You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 27K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Αυτό το αμάξι το παίρνω και αύριο αν θέλω.Περισσότερα βγάζω το χρόνο.Η τράπεζα θα μου δώσει αμέσως Finanzierung.
Τα κερατιάτικα, είναι χοντρά εκεί ;
Τέλη, ασφάλεια κτλ ;;;
Φορολογικές επιπτώσεις έχει ;
Δηλ επιπλέον κερατιάτικα στο φόρο που πληρώνεις ;
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.189
- Πόντοι
- 2.606
τυπε εχουμε σοβαρή κουβέντα τωρα περνα αργότεραγια δουλεια στο εξωτερικο, υπάρχει γραφείο ευρεσης εργασίας?
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
αρνουμαι να το πιστεψω για ελληνα αυτο. αυτα ειναι χουγια των ξενων που αγοραζουν μια φετα καρπουζι και τετοια.
Ρωτησε ανθρωπους που εχουν ζησει μεγαλα διαστηματα στο εξωτερικο, και εμπιστευεσαι οτι θα σου πουν αληθεια, και θα δεις.
Οι ελληνες του εξωτερικου ειτε ξοδευουν ασυστολα μολις δουν λιγα λεφτα στη τσεπη τους ειτε κανουν το σκατο τους παξιμαδι.
Μεσος ορος δεν υπαρχει. Και οι περισσοτεροι ανηκουν στη δευτερη κατηγορια.
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Ρωτησε ανθρωπους που εχουν ζησει μεγαλα διαστηματα στο εξωτερικο, και εμπιστευεσαι οτι θα σου πουν αληθεια, και θα δεις.
Οι ελληνες του εξωτερικου ειτε ξοδευουν ασυστολα μολις δουν λιγα λεφτα στη τσεπη τους ειτε κανουν το σκατο τους παξιμαδι.
Μιλας για την κωλοευρώπη.
Που ειναι βασίλειο υπαλλήλων .
Για τον πέουλα.
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Έχουν ασχημήνει πολύ και εξωτερικά και εσωτερικά, παλιά μοντέλα mercedes ήταν πράγματι αριστουργήματα.Γερμανία , θα γούσταρα να είχε τη μεγαλύτερη mercedes c diesel ....
Τούτη
Τώρα έχουν γίνει σαν τετραγωνισμένες σακούλες με ψηφιακά ταμπλό :S
Συνημμένα
Τα κερατιάτικα, είναι χοντρά εκεί ;
Τέλη, ασφάλεια κτλ ;;;
Φορολογικές επιπτώσεις έχει ;
Δηλ επιπλέον κερατιάτικα στο φόρο που πληρώνεις ;
Στο φόρο όχι.Τα αυτοκίνητα είναι πολύ φτηνά εδώ.Ολοι με παρακαλάνε να αγοράσω το δικό τους σχεδόν τζάμπα.
Απλά λόγω lifestyle εκδρομές Πολωνία,Ουκρανία κωλύομαι γιατι ξέρω οτι θα γίνει ανταλλακτικά.
Ηδη πληρώνω τρελλό φόρο 2000 ευρώ το μήνα δε διαμαρτύρομαι όμως για τους τεμπέληδες Ελληνες που μας απομυζούν.
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Για τον πέουλα.
Κσι Αμερικη και Καναδα που εχω ζησει τα ιδια ειναι
Δεν μιλαω βεβαια για τη δευτερη γενια, δηλαδη ανθρωπους γεννημενους εκει Αυτοι ειναι περισσοτερο ντοπιοι παρα Ελληνες ως προς τη νοοτροπια.
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Κσι Αμερικη και Καναδα που εχω ζησει τα ιδια ειναι
ΗΠΑ, Ν.Αφρική, Βενεζουέλα, Βραζιλία, έχει ανθρώπους που δεν είναι ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ
και είναι πολύ καλα οικονομικά.
Στην Ε.Ε. δεν έχει ούτε 1.
Για τον πέουλα.
Οι πιο πολλοί Ελληνες εδώ είναι μηδαμινής εκπαίδευσης και λίγο ΟΥΦΟ.Πολύ χωριό.Καμία σχέση με τους Ελληνες Ελλάδας.Γενικά γάτους Ελληνες λίγους ξέρουν οι Γερμανοί δεν είναι αυτό το προφίλ μας.Πιο πολύ του αγαθιάρη σκύλου εργασίας μπουνταλά.
Αλλά είναι γενικά λίγο βλήματα εδώ οι Ελληνες μικτό είδος Ελληνες Τούρκοι δεν έχουν τη σπινιά και το εκτόπισμα του αληθινού Ελληνος πουτσαρά.Αυτό είναι καινούργιο φρούτο Γερμανία χαίρονται με τη μαγκιά και την ενέργεια που τους δίνουμε στα προβατέξ.
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Απλά λόγω lifestyle εκδρομές Πολωνία,Ουκρανία κωλύομαι γιατι ξέρω οτι θα γίνει ανταλλακτικά.
Εννοείς ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΨΟΥΝ.
Εννοείς ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΨΟΥΝ.
Εννοείται.Ακριβό αυτοκίνητο με γερμανικές πινακίδες δεν επιβιώνει ανατολική Ευρώπη.
Γιατί ρε παιδιά τους ρωτάω?Τα φτιάχνουν πολύ καλά οι Γερμανοί τι να κάνουμε μου απαντάνε.
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
Δυστυχώς παρα πολλοι Έλληνες του εξωτερικού έχουν αυτήν την κωλο νοοτροπία, οτι και καλα ειναι ξενιτιά και πρεπει να αποταμιεύουν για οταν επιστρέψουν στην πατρίδα. Και χάνουν τα καλυτερα χρονια της ζωης τους ετσι. Και μενα οι περισσότεροι γνωστοί μου απο τα πρώτα που με ρωτούν οταν ξαναβρισκοναστε ειναι το ποσα βάζω στην άκρη... Μιζέρια...
ΗΠΑ, Ν.Αφρική, Βενεζουέλα, Βραζιλία, έχει ανθρώπους που δεν είναι ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ
και είναι πολύ καλα οικονομικά.
Στην Ε.Ε. δεν έχει ούτε 1.
Οτι πεις...
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Εννοείται.Ακριβό αυτοκίνητο με γερμανικές πινακίδες δεν επιβιώνει ανατολική Ευρώπη.
Γιατί ρε παιδιά τους ρωτάω?Τα φτιάχνουν πολύ καλά οι Γερμανοί τι να κάνουμε μου απαντάνε.
Βλέπω τώρα και με εντυπωσιάζει , ότι τα παλιά merc E500 W124
βαστανε απίστευτες τιμές !!!!!!!
ενώ νεότερα Ε500 τα δίνουν 5000 ευρώ ....
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Οτι πεις...
Λάθος,
Ο,ΤΙ ΒΛΕΠΩ ..........
Έχω δει πολλούς από ΗΠΑ,Ν.ΑΦΡΙΚΗ, ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ, ΒΡΑΖΙΛΙΑ να αγοράζουν βίλλες στην ελλάδα
ή 3-4 διαμεριάσματα ΜΑΖΕΜΕΝΑ.
Από γερμανία, αγγλία ... κανά σπίτι στο χωριό επισκευάζουν ...
και τους βρίζουν οι μάστορες για τα παζάρια ...
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ "ΛΕΩ"
ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Λάθος,
Ο,ΤΙ ΒΛΕΠΩ ..........
Έχω δει πολλούς από ΗΠΑ,Ν.ΑΦΡΙΚΗ, ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ, ΒΡΑΖΙΛΙΑ να αγοράζουν βίλλες στην ελλάδα
ή 3-4 διαμεριάσματα ΜΑΖΕΜΕΝΑ.
Από γερμανία, αγγλία ... κανά σπίτι στο χωριό επισκευάζουν ...
και τους βρίζουν οι μάστορες για τα παζάρια ...
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ "ΛΕΩ"
ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ.
τι έχεις δει ρε στραβούλιακα ??? αφού τα πατομπούκαλα που φοράς ρε τσίπη έχεις να τα αλλάξεις 20 χρόνια και η μυωπία έχει πάει στον θεό από τότε..
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
για δουλεια στο εξωτερικο, υπάρχει γραφείο ευρεσης εργασίας?
πολλά ... να ένα
jobserve.com
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Ενα απο τα πιο σημαντικα πραγματα που δεν πρεπει να ξεχναει καποιος που φευγει στο εξωτερικο ειναι το εξης.
Πρεπει να ζεις και για το σημερα και για το αυριο.
Οσοι βιωνουν τη διαδρομη τους στο εξωτερικο σαν ενα ειδος καταδικης η εξοριας η οικονομικου εξαναγκασμου προκειμενου να βγαλουν λεφτα το μετανοιωνουν αργοτερα πικρα.
Η ζωή δεν επιτρεπει παρενθεσεις !!
Πρεπει οπου ζησεις να ζεις στο βαθμο που μπορεις οπως θα ζουσες στη χωρα σου. Και αυτο δεν ειναι ευκολο αν εισαι ξενος.
Αυτος ειναι και ο λογος που οι περισσοτεροι ακομη και μορφωμενοι ανθρωποι γκετοποιουνται !!
Αυτα για την ωρα !! Τερμα η θεωρια με περιμενει η ταταρα μου για "πραξεις" !!
Πρεπει να ζεις και για το σημερα και για το αυριο.
Οσοι βιωνουν τη διαδρομη τους στο εξωτερικο σαν ενα ειδος καταδικης η εξοριας η οικονομικου εξαναγκασμου προκειμενου να βγαλουν λεφτα το μετανοιωνουν αργοτερα πικρα.
Η ζωή δεν επιτρεπει παρενθεσεις !!
Πρεπει οπου ζησεις να ζεις στο βαθμο που μπορεις οπως θα ζουσες στη χωρα σου. Και αυτο δεν ειναι ευκολο αν εισαι ξενος.
Αυτος ειναι και ο λογος που οι περισσοτεροι ακομη και μορφωμενοι ανθρωποι γκετοποιουνται !!
Αυτα για την ωρα !! Τερμα η θεωρια με περιμενει η ταταρα μου για "πραξεις" !!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 731