brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.189
- Πόντοι
- 2.606
κι ο τραμυ πισίναΛακη βαλε το ποστ με το corsa σαν υπογραφη απο κατω.
κι ο τραμυ πισίναΛακη βαλε το ποστ με το corsa σαν υπογραφη απο κατω.
Solingen?Πού τη βρήκες την πόλη αυτή?Οντως φτιάχνουν εκεί φοβερά εργαλεία μάχαιρους κι έτσι.
Δηλαδη κοντα 13 χίλιαρικα το μηνα, pas mal... Καθαρά στο χέρι ποσα σου μένουν; Παντως γενικοτερα εισαι σφιχτός, με τέτοιο μισθό και μένεις σε σπιτι με 1500 και οδηγείς Opel corsa, εισαι σφιχτός το ξέρεις πως δεν τα παίρνουμε μαζι μας, ετσι;
Τα kayak κι αυτα που μου ποσταρες μην τα λαμβάνεις και πολυ στα σοβαρά υπόψη, δεν ειναι τελική τιμή αυτη που βλεπεις, η τελική μπορει να ειναι και δυο και τρεις φορές πανω.
Δεν ειναι ετσι ακριβώς ρε τύπε, διότι για την ίδια δουλεια που στην Ελλάδα παίρνεις 600 στο λουξεμβουργο θα σου δώσουν 2600...
πάρκινγκ έχει
εγω Λακη το βαλα..χωραει ανετα.Δεν χωράει.Το δοκίμασα!
Θα φτιάξω κανένα print screen ... αλλά πρέπει να μπω από windows, σε linux δεν το καταφέρνω.
82% μου μένουνε στην τσέπη... μετά από αυτό το project σκέφτομαι να κρεμάσω το laptop και να σταματήσω για πάντα..
ρε παίκτη μου τι να το κάνουμε το μεγαλύτερο σπίτι εδώ στο λουξεμβούργο.? δύο υπνοδωμάτια έχει, σαλόνι έχει, πλήρη κουζίνα έχει, μπανιο έχει΄,wc έχει για να μπορώ να ρίχνω τα ωριαία χεσίματα μου χωρίς η κυρά μου να σκούζει...
πλήρως επιπλωμένο είναι με τα πάντα (κουζίνες, πλυντήρια, πλυντήρια πιάτων, στεγνωτήρια ρούχων) πάρκινγκ έχει αποθήκη έχει.. σε καλή περιοχή είναι 3 χλμ από το γραφείο μου και κοντά στο κέντρο... τι θα μου δώσει παραπάνω ένα μεγαλύτερο σπίτι εκτός από ταλαιπωρία (γιατί θα είναι περισσότερο μακρυά από το γραφείο) ???
δες το ψύχραιμα και λογικά... εξάλλου στο σπίτι δεν καθόμαστε και πάρα πολύ... σήμερα ήμουν όλην την μέρα έξω, αυριο έχω κανονίσει εκδρομή στην Remich και το βράδυ σε μια brasserie όπου θα εμφανιστεί μια ελληνίδα τραγουδίστρια ...
΄δεν δημιουργώ status symbols από εκεί που δεν υπάρχουνε...
τι θα μου προσέφερε ένα σπίτι πχ με κήπο όταν ξέρω ότι σε μερικούς μήνες θα το αφήσω και θα πάω αλλού ??
για πες μου έναν λογικό αντίλογο ...
μπανιο έχει΄,wc έχει για να μπορώ να ρίχνω τα ωριαία χεσίματα μου χωρίς η κυρά μου να σκούζει...
εγω Λακη το βαλα..χωραει ανετα.
Πάρκιγκ έχει ....
αμάξι ντεν έκει !!!!!
Αλήθεια, αν κάναμε μία ψηφοφορία με θέμα
ΘΑ ΒΑΖΑΤΕ OPEL CORSA 1,4 ΣΕ ΠΑΡΚΙΓΚ ή ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΑΝ ;;;
Τι θα απαντάγατε ;
Η μάχη για τον τίτλο του MR. MALAKAS 2016 βρίσκεται σε εξέλιξη και η ψήφος σας είναι απαραίτητη. Η BOUEFA ενθαρρύνει τους νέους παίκτες να διεκδικήσουν αγωνιζόμενοι τον πολύτιμο τίτλο του MR MALAKAS 2016. Για την ψήφο σας εδώ:
Θυμίζουμε ότι το μέγιστο είναι οι 12 επιλογές.
Χωρίς φωτό λογαριασμών και μισθοδοσίας, όλα είναι αίολα.
Χωρίς φωτό λογαριασμών και μισθοδοσίας, όλα είναι αίολα.
(2) οσονούπω καταφτάνει .. με το μπου από πίσω
Πάρκιγκ έχει ....
αμάξι ντεν έκει !!!!!
Αλήθεια, αν κάναμε μία ψηφοφορία με θέμα
ΘΑ ΒΑΖΑΤΕ OPEL CORSA 1,4 ΣΕ ΠΑΡΚΙΓΚ ή ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΑΝ ;;;
Τι θα απαντάγατε ;
εναι ειναι ανεπισημο,αλλα την δουλεια την κανει.Δεν είναι quote με λινκ όμως στο αυθεντικό τραβατρομπαπόστ !!!!!!!
Πρέπει να είναι επισημο !!!!!!!
Για την ώρα θα το βάλω κι εγώ έτσι !!!!!!1
ναι εδω ψαχνεις τα ληγμενα στο σουπερμαρκετ για να γλυτωσεις μια λιρα και τα μεροκαματα στραγαλια
Γερμανία αν έχεις μείνει πάνω από δυο χρόνια με πτυχίο αμαξάρα και διαμερισματάρα έχεις σίγουρα.Οι Ελληναράδες συνήθως Mercedes ή BMW Z4
Αυτο που σου φαινεται φαιδρό και οξυμωρο, για μια μεγαλη μεριδα των Ελληνων του εξωτερικου ειναι παγια τακτικη.
Και δεν σναφερομαι στον φιλο Τραμουντανα γενικα μιλαω
(1) γράφεται έωλα και όχι αίολα...
(2) οσονούπω καταφτάνει .. με το μπου από πίσω
Γερμανία , θα γούσταρα να είχε τη μεγαλύτερη mercedes c diesel ....
Τούτη