Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656

Συνημμένα

• 1936CE06-E0C5-4E42-9C19-51596B82C6AD.jpeg
    1936CE06-E0C5-4E42-9C19-51596B82C6AD.jpeg
    828,6 KB · Εμφανίσεις: 62
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Παντως αποβεργαλειο ο μιτσος τελικα σκιζει
Μπορει ναναι κ πανω απο 7 ποντους τελικα  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
Αν και ειναι παλια η φωτο γιατι του ειναι σηκωμενο  :erection:

Εντάξει, έχει την κοιλούμπα οπότε δεν μπορεί να το δει->οπότε δε στεναχωριέται->success story

Άλλωστε για μια γάτα 7 πόντοι κρεατόβεργα δεν ειναι αμελητέα ποσότητα :S

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.285
Πόντοι
5.506
Παντως αποβεργαλειο ο μιτσος τελικα σκιζει
Μπορει ναναι κ πανω απο 7 ποντους τελικα  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
Αν και ειναι παλια η φωτο γιατι του ειναι σηκωμενο  :erection:

Θέλεις να πεις οτι πλέον δεν κελαηδάει καθόλου ή κελαηδάει μόνο με τα γατιά στο διαμέρισμα των 80τ.μ.;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.285
Πόντοι
5.506

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.450
Πόντοι
216
Ο παραλιμνιος εχει πεσιμιατικη οπτικη
Ενας βασικος λογος ειναι οτι ζει απ οτι καταλαβα σε πολη κ περιβαλλον χαβουζα δηλ το Βερολινο
Μια αθηνα δηλ σε αλλο εκδοση κ με κολοκαιρο συν οτι ακομα κι γερμανοι που χουν εκει ειναι κατα βαση καμμενοι
Μια πολη με χαλια συνθεση πλυθξσμου χωνευτηρι απο ολα τα σκατα λαους ευρωπης κ αφρικης ασιας
Η δουλεια απογευμαρινα ωραρια κ βραδια τον κρατα εκτος κοινωνικουητας συν πτι δεννξερει την γλωσσα αυνντημ ηληκια συν καποιοι αλλοι παραγοντες βγαζουν ωραια κειμενα αλλα απο το νταρκ σαιντ
Ο ιδιος ανθρωπος αν ζουσε Μοναχο η Στουτγκαρδη κινηταν οδηγος την μερα σε λεοφψρειο θαχε τελειως  αλλη ζωη και οπτικη

Ο paralimnios εζησε το εξωτερικο με τον δυσκολο τροπο καθως:

1. Εφυγε μονος χωρις συντροφο
2. Σε σχετικα μεγαλη ηλικια
3. Με χρεη στην Ελλαδα, αρα μονιμως υπο οικονομικη πιεση
4. Χωρις εξειδικευση
5. Χωρις γλωσσα
6. Εμπλεξε με το χειροτερο ειδος δουλειας, δηλαδη κουζινα σε ελληνικα εστιατορια

Παρ ολα αυτα σταθηκε στα ποδια του, μαζεψε εμπειριες που θα χει να θυμαται μεχρι τα βαθια γεραματα, εμαθε επαγγελματικη μαγειρικη, γνωρισε κοσμο, ξεχρεωσε μερος των δανειων του, θα γυρισει με λεφτα και θα χει πισω μια πορτα ανοιχτη σε περιπτωση που ξαναχρειαστει

Θα γυρισει νικητης, γιατι μιλησε μεσα του η ελληνικη ανωτεροτητα. Σιγουρα θα γνωρισε κακουχιες και εμπόδια, αλλα το ισοζυγιο ειναι σιγουρα θετικο

Επισκέπτης
Μάγκες δεν υπάρχει μόνο Γερμανία στον χάρτη, ξεκολλείστε.
Ούτε να συνδέετε όλους τους Έλληνες στο εξωτερικό με αυτούς στην Γερμανία, ούτε όλες οι χώρες είναι σαν την Γερμανία.

Υπάρχουν πολλές επιλογές έξω και η κάθεμία χώρα προσφέρει συν και πλυν.
Όπως κάτι που ακούω, ά δεν του άρεσε έξω και γύρισε. Ποιο είναι το έξω; Σε πόσες χώρες πήγε; Γιατί αν αυτός ο κάποιος πήγε μόνο σε μια χώρα, πχ Αγγλία, δεν του άρεσε και γύρισε πίσω, τότε είναι μεγάλος μαλάκας. Αν κάποιος κάνει τον μεγάλο κόπο και ξενιτεύεται, τότε πρέπει να δώσει ευκαιρείες σε διάφορα περιβάλλοντα μέχρι να βρει αυτό που του αρέσει. Αλλιώς. από την αρχή ήταν καμμένο χαρτί και απλά πήγε για βόλτα έξω. Αυτός που θέλει να πετύχει έξω, θα βάλει κόπο και θα τα καταφέρει Βλέπω οικογένειες με 2 παιδιά που στην Ελλάδα πεινούσαν και αγανακτούσαν, να πηγαίνουν στο εξωτερικό και να βρίσκουν γρήγορα δουλειά και οι 2 γονείς και να ζούνε αξιοπρεπώς. Βλέπω και άλλους που πάνε έξω χωρίς οικογένεια, βρίσκουν μια καλή δουλίτσα και βρίζουν γιατί δεν είναι Ελλάδα. Ε, αυτοί είναι τελειωμένοι. Δεν θα περάσουν ποτέ καλά στο εξωτερικό με τέτοια μυαλά.

Προσωπικά πάω σε μια χώρα, κάθομαι μερικά χρόνια και όταν βαρεθώ βρίσκω άλλον προορισμό. Ελλάδα μόνο για διακοπές εδώ και αρκετά χρόνια. Έρχομαι Αθήνα για 4-5 μέρες και τσαντίζομαι με όσα βλέπω γύρω μου.
Για σύνταξη βλέπουμε..
Ε γραψε εσυ για τις αλλες χωρες. Δεν γραφει κανεις εκτος απο τους βαλκανιοπουτσιστες που θελουν να επιβληθουν στο σαιτ.

Εγω πιστευω οτι καποια νεα μορφωμενα παιδια εχουν πεσει σε μια παγιδα, μεταναστευοντας καθε 2-3 χρονια απο πολη σε πολη, επειδη δε μπορουν να βγαλουν ριζες πουθενα. Δεν ξερω τι θα απογινουν. Κυριως απο αλλα κρατη, οχι τοσο Ελληνες.

Εγω λοιπον θα διαλεγα Ισπανια και Γαλλια για να ζησω. Τριτη επιλογη νοτιος Αγγλια με γκομενα Κινεζα.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ε γραψε εσυ για τις αλλες χωρες. Δεν γραφει κανεις εκτος απο τους βαλκανιοπουτσιστες που θελουν να επιβληθουν στο σαιτ.

Εγω πιστευω οτι καποια νεα μορφωμενα παιδια εχουν πεσει σε μια παγιδα, μεταναστευοντας καθε 2-3 χρονια απο πολη σε πολη, επειδη δε μπορουν να βγαλουν ριζες πουθενα. Δεν ξερω τι θα απογινουν. Κυριως απο αλλα κρατη, οχι τοσο Ελληνες.

Εγω λοιπον θα διαλεγα Ισπανια και Γαλλια για να ζησω. Τριτη επιλογη νοτιος Αγγλια με γκομενα Κινεζα.

Γαλλια ειναι μακραν η χειρότερη χωρα
Οι Γάλλοι ειναι εντελως μαλακες και τεμπεληδες, παντου αραπια και αγγλικα δεν ξερουν

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16

γιατι κινεζα ;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
Οι Γάλλοι ειναι εντελως μαλακες και τεμπεληδες, παντου αραπια και αγγλικα δεν ξερουν
τα μουνια ειναι αναμεσα στα καλυτερα
Παθιαρες κ πολυωιζυγκοινγκ οι γαλλιδες
Οχι οι ΜΑΥΡΕΣ οι γαλλιδες λεω με προπαπου γαλλο

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.450
Πόντοι
216

Κατ εμε η Γαλλια ειναι η πιο ευλογημενη χωρα στον κοσμο, απο πολλες αποψεις.
Ωστοσο για μεταναστευση Ελληνα εκει για δουλεια, οντως ειναι απ τις χειροτερες επιλογες

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
τα μουνια ειναι αναμεσα στα καλυτερα
Παθιαρες κ πολυωιζυγκοινγκ οι γαλλιδες
Οχι οι ΜΑΥΡΕΣ οι γαλλιδες λεω με προπαπου γαλλο

Θα συμφωνησω για τα μουνια αλλα για δουλειά ειναι μακραν οι χειροτεροι. Απερριψα δουλεια που μου εδιναν σχεδον τα διπλα γιατι δεν τους εμπιστευομαι

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
Κατ εμε η Γαλλια ειναι η πιο ευλογημενη χωρα στον κοσμο, απο πολλες αποψεις.
Ωστοσο για μεταναστευση Ελληνα εκει για δουλεια, οντως ειναι απ τις χειροτερες επιλογες
αν δεν υπηρχαν οι αραπαδες μουσλιμια μαγκρεπ κλπ σκατα
Θα ηταν το τοπ του πλανητη
Κουλτουρα πολυτισμος τεχνολογια ΜΟΥΝΙ
ειδικα νοτο τοπ οφ δε τοπ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
Θα συμφωνησω για τα μουνια αλλα για δουλειά ειναι μακραν οι χειροτεροι. Απερριψα δουλεια που μου εδιναν σχεδον τα διπλα γιατι δεν τους εμπιστευομαι
δεν εχω αποψη
Παντως τα εργατικα δικαιωματα ξεκινησαν  κ παραμενουν ισχυρα ΜΟΝΟ στην ΓΑλλια

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
δεν εχω αποψη
Παντως τα εργατικα δικαιωματα ξεκινησαν  κ παραμενουν ισχυρα ΜΟΝΟ στην ΓΑλλια

Υπαρχει προστασια αλλα οι περισσότεροι που φευγουν εξω δεν το κανουν για την εργασιακη ασφαλεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom