Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
τι έχεις δει ρε στραβούλιακα ??? αφού τα πατομπούκαλα που φοράς ρε τσίπη έχεις να τα αλλάξεις 20 χρόνια και η μυωπία έχει πάει στον θεό από τότε..

Έχω δει ληγούρια σαν εσένα από την αγγλία ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε. γενικώς.
Της αγγλίας βέβαια, είναι τα χειρότερα ληγούρια

(από αυτά που καμαρώνουν για .... opel corsa ).

Οι άλλοι από τις χώρες που λέω, είναι ΛΕΦΤΑΔΕΣ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Λάθος,

Ο,ΤΙ ΒΛΕΠΩ ..........

Έχω δει πολλούς από ΗΠΑ,Ν.ΑΦΡΙΚΗ, ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ, ΒΡΑΖΙΛΙΑ να αγοράζουν βίλλες στην ελλάδα
ή 3-4 διαμεριάσματα ΜΑΖΕΜΕΝΑ.

Από γερμανία, αγγλία ... κανά σπίτι στο χωριό επισκευάζουν ...
και τους βρίζουν οι μάστορες για τα παζάρια ...

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ "ΛΕΩ"
ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ.

τι λες ρε παπάρα ? ρε ηλίθιε... την χρυσή δεκαετία του 70-80 οι εργολάβοι περιμένανε τους λαζογερμανούς να έρθουν το καλοκαίρι για διακοπές για να βάλουνε τις πινακίδες για την οικοδομή... σαν στραγάλια αγοράζανε τα σπίτια τότε...

μας έχεις ζαλίσει μαλάκα με το κωλόσπιτο σου... αιντε να βρείς λεφτά να πληρώσεις ΕΝΦΙΑ μαλάκα γιατί θα σου το βγάλει ο τρύφτονας στο σφυρί για ένα χιλιάρικο... γελοίε..

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
τι λες ρε παπάρα ? ρε ηλίθιε... την χρυσή δεκαετία του 70-80

Ρε σούργελο δεν είμαι μαθουσάλας.
Το 1971 ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ.

Κι αυτοί που λες τώρα μάλλον .... είναι κάτω από το χώμα !!!!!!!!!!!

Όσοι πήγαν τα τελευταία 20 χρόνια, είναι όπως ακριβώς τα λέω.
Πάρε παράδειγμα ... από τον εαυτό σου !!!!!!!!!

Ληγούρια με βούλα.

hdi43

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2016
Like
2
Πόντοι
1
Στο φόρο όχι.Τα αυτοκίνητα είναι πολύ φτηνά εδώ.Ολοι με παρακαλάνε να αγοράσω το δικό τους σχεδόν τζάμπα.
Απλά λόγω lifestyle εκδρομές Πολωνία,Ουκρανία κωλύομαι γιατι ξέρω οτι θα γίνει ανταλλακτικά.
Ηδη πληρώνω τρελλό φόρο 2000 ευρώ το μήνα δε διαμαρτύρομαι όμως για τους τεμπέληδες Ελληνες που μας απομυζούν.

αφου ζεις στο εξωτερικο, τι δουλεια έχουν οι έλληνες με τον φόρο που πληρώνεις?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Έχω δει ληγούρια σαν εσένα από την αγγλία ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε. γενικώς.
Της αγγλίας βέβαια, είναι τα χειρότερα ληγούρια

(από αυτά που καμαρώνουν για .... opel corsa ).

Οι άλλοι από τις χώρες που λέω, είναι ΛΕΦΤΑΔΕΣ.

λοιπόν τραλαλάκη την μεζονέ θα μου την δώκεις ? δίνω το 1/4 της αντικειμενικής αξίας μετρητά και μάλιστα έξω (αν έχεις λογαριασμό έξω που πολύ αμφιβάλλω αν σε αφήνουν να περάσεις το πόδι σου από την πόρτα)...

είσαι ?

που είσαι θα πληρώσω και τον ΕΝΦΙΑ του 2016 ... αλλά μέσα σε δέκα μέρες θα ξεκουμπιστείς από το σπίτι..

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Ενα απο τα πιο σημαντικα πραγματα που δεν πρεπει να ξεχναει καποιος που φευγει στο εξωτερικο ειναι το εξης.

Πρεπει να ζεις και για το σημερα και για το αυριο.

Οσοι βιωνουν τη διαδρομη τους στο εξωτερικο σαν ενα ειδος καταδικης η εξοριας η οικονομικου εξαναγκασμου προκειμενου να βγαλουν λεφτα το μετανοιωνουν αργοτερα πικρα.

Η ζωή δεν επιτρεπει παρενθεσεις !!

Πρεπει οπου ζησεις να ζεις στο βαθμο που μπορεις οπως θα ζουσες στη χωρα σου. Και αυτο δεν ειναι ευκολο αν εισαι ξενος.

Αυτος ειναι και ο λογος που οι περισσοτεροι ακομη και μορφωμενοι ανθρωποι γκετοποιουνται !!

Αυτα για την ωρα !! Τερμα η θεωρια  με περιμενει η ταταρα μου για "πραξεις" !! :grin: :grin:

Αυτό το έχει γράψει και ο Βαλκάνιος. Συμπίπτετε.

hdi43

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2016
Like
2
Πόντοι
1
μια ερώτηση προς αυτους που έχουν ζήσει στο εξωτερικό. Υπάρχει ΕΝΦΙΑ στο εξωτερικό ή είναι ελληνικη εφευρεση?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ρε σούργελο δεν είμαι μαθουσάλας.
Το 1971 ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ.

Κι αυτοί που λες τώρα μάλλον .... είναι κάτω από το χώμα !!!!!!!!!!!

Όσοι πήγαν τα τελευταία 20 χρόνια, είναι όπως ακριβώς τα λέω.
Πάρε παράδειγμα ... από τον εαυτό σου !!!!!!!!!

Ληγούρια με βούλα.

λαλάκη εμένα δεν μου τρώνε τις γκόμενες οι μπάρμαν που κανουν το διάλλειμα στην πισίνα ... διότι

(1) στα μέρη που συχνάζω δεν αφήνουν τους σερβιτόρους να πλησιάζουν στο διάλλειμα τους πελάτες (αυτό μας έλειπε να έρχεται το γκαρσόνι να κάνει τσιγάρο εκεί που κάθομαι εγώ)
(2) αν τυχόν έρθει κάποιος στην ζούλα του δίνω ένα πενηντάρικο πουρμπουάρ και του λέω να πάει να παίξει σε κανένα μπουρδελάκι του δεκάρικου από αυτά που συχνάζεις λούστρο..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Στο εξωτερικό δουελεύεις άπειρες ώρες.Δεν έχεις δικαιώματα.Αυτα είναι για τους ντόπιους.Το θέμα είναι πόσο αντέχεις.Μπορείς να δουλεύεις 100 ώρες τη βδομάδα και να είσαι αναντικατάστατος?Αν μπορείς σε βγάζουν πρώτη μούρη.Δουλεύεις όσο μπορείς και σου δίνουν όλα τα κίνητρα.Αν είσαι γιωτάς,ψωλάς,βλακάκος,επιδοματάκιας μην έρθεις εξωτερικό.Εδώ είναι για άτομα που θέλουν να εργαστούν και να γαμήσουν μέχρι θανάτου.Ακραίους τύπους.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
λοιπόν τραλαλάκη την μεζονέ θα μου την δώκεις ? δίνω το 1/4 της αντικειμενικής αξίας μετρητά και μάλιστα έξω (αν έχεις λογαριασμό έξω που πολύ αμφιβάλλω αν σε αφήνουν να περάσεις το πόδι σου από την πόρτα)...

είσαι ?

που είσαι θα πληρώσω και τον ΕΝΦΙΑ του 2016 ... αλλά μέσα σε δέκα μέρες θα ξεκουμπιστείς από το σπίτι..

Ρε ληγούρη .........

σου είπα ότι πουλάω μεζονέτα ;;;;;;;

Κλόουν ...........

ή σου πουλάει κανείς τίποτε ;
Όσο κι αν έχει ξεπέσει η Ελλάδα.

Κάτι ρετάλια στο ιπποκράτειο ξεφορτώνονται σε μαλάκες σαν εσένα,
της εποχής των δεκεμβριανών.

Βέβαια, εσένα σπίτια του 1944 στην Αθήνα σου φαίνονται καινούργια γιατί ...
[size=14pt]το σπίτι που έμενα ήταν κατασκευής [/size] [size=17pt]1908 [/size]

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μια ερώτηση προς αυτους που έχουν ζήσει στο εξωτερικό. Υπάρχει ΕΝΦΙΑ στο εξωτερικό ή είναι ελληνικη εφευρεση?

υπάρχει σχεδόν παντού... αποδίδεται στον δήμο.. σε μερικά κράτη υπάρχει και φόρος περιουσίας

Αγγλία από 100 λίρες τον μήνα μέχρι 3500 λίρες τον μήνα
Λουξεμβούργο γύρω στα 60 ευρώ τον μήνα για 50 τμ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Υπάρχει αλλά είναι πολύ μικρότερο από το ελληνικό.Και δεν αλλάζει ανάλογα με το χρόνο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ρε ληγούρη .........

σου είπα ότι πουλάω μεζονέτα ;;;;;;;

Κλόουν ...........

ή σου πουλάει κανείς τίποτε ;
Όσο κι αν έχει ξεπέσει η Ελλάδα.

Κάτι ρετάλια στο ιπποκράτειο ξεφορτώνονται σε μαλάκες σαν εσένα,
της εποχής των δεκεμβριανών.

Βέβαια, εσένα σπίτια του 1944 στην Αθήνα σου φαίνονται καινούργια γιατί ...

θα σου το πα΄ρει ο τρύφωνας και θα κλαίς πάλι... όπως εκλαιγες με την γκόμενα που σου την έφαγε ο μπαρμαν...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Στο εξωτερικό δουελεύεις άπειρες ώρες.Δεν έχεις δικαιώματα.Αυτα είναι για τους ντόπιους.Το θέμα είναι πόσο αντέχεις.Μπορείς να δουλεύεις 100 ώρες τη βδομάδα και να είσαι αναντικατάστατος?Αν μπορείς σε βγάζουν πρώτη μούρη.Δουλεύεις όσο μπορείς και σου δίνουν όλα τα κίνητρα.Αν είσαι γιωτάς,ψωλάς,βλακάκος,επιδοματάκιας μην έρθεις εξωτερικό.Εδώ είναι για άτομα που θέλουν να εργαστούν και να γαμήσουν μέχρι θανάτου.Ακραίους τύπους.

Σιγά ρε μην σε έχουν και σκλάβο...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ενα απο τα πιο σημαντικα πραγματα που δεν πρεπει να ξεχναει καποιος που φευγει στο εξωτερικο ειναι το εξης.

Πρεπει να ζεις και για το σημερα και για το αυριο.

Οσοι βιωνουν τη διαδρομη τους στο εξωτερικο σαν ενα ειδος καταδικης η εξοριας η οικονομικου εξαναγκασμου προκειμενου να βγαλουν λεφτα το μετανοιωνουν αργοτερα πικρα.

Η ζωή δεν επιτρεπει παρενθεσεις !!

Πρεπει οπου ζησεις να ζεις στο βαθμο που μπορεις οπως θα ζουσες στη χωρα σου. Και αυτο δεν ειναι ευκολο αν εισαι ξενος.

Αυτος ειναι και ο λογος που οι περισσοτεροι ακομη και μορφωμενοι ανθρωποι γκετοποιουνται !!

Αυτα για την ωρα !! Τερμα η θεωρια  με περιμενει η ταταρα μου για "πραξεις" !! :grin: :grin:

Στο εξωτερικό μαγεύεσαι αρχικά από τα εύκολα λεφτά και το εύκολο γαμήσι.Δύσκολο να γυρίσεις στις Σειρήνες της Ελλάδας.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
θα σου το πα΄ρει ο τρύφωνας και θα κλαίς πάλι... όπως εκλαιγες με την γκόμενα που σου την έφαγε ο μπαρμαν...

ένα αρχίδι θα μου πάρει ......

για τη γκόμενα και το μπαρμαν ΔΕΝ ΒΡΗΚΕΣ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΠΟΣΤ;
Τι σκατά κομπιουτεράς είσαι ;;;;;;;;

Άντε .... βρες το ....

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Λάθος,

Ο,ΤΙ ΒΛΕΠΩ ..........

Έχω δει πολλούς από ΗΠΑ,Ν.ΑΦΡΙΚΗ, ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ, ΒΡΑΖΙΛΙΑ να αγοράζουν βίλλες στην ελλάδα
ή 3-4 διαμεριάσματα ΜΑΖΕΜΕΝΑ.

Από γερμανία, αγγλία ... κανά σπίτι στο χωριό επισκευάζουν ...
και τους βρίζουν οι μάστορες για τα παζάρια ...

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ "ΛΕΩ"
ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ.

Δηλαδη για να καταλάβω, κρίνεις αν κάποιος εχει χρήματα απο το αν τα ρίχνει στην Ελλάδα; Γιατι τα χρωστάνε τα λεφτα τους στους εργολάβους της Ελλάδας οι Έλληνες του εξωτερικού και πρεπει σώνει και καλα να χτίσουν και να αγοράσουν σπίτια στην Ελλάδα; Ήμαρτον...

Ας πούμε δηλαδη ρε Λακη πως εγω αυριο με καποιο τροπο αποκτώ 10 μυρια. Νομίζεις πως θα ρίξω έστω και 10 χίλιαρικα στην Ελλάδα; Για ποιο λόγο δηλαδη; Και αυτο δηλαδη θα με κανει φτωχαδάκι στα ματια σου;

Αυτό το έχει γράψει και ο Βαλκάνιος. Συμπίπτετε.

Μα δεν ειπε και καμια σοφία... Το περίεργο θα ηταν να μη συνέπιπταν οι απόψεις τους...

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Ν.Αφρική όσοι ασχολούνται με κατασκευές ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΡΕΛΟ ΧΡΗΜΑ.

Έχω δει βιλλάρα σε σχέδια φίλου αρχιτέκτονα, που τα αλουμίνια μόνο
εκαναν μισό μύριο.

Φυσικά μιλάμε για σπίτια που μενουν πλούσιοι afrikaners , όχι ληγούρια με ... corsa ...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σιγά ρε μην σε έχουν και σκλάβο...

Σκλάβος είσαι αλλά ο Ελληνας είναι σκλάβος με αρχίδια.Σοβαρός σκλάβος.Το ραγιαδιλίκι κυλάει στις φλέβες μας για αυτό και είμαστε παντού δημοφιλείς.
Οταν γινόμαστε κύριοι είμαστε τα καλύτερα αφεντικά ξέρουμε όλα τα βίτσια του σκλάβου γατί τα έχουμε ζήσει από πρώτο χέρι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom