Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Solingen?Πού τη βρήκες την πόλη αυτή?Οντως φτιάχνουν εκεί φοβερά εργαλεία μάχαιρους κι έτσι.

Είναι οι πιο γνωστές γερμανικές φαλτσέτες , σε εταιρεία που παραμένει στη ζωή ακόμη.
Με 70 ευρώ τη βρίσκεις και στην αθήνα. Για μια ζωή εννοείται.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δηλαδη κοντα 13 χίλιαρικα το μηνα, pas mal... Καθαρά στο χέρι ποσα σου μένουν; Παντως γενικοτερα εισαι σφιχτός, με τέτοιο μισθό και μένεις σε σπιτι με 1500 και οδηγείς Opel corsa, εισαι σφιχτός  :grin:  το ξέρεις πως δεν τα παίρνουμε μαζι μας, ετσι;

Τα kayak κι αυτα που μου ποσταρες μην τα λαμβάνεις και πολυ στα σοβαρά υπόψη, δεν ειναι τελική τιμή αυτη που βλεπεις, η τελική μπορει να ειναι και δυο και τρεις φορές πανω.

Δεν ειναι ετσι ακριβώς ρε τύπε, διότι για την ίδια δουλεια που στην Ελλάδα παίρνεις 600 στο λουξεμβουργο θα σου δώσουν 2600...

82% μου μένουνε στην τσέπη... μετά από αυτό το project σκέφτομαι να κρεμάσω το laptop και να σταματήσω για πάντα..

ρε παίκτη μου τι να το κάνουμε το μεγαλύτερο σπίτι εδώ στο λουξεμβούργο.? δύο υπνοδωμάτια έχει, σαλόνι έχει, πλήρη κουζίνα έχει, μπανιο έχει΄,wc έχει για να μπορώ να ρίχνω τα ωριαία χεσίματα μου χωρίς η κυρά μου να σκούζει...

πλήρως επιπλωμένο είναι με τα πάντα (κουζίνες, πλυντήρια, πλυντήρια πιάτων, στεγνωτήρια ρούχων) πάρκινγκ έχει αποθήκη έχει.. σε καλή περιοχή είναι 3 χλμ από  το γραφείο μου και κοντά στο κέντρο... τι θα μου δώσει παραπάνω ένα μεγαλύτερο σπίτι εκτός από ταλαιπωρία (γιατί θα είναι περισσότερο μακρυά από το γραφείο) ???

δες το ψύχραιμα και λογικά... εξάλλου στο σπίτι δεν καθόμαστε και πάρα πολύ... σήμερα ήμουν όλην την μέρα έξω, αυριο έχω κανονίσει εκδρομή στην Remich και το βράδυ σε μια brasserie όπου θα εμφανιστεί μια ελληνίδα τραγουδίστρια ...

΄δεν δημιουργώ status symbols από εκεί που δεν υπάρχουνε...

τι θα μου προσέφερε ένα σπίτι πχ με κήπο όταν ξέρω ότι σε μερικούς μήνες θα το αφήσω και θα πάω αλλού ??

για πες μου έναν λογικό αντίλογο ...

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.189
Πόντοι
2.606
Με το Χιουντάι ελαντρα άρχισα σημερα  να αισθάνομαι πλούσιος να δεις που μόλις πάω να το πάρω θα βρεθεί κάποιος να μου ανοίξει την πόρτα να μου πει περάστε  :rockon:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
82% μου μένουνε στην τσέπη... μετά από αυτό το project σκέφτομαι να κρεμάσω το laptop και να σταματήσω για πάντα..

ρε παίκτη μου τι να το κάνουμε το μεγαλύτερο σπίτι εδώ στο λουξεμβούργο.? δύο υπνοδωμάτια έχει, σαλόνι έχει, πλήρη κουζίνα έχει, μπανιο έχει΄,wc έχει για να μπορώ να ρίχνω τα ωριαία χεσίματα μου χωρίς η κυρά μου να σκούζει...

πλήρως επιπλωμένο είναι με τα πάντα (κουζίνες, πλυντήρια, πλυντήρια πιάτων, στεγνωτήρια ρούχων) πάρκινγκ έχει αποθήκη έχει.. σε καλή περιοχή είναι 3 χλμ από  το γραφείο μου και κοντά στο κέντρο... τι θα μου δώσει παραπάνω ένα μεγαλύτερο σπίτι εκτός από ταλαιπωρία (γιατί θα είναι περισσότερο μακρυά από το γραφείο) ???

δες το ψύχραιμα και λογικά... εξάλλου στο σπίτι δεν καθόμαστε και πάρα πολύ... σήμερα ήμουν όλην την μέρα έξω, αυριο έχω κανονίσει εκδρομή στην Remich και το βράδυ σε μια brasserie όπου θα εμφανιστεί μια ελληνίδα τραγουδίστρια ...

΄δεν δημιουργώ status symbols από εκεί που δεν υπάρχουνε...

τι θα μου προσέφερε ένα σπίτι πχ με κήπο όταν ξέρω ότι σε μερικούς μήνες θα το αφήσω και θα πάω αλλού ??

για πες μου έναν λογικό αντίλογο ...

Χωρίς φωτό λογαριασμών και μισθοδοσίας, όλα είναι αίολα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μπανιο έχει΄,wc έχει για να μπορώ να ρίχνω τα ωριαία χεσίματα μου χωρίς η κυρά μου να σκούζει...

ειδικη μνεια στην τουαλετα βλεπω. λογικη υποθεση οτι συνηθως νοικιαζεις με κοινοχρηστη τουαλετα στο διαδρομο του κτιριου δηλαδη

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
εγω Λακη το βαλα..χωραει ανετα.  :grin: :sunglasses:

Δεν είναι quote με λινκ όμως στο αυθεντικό τραβατρομπαπόστ !!!!!!!

Πρέπει να είναι επισημο !!!!!!!

Για την ώρα θα το βάλω κι εγώ έτσι !!!!!!1

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Πάρκιγκ έχει ....

αμάξι ντεν έκει !!!!!

Αλήθεια, αν κάναμε μία ψηφοφορία με θέμα

ΘΑ ΒΑΖΑΤΕ OPEL CORSA 1,4 ΣΕ ΠΑΡΚΙΓΚ ή ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΑΝ ;;;

Τι θα απαντάγατε ;

Ήδη ψηφίζουμε:

Η μάχη για τον τίτλο του  MR. MALAKAS 2016 βρίσκεται σε εξέλιξη και η ψήφος σας είναι απαραίτητη. Η BOUEFA ενθαρρύνει τους νέους παίκτες να διεκδικήσουν αγωνιζόμενοι τον πολύτιμο τίτλο του MR MALAKAS 2016. Για την ψήφο σας εδώ:
Θυμίζουμε ότι το μέγιστο είναι οι 12 επιλογές.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Χωρίς φωτό λογαριασμών και μισθοδοσίας, όλα είναι αίολα.

Τον τρολάρουν όλοι , επειδή έχει βάλει το λογαριασμό μισθοδοσίας 1.235.678.876.348 φορές ....

κι αυτός τσιμπαει !!!!!
(2) οσονούπω καταφτάνει .. με το μπου από πίσω

οπότε θα γινουν 1.235.678.876.349 φορές !!!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γερμανία αν έχεις μείνει πάνω από δυο χρόνια με πτυχίο αμαξάρα και διαμερισματάρα έχεις σίγουρα.Οι Ελληναράδες συνήθως Mercedes ή BMW Z4.Διαμέρισμα κέντρο πάνω από 100 τετραγωνικά υπερσύγχρονο τα πάντα όλα μέσα.
Εγώ προτιμάω να επενδύω σε μουνί πρέπει να σπατάλησα σε μουνοεπενδύσεις 25000 ευρώ τον τελευταίο χρόνο και 10000 για αγορά ακινήτων εν Ελλάδι.
7500 ευρώ μπρούτο μήνα απλά με γαμάνε οι φόροι τα επιδόματα και η Steuerklass.Θα βάλω κανένα λογαριασμό μισθοδοσίας να δείτε.Τα βαθιά πολωνικά και ουκραικά λαρύγγια απορροφούν τα υπόλοιπα.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Δεν είναι quote με λινκ όμως στο αυθεντικό τραβατρομπαπόστ !!!!!!!

Πρέπει να είναι επισημο !!!!!!!

Για την ώρα θα το βάλω κι εγώ έτσι !!!!!!1
εναι ειναι ανεπισημο,αλλα την δουλεια την κανει.  :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
ναι εδω ψαχνεις τα ληγμενα στο σουπερμαρκετ για να γλυτωσεις μια λιρα και τα μεροκαματα στραγαλια

Αυτο που σου φαινεται φαιδρό και οξυμωρο, για μια μεγαλη μεριδα  των Ελληνων του εξωτερικου ειναι παγια τακτικη.

Και δεν σναφερομαι στον φιλο Τραμουντανα γενικα μιλαω

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Γερμανία αν έχεις μείνει πάνω από δυο χρόνια με πτυχίο αμαξάρα και διαμερισματάρα έχεις σίγουρα.Οι Ελληναράδες συνήθως Mercedes ή BMW Z4

Γερμανία , θα γούσταρα να είχε τη μεγαλύτερη mercedes c diesel ....
Τούτη

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αυτο που σου φαινεται φαιδρό και οξυμωρο, για μια μεγαλη μεριδα  των Ελληνων του εξωτερικου ειναι παγια τακτικη.

Και δεν σναφερομαι στον φιλο Τραμουντανα γενικα μιλαω

αρνουμαι να το πιστεψω για ελληνα αυτο. αυτα ειναι χουγια των ξενων που αγοραζουν μια φετα καρπουζι και τετοια.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
(1) γράφεται έωλα και όχι αίολα...

(2) οσονούπω καταφτάνει .. με το μπου από πίσω

(1)  :hi:

(2)  :hi:

(3) εσύ και το φετινό γκανιάν, αν βλέπατε ο ένας τον άλλον, νομίζω ότι θα αναζητούσατε μακρινές ή κοντινές συγγένειες...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γερμανία , θα γούσταρα να είχε τη μεγαλύτερη mercedes c diesel ....
Τούτη

Αυτό το αμάξι το παίρνω και αύριο αν θέλω.Περισσότερα βγάζω το χρόνο.Η τράπεζα θα μου δώσει αμέσως Finanzierung.
Σε ένα χρόνο θα είχα ξοφλήσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom