο... όταν έρχομαι νοικιάζω ένα στο αεροδρόμιο (με τα μίλια και τις εκπτώσεις λόγω της εταιρείας δεν μου βγαίνει πάνω από 35-40 ευρώ την μέρα για ένα μικρό SUV) του γαμώ το κέρατο στις διακοπές (έτσι και αλλιώς full comprehensive εχει χωρίς εκπιπτόμενο) και φεύγοντας το παρατάω στο αεροδρόμιο χωρίς να νοιαστώ... ούτε ασφάλειες ούτε τέλη κυκλοφορίας ούτε τεκμήρια ούτε τίποτε..
και φυσικά τα έξοδα ενοικίασης τα βάζω στα έξοδα της εταιρείας μου και εκπίπτουν από τον φόρο ...
ηλίθιο υποκείμενο...
Ασε πήγα και είδα πόσο πλούσια ζείτεΒρε μαλάκα βρε σκουπίδι δεν σου περνάει από το μυαλό (πιό μυαλό δηλαδή) ότι υπάρχουν και ΠΟΛΛΟΙ έλληνες που δουλεύουν έξω σε δουλειές που οι Γερμανοί, οι Αγγλοι κλπ τις κοιτάνε με το κυάλι?
ηλίθιο υποκείμενο...
Εγώ σαν πιό πρακτικός τύπος δουλεύω εδώΟλο λογια και εσυ απεναντι σε εναν ανθρωπο που μας εχει κανει ολοκληρο τουρ στην πολη του και στο σπιτι του.
Μια φωτογραφια απο την αξιοζηλευτη ζωη σου εχεις να καταθεσεις;
Για να μην μεινω απεξω, εδω μενω εγω:
https://[URL unfurl="true"]www.dikaiologitika.gr/media/k2/items/cache/4780462bd691a00cb150a306e665a350_XL.jpg?t=1539355161[/img[/URL]]
Εδω ειναι το γραφειο μου:
[img]https://[URL unfurl="true"]www.zarpanews.gr/wp-content/uploads/2015/01/grafeio.jpg[/img[/URL]]
Εδω ειναι η κουζινα με εξοπλισμο για τεσσερα ατομα του ΒΠ και η αναλογη βεραντα.
[img]https://i.imgur.com/x2cJRrT.jpg
![]()
Και εδω εργαζεται αδημονωντας μετα τη δουλεια για τη βραδυνη εξοδο με τον Γκεοργκ απο τη Βοτανολογια και τη χοντρη φιλολογο γυναικα του που λατρευει την οπερα, και να συνεχισουν την καθιερωμενη τους συζητηση για τους αρχαιους Ελληνες και τους Γερμανους φιλοσοφους. Ελιτ! Ελιτ!
![]()
Σωστος. Κατ αρχην ας ξεκινησουμε ολοι απο τη βαση οτι στα 90 μας αντε στα 100 θα ημαστε παρεα με τα αγγελακια. Αλλος θα φυγει ικανοποιημενος αν περασε ολη του τη ζωη σε ενα 45 τ.μ. στην Κυψελη χωρις να δουλεψει ποτε, αλλα και με ελαχιστες απολαυσεις στη ζωη του.
Αλλος και μονο στη σκεψη μιας τετοιας ζωης θα παθαινε μελαγχγολια. Προτιμαει να γαμιεται στη δουλεια, αλλα και να ταξιδευει, να γνωριζει κοσμο, να γαμαει, να ξοδευει, να να να, να κανει οτιδηποτε τον κανει να αισθανεται ζωντανος.
Σε 100 χρονια κανενας δε θα ειναι ουτε κερδισμενος ουτε χαμενος, απλα εκανε ο καθενας οτι γουσταρε
Ολο λογια και εσυ απεναντι σε εναν ανθρωπο που μας εχει κανει ολοκληρο τουρ στην πολη του και στο σπιτι του.
Μια φωτογραφια απο την αξιοζηλευτη ζωη σου εχεις να καταθεσεις;
Για να μην μεινω απεξω, εδω μενω εγω:
Εδω ειναι το γραφειο μου:
Εδω ειναι η κουζινα με εξοπλισμο για τεσσερα ατομα του ΒΠ και η αναλογη βεραντα.
Και εδω εργαζεται αδημονωντας μετα τη δουλεια για τη βραδυνη εξοδο με τον Γκεοργκ απο τη Βοτανολογια και τη χοντρη φιλολογο γυναικα του που λατρευει την οπερα, και να συνεχισουν την καθιερωμενη τους συζητηση για τους αρχαιους Ελληνες και τους Γερμανους φιλοσοφους. Ελιτ! Ελιτ!
Συγγνώμη γαμάς μιά φορά το εξάμηνοΜα αυτό είναι το λάθος που κάνεις.Τα άτομα σαν εμένα είμαστε άπληστοι,δεν είμαστε στωικοί.
Στα αρχίδια μου αν έχω 1 μύριο ακίνητη περιουσία Ελλάδα και 1500 ευρώ γκαραντί το μήνα γιατί απλά δε μου φτάνουν,θέλω να γαμάω συνέχεια,είμαι άπληστος.
Συγγνώμη γαμάς μιά φορά το εξάμηνοπιθανόν όπως έχεις μπερδέψει της πουτάνε με της γκόμενες
να έχεις μπερδέψει τη μαλακία με το γαμήσι
και γιά σένα η μαλακία
που κάθεσαι και παίζεις κάθε μέρα είναι γαμήσι
Αν και γιά να τραβήξεις μαλακία λογικά θα πηγαίνεις στην τουαλέτα
γιατί ούτε κουρτίνες δεν έχεις
και θα σε βλέπουν οι γείτονες που τον παίζεις
Αυτό με το αυτοκίνητο μου θυμίζει την κολοβή αλεπού με την κομμένη ουράτι να το κάνω μωρε το αυτοκίνητο έξοδα είναι
.
Αν είχες λεφτά και δεν ήσουν μπατίρηςκαι ήθελες να γαμάς συνέχεια όπως εγώ θα ήσουν Πορνομετανάστης στη Ρωσσία και θα γάμαγες όσο ήθελες και όχι ο εργατάκος των Γερμανών που δουλεύει σα το μαύρο που Γερμανός δεν πάει και που του έδωσαν ένα χώρο στη δουλειά γιά να μένει
![]()
Αν ήθελες να γαμάς συνέχεια όπως εγώ θα ήσουν Πορνομετανάστης στη Ρωσσία και θα γάμαγες όσο ήθελες