Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.285
Πόντοι
5.506
Το τρελό αγόρι μας που είναι;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.285
Πόντοι
5.506
Κρίμας και ήθελα να θυμηθούμε τα νιάτα του.  :S :S :S

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Βαλκανιοπουτσιστες, ο Δημητρακης σας εδειξε το σαλονι του, τη βεραντα του, την κουζινα του, τον καμπινε του. ΕΣΕΙΣ, μια (1) φωτογραφια απο τα οικοτροφεια που μενετε, θα βαλετε;

Εδώ είναι μια τωρινή φωτό από την κρεβατοκάμαρα του οικοτροφείου στη Γερμανία που μένω.

KhLJfI.jpg

Περιμένω φωτό από τα δικά σας οικοτροφεία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
@Centrino αυτά που γράφεις, τουλάχιστον όσο αφορά τη Γερμανία, ίσχυαν κάποτε..

Πλέον γίνεται συνεχής παραβίαση κανόνων με σκοπό την κερδοφορία,απλά οι Γερμανοί ξέρουν να καλύπτουν τον κώλο τους.

Π.χ.τα γερμανικά ταχυδρομεία έχουν προσλάβει Πολωνούς που έχουν βανάκια/μικρά φορτηγά και έχουν συνάψει μέσω τρίτων εταιρειών ατομικές συμβάσεις μαζί τους,
με τελείως καταχρηστικούς όρους που εκπίπτουν του γερμανικού δίκαιου.

Και άλλα πολλά παραδείγματα..

Ετσι είναι.Γενικά Γερμανία αν τα πράττεις αλά ελληνικά που λένε με έμμεσους τρόπους και είσαι αποτελεσματικός,δε γυρίζει βλέφαρο.Ισα ίσα σε θεωρούνε υπεργαμάτο που βγάζεις το φίδι από την τρύπα και λύνεις προβήματα.Αρκεί να πετυχαίνεις να έχεις καλό αποτέλεσμα.
Οι διαδικασίες κτλ είναι για τους παπάρες που θέλουν τα δικαιώματά τους να κατοχυρώνονται.
Εγώ επιβάλλω βαλκάνια υπεροχή.Τα δικαιώματά σου καθορίζονται πλέον από τον ανώτερο Βαλκάνιο.Δεν έχουν σχέση οι τοπικοί νόμοι,τι θέλουν οι ντόπιοι κτλ γιατί είμαι ο άρχοντας.
Είναι η αρχονταρέικη νοοτροπία για να επιβληθείς στο σύστημα.
Πιστεύω στους Ελληναράδες ταιριάζει η Δύση πολύ,ήρθαμε εδώ να τους κατακτήσουμε να δείξουμε την ελληναράδικη υπεροχή μας αυτό το άλλο.
Γενικά η δυτική γερμανοειδής μέθοδος είναι η άμεση,τηρώ τις διαδικασίες και πάω ευθέως να επιβάλλω τους κανόνες δια της ανωτερότητάς μου που αποδέχεται όλη η ομάδα.Η ελληνική μέθοδος είναι η έμμεση,βρίσκω τα σημεία μέγιστης αντίστασης και πάω ζιγκ ζαγκ να τα παρακάμψω.
Ολοι οι Ευρωπαίοι είναι σε δέος με τις ελληνικές μεθόδους έμμεσης προσέγγισης μέσω των σημείων ελάχιστης αντίστασης γιατί δεν υπάρχει αλλού.Το θεωρούν κατάλοιπο της εποχής του Οδυσσέως,κατά κάποιο τρόπο οτι είμαστε ταλαντούχοι στο στρίψιμο,στη λύση δύσκολων προβλημάτων με πονηρό τρόπο.
Στο λένε κιόλας είσαι Ελληνας,άρα ευρηματικός οπότε θα βρεις μια λύση.Το θεωρούν δεδομένο να τους ξελασπώνεις.
Γενικώς τα σκατά της Δύσης είναι τεράστια,οπότε είναι τυχεροί που έχουν τους ανώτερους Ελληναράδες ανάμεσά τους.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Άσχετο και σχετικό - ΜΗΝ ανεβάζεται ανεξέλεγκτα φωτογραφίες εδώ και εκεί. Δεν έχει νόημα και συχνά προκαλεί μπελάδες.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Ετσι είναι.Γενικά Γερμανία αν τα πράττεις αλά ελληνικά που λένε με έμμεσους τρόπους και είσαι αποτελεσματικός,δε γυρίζει βλέφαρο.Ισα ίσα σε θεωρούνε υπεργαμάτο που βγάζεις το φίδι από την τρύπα και λύνεις προβήματα.Αρκεί να πετυχαίνεις να έχεις καλό αποτέλεσμα.
Οι διαδικασίες κτλ είναι για τους παπάρες που θέλουν τα δικαιώματά τους να κατοχυρώνονται.
Εγώ επιβάλλω βαλκάνια υπεροχή.Τα δικαιώματά σου καθορίζονται πλέον από τον ανώτερο Βαλκάνιο.Δεν έχουν σχέση οι τοπικοί νόμοι,τι θέλουν οι ντόπιοι κτλ γιατί είμαι ο άρχοντας.
Είναι η αρχονταρέικη νοοτροπία για να επιβληθείς στο σύστημα.
Πιστεύω στους Ελληναράδες ταιριάζει η Δύση πολύ,ήρθαμε εδώ να τους κατακτήσουμε να δείξουμε την ελληναράδικη υπεροχή μας αυτό το άλλο.
Γενικά η δυτική γερμανοειδής μέθοδος είναι η άμεση,τηρώ τις διαδικασίες και πάω ευθέως να επιβάλλω τους κανόνες δια της ανωτερότητάς μου που αποδέχεται όλη η ομάδα.Η ελληνική μέθοδος είναι η έμμεση,βρίσκω τα σημεία μέγιστης αντίστασης και πάω ζιγκ ζαγκ να τα παρακάμψω.
Ολοι οι Ευρωπαίοι είναι σε δέος με τις ελληνικές μεθόδους έμμεσης προσέγγισης μέσω των σημείων ελάχιστης αντίστασης γιατί δεν υπάρχει αλλού.Το θεωρούν κατάλοιπο της εποχής του Οδυσσέως,κατά κάποιο τρόπο οτι είμαστε ταλαντούχοι στο στρίψιμο,στη λύση δύσκολων προβλημάτων με πονηρό τρόπο.
Στο λένε κιόλας είσαι Ελληνας,άρα ευρηματικός οπότε θα βρεις μια λύση.Το θεωρούν δεδομένο να τους ξελασπώνεις.
Γενικώς τα σκατά της Δύσης είναι τεράστια,οπότε είναι τυχεροί που έχουν τους ανώτερους Ελληναράδες ανάμεσά τους.

Υπερβάλλεις νομίζω, αλλά πλέον εκλαμβάνω τις δημοσιεύσεις σου περισσότερο ως άσκηση λογοτεχνικού ύφους παρά ως κυριολεκτικές δηλώσεις οπότε δεν έχει νόημα η περαιτέρω συζήτηση νομίζω.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Λες καποιες αληθειες μεσα στην τρελα σου που δε μπορει να τις πει αλλος ανθρωπος!

Οι κοινωνιολογοι προσπαθουν να ερμηνευσουν γιατι καποιες χωρες εχουν υψηλο social capital και καποιες χαμηλο. Κανεις δεν εχει σκεφτει να ερευνησει την παραμετρο της γενετικης ομοιογενειας

Εννοείται.Ο Σουηδός θα δουλέψει ευχαρίστως για να ωφεληθεί ο συμπατριώτης του που είναι ούνα φάτσα ούνα ράτσα με αυτόν.Τον θεωρεί συγγενή φυλετικά.
Εγώ τι να δουλέψω για τον τουρκόγυφτο,το μαλάκα τον Αλβαναρά που παριστάνει τον Ελληνα κτλ?Για εμένα είναι εντελώς ξένοι δε νιώθω καμιά αλληλεγγύη με αυτούς.Πιο πολλή αλληλεγγύη νιώθω με ένα Σλάβο λίγο πιο βόρεια και ψιλογείτονα ή ακόμα και με Ιταλό που λέει ο λόγος παρά με τουρκόσπορο.
Το ίδιο και αυτοί προφανώς γουστάρουν μαυριδερούς,αραβοειδείς,Τούρκους και δεν έχουν καμιά αλληλεγγύη με άλλους.
Καλά,η Ελλάδα πάντα χωρισμένη ήτανε,όλες οι πόλεις κράτη ήταν στα μαχαίρια κανένας δεν αποκαλούσε τον εαυτό του Ελληνα αλλά Σπαρτιάτη,Αθηναίο,Μακεδόνα,Βοιωτό κτλ αυτή η νοοτροπία υπάρχει και σήμερα διακόσιες γεωγραφικές διαιρέσεις λόγω αναγλύφου.
Αντίθετα οι Σουηδοί πάντα μαζί τα πράττανε,δεν έλεγε ο άλλος εγώ είμαι από τη Στοκχόλμη σας γαμάω όλους γατάκια του Μάλμοε.Είχαν πάντα εθνική συνείδηση.Το ίδιο και οι Τσέχοι,οι Πολωνοί κτλ,είναι πολύ ομογενείς.
Δηλαδή η Σιλεσιανή ξανθιά του Βρότσλαβ μπορεί να θεωρεί οτι κάνει καλύτερα μπούκια από την ξενέρωτη Ποζνανιάνκα και ο Σιλεσιανός του Κατοβίτσε οτι είναι απίστευτα πιο μάγκας από το Βαρσόβιο αλλά μέχρι εκεί.Δεν παίζουν μεγάλες διαφορές στα λοιπά.Θεωρούν εαυτούς αδερφούς άντε ξαδέρφους μάξιμουμ.
Πολωνός κατά Πολωνού δεν έχει πολεμήσει ποτέ γιατί είναι αδύνατο.Οπως και Τσέχος κατά Τσέχου,Σλοβάκος κατά Σλοβάκου,Σουηδός κατά Σουηδού.Δεν έχει συμβεί ποτέ ούτε είναι δυνατό λόγω γενετικής ομοιογένειας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Άσχετο και σχετικό - ΜΗΝ ανεβάζεται ανεξέλεγκτα φωτογραφίες εδώ και εκεί. Δεν έχει νόημα και συχνά προκαλεί μπελάδες.

Εγώ δεν έχω πρόβλημα.Να ανεβάσω και φωτό από τα διαμερίσματά μου Αθήνα που ξεβρακώνονταν οι γκόμενες που έφερνα.
Παλιά ανήκαν σε δικηγόρους που έφερναν δικαστές να γαμήσουν και να κερδίζουν τις υποθέσεις.
Είναι fool proof διαμερίσματα,άμα έρθει η Ανατολική ξεβρακώνεται σε dt.
Οχι σαν τις μαλακίες δημητράκη με τα 40 τμ του διαμερίσματος των 10000 ευρώ που ντρέπεται να μπει γκόμενα ακόμα και μπάζο.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Εγώ δεν έχω πρόβλημα.Να ανεβάσω και φωτό από τα διαμερίσματά μου Αθήνα που ξεβρακώνονταν οι γκόμενες που έφερνα.
Παλιά ανήκαν σε δικηγόρους που έφερναν δικαστές να γαμήσουν και να κερδίζουν τις υποθέσεις.
Είναι fool proof διαμερίσματα,άμα έρθει η Ανατολική ξεβρακώνεται σε dt.
Οχι σαν τις μαλακίες δημητράκη με τα 40 τμ του διαμερίσματος των 10000 ευρώ που ντρέπεται να μπει γκόμενα ακόμα και μπάζο.

Το ιντερνετ είναι δημόσιος χώρος όπου η έννοια της ανωνυμίας είναι απατηλή ρε Kman2. Αυτή την φάμπρικα με τις φωτογραφίες και τον άγριο χαβαλέ που εφάπτεται του πραγματικού κόσμου ποτέ δεν την κατάλαβα. Στο τέλος είτε θα πλακωθούν άνθρωποι στο ξύλο και θα γίνουν παρεξηγήσεις ή θα εκτεθούν από καραμπόλα άνθρωποι που δεν θέλουν. Μεγάλα παιδιά είμαστε - ο χαβαλές έχει ένα όριο!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το ιντερνετ είναι δημόσιος χώρος όπου η έννοια της ανωνυμίας είναι απατηλή ρε Kman2. Αυτή την φάμπρικα με τις φωτογραφίες και τον άγριο χαβαλέ που εφάπτεται του πραγματικού κόσμου ποτέ δεν την κατάλαβα. Στο τέλος είτε θα πλακωθούν άνθρωποι στο ξύλο και θα γίνουν παρεξηγήσεις ή θα εκτεθούν από καραμπόλα άνθρωποι που δεν θέλουν. Μεγάλα παιδιά είμαστε - ο χαβαλές έχει ένα όριο!

Εχει όριο όντως για αυτό προβάλλω φωτό επιλεκτικά.
Δείχνω το 30% και τα λοιπά τα αφήνω στη φαντασία του παίχτη.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.951
Πόντοι
216
Εδώ είναι μια τωρινή φωτό από την κρεβατοκάμαρα του οικοτροφείου στη Γερμανία που μένω.

KhLJfI.jpg

Περιμένω φωτό από τα δικά σας οικοτροφεία.

μινιμαλιστική διακόσμηση, desktop με tab bourdela.com ανοιχτό, τι άλλο να ζητήσει κανείς απ' τη ζωή;
:rockon: :rockon: :rockon:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
Κμαν κανα ταπητο απο το Ικεα δεν παιζει ;;;; :respect:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ωραιες κουρτινες

Αλλάζω το τραπέζι σε dt ,βάζω και κουρτίνες κυριλέ και έχω άλλη ατμόσφαιρα.
Τα έχω τα έπιπλα,τα κυριλέ και όλα αλλά βαριέμαι να τα βάλω.
Ας με βλέπουν οι γείτονες με την πούτσα έξω που λέει ο λόγος,τι τις θέλω τις κουρτίνες είμαι δυτικός ελευθέριος αρχιδαιστής.
Το βασικό είναι να εθιστούν στον ήχο του κλαρίνου αυτή την απαράμιλλη ομορφιά.
Για τους Βαλκάνιους σημαντικός είναι ο ύπνος,το Boxsprinbett των 3000 ευρώ είναι εντελώς καινούργιο,θα ρίξω κάτι ύπνους μεραγλαντάν.
Εχω και άλλο κρεβάτι με στρώμα των 1000 ευρώ πρόσφατα αγορασμένο,αυτά είναι γούστα αν δε θες να χέζεις Πολωνέζες.
Εκανα οικονομία ένα δίμηνο και αγόρασα πράγματα για ατομική χλίδα.
Από τον επόμενο μήνα αρχίζει ξανά το σοβαρό σπόνσορινγκ και τα ταξίδια στο μπλοκ, δεν είναι οτι κάνουμε διάλειμμα,τα κεφάλια πρέπει πάλι να μπουν μέσα στο καθήκον.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Εννοείται.Ο Σουηδός θα δουλέψει ευχαρίστως για να ωφεληθεί ο συμπατριώτης του που είναι ούνα φάτσα ούνα ράτσα με αυτόν.Τον θεωρεί συγγενή φυλετικά.
αφου κανανε στειρωσεις για να ειναι φωτοκοπιες ολοι τους ρε τύπε,ο πετρης απο τον βορά μάλλον σε τρολάρει αν περιμενε απο σενα να μαθει γιατι κρατος προνοιας νοειται μονο στον βορά και στα λευκά κράτη ..εδω ο άλλος στο συνταγμα εμοιαζε με αφρικάνο και ηταν απο νάουσα
αν δεν υπηρχαν οι αραπαδες
και αν η γιαγια μου ειχε ρουλεμαν,αραποχωρα και αραπογαμημενες απο μικρες οι γαλλιδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom