Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Έτσι ρε τύπε, τυχαία του στέλνουν χαρτζιλίκι, του έγραψαν και κανά δυο ακίνητα να φυτοζωεί, η ίδια του η οικογένεια;

Αυτός μάλλον πούλησε ακίνητα που είχαν αγοράσει στο όνομά του στην Ελλάδα και αγόρασε άλλα στη Ρωσία που τώρα νοικιάζει.Οταν το έμαθαν οι δικοί του τραβούσαν πουτσότριχες.Στην αρχή μάλλον οι τιμές των ακινήτων που αγόρασε ανέβηκαν αλλά μετά το 2014 (και την πτώση της ρωσικής οικονομίας λόγω πολέμου στην Ουκρανία,εμπάργκο,πολέμου στη Συρία και πτώση τιμών πετρελαίου)έχουν κλατάρει οπότε είναι πολύ πιεσμένος οικονομικά και δεν καμακώνει ούτε έχει γκόμενες,απλά επιβιώνει.
Ο μόνος τρόπος για να μείνεις σε ανατολική χώρα ήταν αυτό που έκανε ο δημητράκης να αγοράσεις ακίνητα πουλώντας τα δικά σου και μετά να τα νοικιάσεις.
Το θέμα είναι οτι δεν ξέρεις πώς θα διαμορφωθούν οι τιμές άλλοι κέρδισαν χοντρά λεφτά και άλλοι έχασαν,ο δημητράκης επειδή είναι μεγάλο διάστημα με ανόδους και καθόδους της οικονομίας ούτε κέρδισε ούτε έχασε.
Και στην Ελλάδα να κράταγε τα διαμερίσματα τα ίδια θα έπαιρνε,απλά δε θα μπορούσε εύκολα να ελέγχει τους ενοικιαστές,θα του βάζαν χέρι οι γονείς  κτλ.
Απλά δεν έχει αρκετά διαμερίσματα για να βγάζει ας πούμε πάνω από 3000 ευρώ καθαρά μηνιαίως και να κάνει ζωή playboy στην Αγία Πετρούπολη,έχει ίσα ίσα εισόδημα για να ζει κανονικά και να μην πένεται.

Επισκέπτης
Ναι,αλλά άμα δεις τα ηλεκτρικά,τηλεφωνία είναι πολύ πίσω.
Σε αυτό που παραδέχομαι τους Αμερικανούς είναι στους χώρους.Εχουν πολύ χώρο οι πούστηδες.Ακόμα και οι τουαλέτες είναι διπλάσιες των ευρωπαικών.Χέζεις σαν άρχοντας.
Ευρώπη είναι συγκριτικά ο ένας πάνω στον άλλον,βέβαια αυτό οφείλεται στο οτι είναι πυκνοκατοικημένη,η Αμερική γενικά έχει χώρους και άπλα,δεν υπάρχει αυτό το στριμωξίδι.
Γερμανία στο Ρουρ είναι εξωφρενικό βλέπεις πόλεις του ενός εκατομμυρίου σε απόσταση 10 λεπτών η μια από την άλλη γενικώς πολύ στριμωξίδι που δημιουργεί αγανάκτηση.
Αμερική είναι όλα τεράστια,τεράστιοι δρόμοι,τεράστια αυτοκίνητα,τεράστια μωλ,τεράστια κτίρια,τεράστιες τουαλέτες,τεράστιες μερίδες στα εστιατόρια γενικά large νοοτροπία.
ποιες ειναι οι λιγοτερο πυκνοκατοικημενες μεγαλες γερμανικες πολεις;

Επισκέπτης
Εχετε μεσανυχτα για το γατονι το Μητσο. Επενδυει και σε μετοχες αλλα εχει και αλλα εισοδηματα. Ιχι τυχαια εμαθε να μιλαει Εβραικα και Κορεατικα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ρε τύπε και στη Νέα Υόρκη τα σπίτια εξωτερικά μοιάζουν άχαρα και κουτιά αλλά μέσα πιθανότατα θα βρεις όλες τις ανέσεις, εως και υπερπολυτελείς μεζονέτες και φυσικά η χρηστικότητα, θέρμανση,ψύξη και γενικά κατασκευαστικά είναι εξαιρετικά. Και φυσικά πάλι, καμία σχέση με τις εργατικές εστίες που μας δείχνει ο κάγκουρας στις φωτογραφίες.

H αληθεια ειναι οτι αυτα τα ρωσικα ειναι νεοτερες κατασκευες ( τωρα γιατι τους εχει μεινει αυτη η τεχνοτροπια?? ) αλλα απο μεσα ειναι και αυτα ωραια και ανετα, καμια σχεση με το πως δειχνουν απο εξω.
Και στις ΗΠΑ αν εξαιρεσεις συνοικιες με μονοκατοικιες, που διαβιουν μεσοαστικα και πανω στρωματα, η διαμερισματα σε κεντρικα σημεια μεγαλων πολεων, οι πολυκατοικιες πιο λαικων συνοικιων που διαβιουν μικρομεσαια στρωματα ειναι πολυ χαμηλης ποιοτητας, πανακριβη θερμανση, υδρευση κλπ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε μητσο  ;;  δεν ξερεις πως  η μπαρουκ  ειναι ντελιβερας ;;τι ασχολεισαι ;
Ελλάδα και ντελιβεράς να είσαι δεν είναι ντροπή  :2funny:Μπορεί να σου πει:Ξέρεις πόσα βγάζω? :jerking: :2funny:Εγώ θεωρώ γελοίο να παραγγείλω κάτι στο σπιτι?Τι δεν έχω πόδια?Δεν έχω αμάξι να πάω πάρω ότι θέλω?Είναι εντελώς άσχετος!θυμίζει τους Αλβανούς επί Χότζα που νομίζαν ότι στην Αλβανία του Χότζα ζούνε καλύτερα απ' ολους τους άλλους  :2funny:

Οκ. Πες οτι περνάς τόσο τέλεια. Το μόνο σίγουρο είναι οτι και μόνο που έχεις Ρωσίδες μουναρες κοντά σου, απο ηλίθιες ξεφτιλισμενες ελεηνιδες, είσαι σε μια καλύτερη μοίρα. Απο εκεί κι έπειτα γιατί τόση προσπάθεια να μας πείσεις; Αυτο σε ρώτησα και πραγματικά αυτή είναι η απορία μου. Γιατί να σου πω την αλήθεια οι ελεηνιδες είναι να τις βάλεις σε μια κιβωτό όλες και να τις στείλεις στον αγύριστο, μπορείς όμως να συγκρίνεις το τέλειο ελληνικό κλίμα καιντις συνθήκες ζωής εδώ με της Ρωσίας;
Ναι το Ελληνικό κλίμα είναι τέλιεο  :2funny:το καλοκαίρι 4 μήνες δεν μπορείς να σταθείς από τη ζέστη!Και το χειμώνα όταν έξω έχεις 5-10 βαθμούς μες το σπίτι έχει 12 βαθμούς  :2funny:γιά συνέχεια ζεστό νερό?!αυτό ούτε στα όνειρα σας!Στη μπανιέρα γιά να ξαπλώνεις κάθε μέρα πρέπει να είσαι εκατομμυριούχος  :2funny:

Ρε φίλε?Σοβαρά?Αυτό που δείχνεις τώρα είναι ρωσικό χοιρινό με 4 ευρώ το κιλό που δεν το αγοράζει κανείς στην Ευρώπη.
Εγώ σου είπα να βάλεις γαλλικό ροζμπίφ που έχει 40 ευρώ το κιλό ή γαλλικό Rinderfilet με 60 ευρώ το κιλό ή Καναδέζικο Black Angus στα 60 ευρώ το κιλό,μια φίρμα τέλος πάντων.Εστω ισπανικό χοιρινό με 30 ευρώ το κιλό.
Εστω αργεντίνικη μπριζόλα με 20 ευρώ το κιλό,ψάξε και βρες.
Εγώ αυτά τα βρίσκω εδώ που είμαι και τα αγοράζω κάθε μέρα.
Μπορείς να βάλεις γαλλικά κρασιά Μπορντώ άνω των 30 ευρώ αυθεντικά?
Μπορείς να βρεις τις πιο συνηθισμένες γερμανικές και βελγικές μπύρες?
Να σου βάλω εκατοντάδες φωτό από εδώ που αγοράζω κάθε μέρα τα πιο ποιοτικά κρέατα και το πιο ποιοτικό αλκοόλ στην Ευρώπη.
Πήγαινε αύριο σε ένα μαγαζί και βρες ένα καλό πλυντήριο και ένα ψυγείο Miele.Η αγγλικά χειροποίητα παπούτσια.Η ελβετικά ρολόγια.Ψάξε λίγο και δείξε τιμές.
Τράβα μια φωτό στο δρόμο να δούμε τι οχήματα κυκλοφορούνε Ρωσία να σου βάλω μια φωτό με τα οχήματα Γερμανία.
Βγάλε φωτό ένα ρωσικό τραίνο όποιο θέλεις,να σου φωτογραφίσω ένα αντίστοιχο γερμανικό.Βγάλε τραμ λεωφορεία,ό,τι θες.
Βγάλε και ασθενοφόρα άμα θες ή ταξιά πώς είναι εκεί πώς είναι εδώ.
Βγάλε ένα δρόμο όποιον θες Ρωσία να σου συγκρίνω με την Autobahn.

Μιλάμε για διαφορά πλούτου και επενδεδυμένου κεφαλαίου πέντε έως δέκα προς ένα.
Είναι αυτονόητο τι παίζει.
Εχει Νέας Ζηλανδίας με 15 ευρώ και μαρμάρινο μοσχάρι Νέας Ζηλανδίας κάπου τόσο  :jerking:πρέπει να είναι πάρα πολύ μαλάκας γιά να αγωράσει κάτι τέτοιο  :2funny:Και όλα τα υπόλοιπα υπάρχουν αλλά οι Ρώσσοι δεν είναι μαλάκες σαν κ εσένα να πετάνε λεφτά  :2funny:τι διαφορά έχει το Ισπανικό χοιρινό από το Ρωσσικό?Τα ίδια σκατά θα κάνεις την άλλη μέρα  :2funny:Εγώ δεν είμαι πεινασμένος όπως ήσουν εσύ να τρέχω να πετάω τα λεφτά μου σε  :jerking: :2funny:Τα ταξί μπορείς να πάρεις το UBER Black και να έρθει audi Q7 ή Mwersedes E ή ακόμα και S class.Σχετικά με τους δρόμους πάρε τον περιφεριακό και πάρε και το τρένο που είανι Γερμανικό (Siemens) και μ'αυτό είχε ταξιδέψει και ο Τάσος και είχε βάλει φώτο του και από μέσα.
  Όσο γιά τη Σαντορίνη και τη Γαλλία,άλλο γαμήσι γίνεται στο κραβάτι της Αγίας Πετρούπολης και άλλο στις Σαντορίνης? :2funny:Πλυντήριο έχω Boss σε όλα τα σπίτια μου (φένεται εκεί που κάνω μπάνιο με της γάτες :2funny:) δε βλέπω και μεγάλη διαφορά με το Miele.Εσύ στο οικτροφείο έχεις πλυντήριο Miele :2funny:
   Τον πλούτο τον έχουν άλλοι όχι εσύ,εσύ μόνο τους βλέπεις και σε κοιτάνε υποτιμιτικά  :2funny:

Συνημμένα

• KAD.jpg
    KAD.jpg
    252,7 KB · Εμφανίσεις: 24
  • KAD2.jpg
    KAD2.jpg
    103,6 KB · Εμφανίσεις: 16
  • sapsan.jpg
    sapsan.jpg
    73,2 KB · Εμφανίσεις: 26

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.238
Πόντοι
5.506
Ποιός σου είπε βρε μαλάκα οτι στην Ελλάδα ζεις καλά αν δεν έχεις φράγκα; Εσύ προσπαθείς να μας αποδείξεις οτι εκεί στα σκατά είναι ο παράδεισος.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Έτσι ρε τύπε, τυχαία του στέλνουν χαρτζιλίκι, του έγραψαν και κανά δυο ακίνητα να φυτοζωεί, η ίδια του η οικογένεια;
Ναι μάγκα μου είσαι πανεξυπνος  :2funny:πιάνεις καβλιά στον αέρα  :2funny:Και μου πήραν και 4 ζευγάρια  μπότες με κεφαλάκια φιδιού από την Αμερική γιά να μην έρθω Ελλάδα  :2funny:
  Εχω 3 διαμερίσματα εδώ 2 αυτοκίνητα αλλά φυτοζωό  :2funny:.

Συνημμένα

• n21.jpg
    n21.jpg
    176,6 KB · Εμφανίσεις: 21
  • n20.jpg
    n20.jpg
    195,6 KB · Εμφανίσεις: 16
  • n19.jpg
    n19.jpg
    165 KB · Εμφανίσεις: 21
  • n18.jpg
    n18.jpg
    164,4 KB · Εμφανίσεις: 14
  • n17.jpg
    n17.jpg
    288,8 KB · Εμφανίσεις: 21
  • n16.jpg
    n16.jpg
    214,4 KB · Εμφανίσεις: 24

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι,αλλά άμα δεις τα ηλεκτρικά,τηλεφωνία είναι πολύ πίσω.
Σε αυτό που παραδέχομαι τους Αμερικανούς είναι στους χώρους.Εχουν πολύ χώρο οι πούστηδες.Ακόμα και οι τουαλέτες είναι διπλάσιες των ευρωπαικών.Χέζεις σαν άρχοντας.
Ευρώπη είναι συγκριτικά ο ένας πάνω στον άλλον,βέβαια αυτό οφείλεται στο οτι είναι πυκνοκατοικημένη,η Αμερική γενικά έχει χώρους και άπλα,δεν υπάρχει αυτό το στριμωξίδι.
Γερμανία στο Ρουρ είναι εξωφρενικό βλέπεις πόλεις του ενός εκατομμυρίου σε απόσταση 10 λεπτών η μια από την άλλη γενικώς πολύ στριμωξίδι που δημιουργεί αγανάκτηση.
Αμερική είναι όλα τεράστια,τεράστιοι δρόμοι,τεράστια αυτοκίνητα,τεράστια μωλ,τεράστια κτίρια,τεράστιες τουαλέτες,τεράστιες μερίδες στα εστιατόρια γενικά large νοοτροπία.
Στα έργα τα είδες αυτά? :2funny:όπως που έλεγες γιά τη Ρωσσία ότι δεν έχει τίποτα στα μαγαζιά εκτός από άθλια Ρωσσικά προ'ι'όντα και σε γέμισα φωτογραφίες :2funny:και μπορώ να σου βάλω όσες θες!Ελλάδα ούτε το 1/4 από ποικιλία προ'ι'όντων που έχει εδώ και τιμές 50%-70% φτηνότερα στα είδη σούπερ μάρκετ.

Ναι μαλάκα, κατάφερες να μου κάνεις τα μούτρα κρέας που πήγες με τα λεφτά που σου στέλνουν (σημείωση: για να μην ξαναγυρίσεις πίσω στην Ελλάδα) από το σπίτι μέχρι τη Νέα Υόρκη αλλά δεν είδες πάρκα, άπλα και εκπληκτική ρυμοτομία και συνθήκες διαβίωσης και ακόμα εκθειάζεις την κόκκινη αρκούδα που ακόμα και τώρα φτιάχνει σπίτια-κουτιά-φυλακές.

Βλαξ.
Πάρε κ'εσύ το Αμερικάνικο όνειρο  :2funny:κάτι τέτοιους τελειωμένους σαν εσένα είδα εκεί που έμεναν όλοι σε τέτοιες παράγκες με μιά ντουσιέρα χωρίς να έχουν καν πλυντήριο!και πλήρωναν ενοίκιο 1.500$ γιά υπόγειο και 2.000$-2.500 γιά ένα μικρό διαμέρισμα ενός δωματίου! :2funny:Ο μισθός όμως του γκαρσονιού 2.000 $ με υπερωρίες μπορεί να βγάλεις και 2.500$ άσε που στην Αμερική δεν είναι υποτιμιτικό να είσαι γκαρσόνι ή ταξιτζής όπως είναι στη Ρωσσία  :2funny:καταλαβαίνω ότι το όνειρο κάθε φουκαρά σαν εσένα είναι να πάει εκεί  :2funny:και μετά λέει στους άλλους Ελληνες ότι μένει Αμερική και το μονο που μπορει να κανει ειναι να δουλεύει γκαρσόνι  :jerking: :2funny:.

Συνημμένα

• n11.jpg
    n11.jpg
    127,8 KB · Εμφανίσεις: 19
  • n15.jpg
    n15.jpg
    156,3 KB · Εμφανίσεις: 22
  • n14.jpg
    n14.jpg
    352,6 KB · Εμφανίσεις: 20
  • n13.jpg
    n13.jpg
    297,9 KB · Εμφανίσεις: 21
  • n12.jpg
    n12.jpg
    294,3 KB · Εμφανίσεις: 21
  • n1.jpg
    n1.jpg
    289,5 KB · Εμφανίσεις: 21

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Συνημμένα

• bZgODG9VVVk.jpg
    bZgODG9VVVk.jpg
    45,9 KB · Εμφανίσεις: 20

Επισκέπτης
Δημητρη στις ελιες με λαδι προσθεσε μεσα στο βαζο τριμενο σκορδο και ριγανη. Μεγαλη διαφορα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ωραιος!

Οταν ερθεις Ελλαδα παρε να δοκιμασεις ενα τυρι που λεγεται Μετσοβονε αν δεν το χεις δοκιμασει
Νομίζω ενα καπνιστό τυρί είναι.Δεν μου πολυαρέσουν τα καπνιστά τυριά.Και γενικά τα Ελληνικά τυριά δεν μου αρέσουν καθόλου γιατί έχουν πάρα πολύ αλάτι!Πιό πολύ αλάτι έχουν μόνο τα Αρμενικά τυριά!

Επισκέπτης
Ναι ειναι καπνιστο αλκα οχι πολυ αλμυρο. Οντως ουτε εμενα μου αρεσουν τα πολυ αλμυρα. Γουσταρω μοτσαρελα και φετα μαλακη και φτιαχνω ιταλικα μεζεδακια με αυτα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι ειναι καπνιστο αλκα οχι πολυ αλμυρο. Οντως ουτε εμενα μου αρεσουν τα πολυ αλμυρα. Γουσταρω μοτσαρελα και φετα μαλακη και φτιαχνω ιταλικα μεζεδακια με αυτα.
Τα πιό αλμυρά τυριά πρέπει να είναι τα Αρμενικά αυτό εδώ και το Τσανάχ που είναι σαν φέτα ίσως και πιό αλμυρό (δεν μπορω να ξερω ποιό είναι πιό αλμυρό γιατί απλος εχω δοκιμασει δεν μπορω καθολου τα αλμυρα τυρια).

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Θα συμφωνήσω με Mr Peter v N στο γενικό πλαίσιο της μετανάστευσης των Ελληνων...
Δηλαδή χιλιάδες νέοι τρώνε το παραμυθάκι των ... υψηλών μισθών στο εξωτερικό τη στιγμή που κανένας δεν μιλάει για τα υψηλά ενοίκια και το κόστος ζωής!
Με αυτό το τρόπο οι βόρειοι αυτόχθονες  αποκτάνε το εργατικό δυναμικό που χρειάζονται και τους παίρνουν πίσω και το μεγαλύτερο μέρος των μισθών τους... Μιλάμε για απίστευτη εκμετάλλευση! 

Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα της κρίσης είναι ένα...κακο όνειρο! Ένας εφιάλτης που δεν πλανάται... μόνο όταν κοιμόμαστε...
Ήδη από το 2012 μην πω και πιο νωρίς αλλά και το 2015 και τώρα το 2018 έγιναν εγκλήματα κατά της χώρας που δεν θα έπρεπε να συνεχίζεται ή καθημερινή ζωή μέχρι να δοθεί λύση... Η προσαρμογή στα προβλήματα φέρνει μόνο νέα προβλήματα!
Δηλαδή έπρεπε η χώρα να συμπεριφερθεί όπως ένας ασθενής που αιμορραγεί μετά από τροχαίο ! Πρώτα πρέπει να περιορίσει την αιμορραγία, να αναρρώσει και μετά να πάει στη δουλειά του!

Εδώ στη χώρα υπάρχει καλπάζουσα γάγγραινα και η συμπεριφορά του κόσμου είναι να σέρνει τα ανοιχτά τραύματα σε λάσπη αποβλήτων...και να προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή του σαν να χαίρει άκρας υγείας...

Επισκέπτης
Ας αγοράσει.Γιατί με κατανίκησε.Εγώ έχασα.Ο Γερμανός με κατέλαβε το 1941 σε 3 μέρες και ο Τούρκος το 1453 σε 20 μέρες.
Ο Ιταλός με γάμησε το 1204.Οπως και ο Γάλλος.
Και το 1922 πάλι έχασα.Ενώ επολέμησε ο παππούς μου στο Σαγγάριο,αυτό είναι αδιαννόητο.
Ομως εγώ ο ανώτερος Ελληναράς θα πάρω εκδίκηση για τα παθήματα των προγόνων μου.Θα τους πάω σε τρίτο γύρο και σε τέταρτο γύρο και σε πέμπτο γύρο και όσο χρειαστεί για να τους υποτάξω.Να δείξω την ανωτερότητα του Ελληναρά πουτσαρά.
Απόλυτη ηγεμονία.
Χάνουμε 3000 χρόνια αλλά ακόμα είμαστε ζωντανοί.Ολο χάνουμε αλλά μένουμε εκεί,στις επάλξεις.Δε θα έπρεπε να χάνουμε με αυτούς κανονικά.
Χάνουμε συνέχεια αλλά μια φορά ρε πούστη να κερδίσουμε.Μια φορά έστω...ε,ρε τι θα τους κάνουμε.

Δειτε ποσο μισος τρεφει ο μεταναστης για τους ανθρωπους που τον φιλοξενουν. Απεραντο σωβινιστικο μισος. Αφηνιασμενη εχθροπαθεια!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δειτε ποσο μισος τρεφει ο μεταναστης για τους ανθρωπους που τον φιλοξενουν. Απεραντο σωβινιστικο μισος. Αφηνιασμενη εχθροπαθεια!

Αφού χάσαμε.Καλά εσύ δε νιώθεις οτι οι Γερμανοειδείς μας κατανίκησαν και μας ξεφτίλησαν?
Ετσι προφανώς ένιωθαν και οι Βάραγγοι στη φρουρά του Βυζαντινού αυτοκράτορος ή οι Γερμανοί της φρουράς του Ρωμαίου αυτοκράτορος.
2500 χρόνια χάνουμε συνέχεια όλες τις μάχες και τους πολέμους.Κανονικά θα έπρεπε να είχαμε εξαφανιστεί με τόσες αποτυχίες.

Επισκέπτης
Αφού χάσαμε.Καλά εσύ δε νιώθεις οτι οι Γερμανοειδείς μας κατανίκησαν και μας ξεφτίλησαν?
Ετσι προφανώς ένιωθαν και οι Βάραγγοι στη φρουρά του Βυζαντινού αυτοκράτορος ή οι Γερμανοί της φρουράς του Ρωμαίου αυτοκράτορος.
Οι Γερμανοι ειναι φιλοι μου. Ο μεγαλοψυχος γερμανικος λαος μας δανειζει χρηματα με πολυ μικροτερα επιτοκια απο της ελευθερης αγορας. Επιπλεον ειμαι παντα με το μερος του αυτοχθονα ιθαγενη και εναντια στον αχαριστο ξενο που τον εποφθαλμια και περιμενει ευκαιρια να δαγκωσει το χερι που τον ταιζει. Εξω οι ξενοι! Ο καθενας στον τοπο του.

Επισκέπτης
Οσο για τον αν εξαφανιστηκαν αυτοι που κατοικουσαν εδω πριν 2,5κ χρονια ειναι αλλη πονεμενη ιστορια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom