Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Ρε Δημητράκη σε κάποια βιντεάκια σπυ τα λες καλά μαο εχεις κοινό και χιούμορ κλπ κλπ όμορφα. Αλλά τώρα ειλικρινά, γιατί προσπαθείς να μας πείσεις πόσο ωραία περνάς;;;;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε Δημητράκη σε κάποια βιντεάκια σπυ τα λες καλά μαο εχεις κοινό και χιούμορ κλπ κλπ όμορφα. Αλλά τώρα ειλικρινά, γιατί προσπαθείς να μας πείσεις πόσο ωραία περνάς;;;;
Για δε διαβάζεις παλιά ποστ στο Ρωσσία σεξ&βότκα που γράφουν πως πέρασαν όσοι ήρθαν εδώ και με βρήκαν και αυτοί γράφουν αν περνάω καλά και αν πέρασαν καλά ή όχι.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Για δε διαβάζεις παλιά ποστ στο Ρωσσία σεξ&βότκα που γράφουν πως πέρασαν όσοι ήρθαν εδώ και με βρήκαν και αυτοί γράφουν αν περνάω καλά και αν πέρασαν καλά ή όχι.
Οκ. Πες οτι περνάς τόσο τέλεια. Το μόνο σίγουρο είναι οτι και μόνο που έχεις Ρωσίδες μουναρες κοντά σου, απο ηλίθιες ξεφτιλισμενες ελεηνιδες, είσαι σε μια καλύτερη μοίρα. Απο εκεί κι έπειτα γιατί τόση προσπάθεια να μας πείσεις; Αυτο σε ρώτησα και πραγματικά αυτή είναι η απορία μου. Γιατί να σου πω την αλήθεια οι ελεηνιδες είναι να τις βάλεις σε μια κιβωτό όλες και να τις στείλεις στον αγύριστο, μπορείς όμως να συγκρίνεις το τέλειο ελληνικό κλίμα καιντις συνθήκες ζωής εδώ με της Ρωσίας;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Οκ. Πες οτι περνάς τόσο τέλεια. Το μόνο σίγουρο είναι οτι και μόνο που έχεις Ρωσίδες μουναρες κοντά σου, απο ηλίθιες ξεφτιλισμενες ελεηνιδες, είσαι σε μια καλύτερη μοίρα. Απο εκεί κι έπειτα γιατί τόση προσπάθεια να μας πείσεις; Αυτο σε ρώτησα και πραγματικά αυτή είναι η απορία μου. Γιατί να σου πω την αλήθεια οι ελεηνιδες είναι να τις βάλεις σε μια κιβωτό όλες και να τις στείλεις στον αγύριστο, μπορείς όμως να συγκρίνεις το τέλειο ελληνικό κλίμα καιντις συνθήκες ζωής εδώ με της Ρωσίας;
οι μουναρες οι Ρωσιδες εκει ειναι, ο Μιτσος με αυτες τι σχεση εχει ομως?  :think:
Δεν συναντωνται καπου οι δρόμοι τους πλεον.. Ισως πριν εικοσι χρονια κ παλι ισως...

Επισης η Ρωσσια δεν ειναι χωρα για εργασία ειναι χωρα για δουλιες μονο, οποτε δεν κολλάει με το θέμα εκτος απο ελαχιστες περιπτωσεις

Και μονο η Αγ Πετρουπολη ειναι και ομορφη πολη που αξιζει
Οι υπολοιπες ειναι απο μαρτυριες καταθλιπτικες ακομα κι η Μοσχα

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Εσύ είσαι από τους μεγαλυτερους φουκαράδες  :happy:πάρε φώτο να μην στις χρωστάω  :jerking: :2funny:τώρα που θα βγει ο Κούλης και θα σου κώψει τα 200 ευρώ του επιδόματος να δω πως θα ζήσεις? :2funny: :2funny: :2funny:Έχω δει ηλίθιους στο σά'ι'τ αλλά εσύ τους ξεπερνάς όλους μαζί  :2funny:η βλακεία σου δεν έχει όριο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε μητσο  ;;  δεν ξερεις πως  η μπαρουκ  ειναι ντελιβερας ;;τι ασχολεισαι ;

Επισκέπτης
έντασης που δημιουργούν οι απαιτήσεις της Δύσης.
Δύση φοβάσαι ακόμα και να την πέσεις σε εικοσάχρονες μη σε πούνε παιδερά.Φοβάσαι να βρίσεις κανάν κωλότουρκο ή μαύρο ή κανάν αρχιδοπρήχτη μήπως καλέσει την αστυνομία.Γενικά έχει πάρα πολλούς κοινωνικούς και νομικούς κανόνες,απαγορεύσεις και περιορισμούς που πρέπει να σέβεσαι γιατί όλα ραπορτάρονται.
Πολλά που στην Ελλάδα τα κάνουν όλοι χαλαρά Δύση απαγορεύονται δια ροπάλου με σοβαρές ποινές.

Εδω και αρκετα χρονια ισχυουν οι ιδιες απαγορευσεις στην Ελλαδα με τη διαφορα οτι ισχυουν μονοδρομα. Ο Αλβανος και ο Γεωργιανος εχουν δικαιωμα να σε τραμπουκισουν, εσυ οχι. Η γυναικα δικαιουται να κανει ο,τι γουσταρει, εσυ αν μιλησεις αμεσως θα εισπραξεις επικριτικα βλεμματα, δυνατα σχολια, επεμβαση τριτων. Οποτε αν το καλοσκεφτεις καλυτερα Δυση που μπορεις και εσυ να σηκωσεις το τηλεφωνο και να παρεις την αστυνομια, παρα Ελλαδα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εντάξει 1 στους δώδεκα τα παραλέει λιγάκι.Εδώ το παράχεσαν  :2funny:
  Οσο γιά το δεύτερο σά'ι'τ είναι από τη δεκαετία του '90
  Οι φωτογραφίες είναι γιά τον φίλο μου τον ΚΜΑΝ που μίλησσε γιά Ρωσσικά προ'ι'όντα άθλιας ποιότητας
  Και μερικές ακόμα με τα απομεινάρια του κομμουνισμού! :2funny:
  Ηξερα ότι ο Ελληνας δεν έχει πληροφορίες γιά τη Ρωσσία αλλά ότι έχουν μείνει στη δεκαετία του '90 δεν το πίστευα  :2funny:Εχει πλάκα που έρχονται εδώ από Ελλάδα ντυμένοι χάλια με μούσια  :2funny:και αμέσως καταλαβαίνουν τι παίζει και ότι δεν έχει καμία σχέση αυτό που νόμιζαν με αυτό που βρίσκουν και σε κάνα μήνα φεύγουν πίσω γιά Ελλάδα.

Ρε φίλε?Σοβαρά?Αυτό που δείχνεις τώρα είναι ρωσικό χοιρινό με 4 ευρώ το κιλό που δεν το αγοράζει κανείς στην Ευρώπη.
Εγώ σου είπα να βάλεις γαλλικό ροζμπίφ που έχει 40 ευρώ το κιλό ή γαλλικό Rinderfilet με 60 ευρώ το κιλό ή Καναδέζικο Black Angus στα 60 ευρώ το κιλό,μια φίρμα τέλος πάντων.Εστω ισπανικό χοιρινό με 30 ευρώ το κιλό.
Εστω αργεντίνικη μπριζόλα με 20 ευρώ το κιλό,ψάξε και βρες.
Εγώ αυτά τα βρίσκω εδώ που είμαι και τα αγοράζω κάθε μέρα.
Μπορείς να βάλεις γαλλικά κρασιά Μπορντώ άνω των 30 ευρώ αυθεντικά?
Μπορείς να βρεις τις πιο συνηθισμένες γερμανικές και βελγικές μπύρες?
Να σου βάλω εκατοντάδες φωτό από εδώ που αγοράζω κάθε μέρα τα πιο ποιοτικά κρέατα και το πιο ποιοτικό αλκοόλ στην Ευρώπη.
Πήγαινε αύριο σε ένα μαγαζί και βρες ένα καλό πλυντήριο και ένα ψυγείο Miele.Η αγγλικά χειροποίητα παπούτσια.Η ελβετικά ρολόγια.Ψάξε λίγο και δείξε τιμές.
Τράβα μια φωτό στο δρόμο να δούμε τι οχήματα κυκλοφορούνε Ρωσία να σου βάλω μια φωτό με τα οχήματα Γερμανία.
Βγάλε φωτό ένα ρωσικό τραίνο όποιο θέλεις,να σου φωτογραφίσω ένα αντίστοιχο γερμανικό.Βγάλε τραμ λεωφορεία,ό,τι θες.
Βγάλε και ασθενοφόρα άμα θες ή ταξιά πώς είναι εκεί πώς είναι εδώ.
Βγάλε ένα δρόμο όποιον θες Ρωσία να σου συγκρίνω με την Autobahn.

Μιλάμε για διαφορά πλούτου και επενδεδυμένου κεφαλαίου πέντε έως δέκα προς ένα.
Είναι αυτονόητο τι παίζει.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Στη Γερμανία δεν κάνει καλύτερο καιρό το χειμώνα.Σκεφτείτε το βλάκμαν μες το χιόνι να περιμένει το λεωφορείο στις 6-7 το πρω'ι' γιά να πάει στη δουελεια! :headbang:
  Αυριο το γα'ι'δουράκι θα πάει στο μάστορα γιά να μου βάλει πίσω κάμερα (στον καθρέφτη) και κάτι ψιλά να μου φτιάξει.
  Αν κάποιος έχει αμάξια και τα βάζει σε υπόγειο γκαράζ να μην τα ξεχιονίζει το πρω'ί' και να μην ξύνει πάγους από τα τζάμι δεν ταλειπωρείτε ότι καιρό και να κάνει.Αν όμως είναι κανείς βλάκμαν και πρέπει να περιμένει μες το κρύο το λεωφορείο καλύτερα να κάτσει Ελλάδα.Εκτός πιά αν είναι άστεγος και στην Ελλάδα δεν έχει ούτε που να μείνει.Τώρα αυτά που σας λένε γιά ανέσεις στο εξωτερικό είναι γιά κάποιον που έχει δικό του σπίτι εκεί και δεν πληρώνει ενοίκιο και είναι πολύ καλά αμοιβόμενος.Αλλιώς υποφέρει :headbang:

Πόσα χρόνια το έχεις το VW;Γιατί δεν αγοράζεις κάτι πιο καινούργιο;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τι λέει ο τρόμπας?Εγώ μένω δυο λεπτά από τη δουλειά,τι να περιμένω το λεωφορείο αφού η επιχείρηση είναι δίπλα και μόλις περνάω το δρόμο είμαι μέσα?
Και τα αμάξια Γερμανία έχουν τις καλύτερες τιμές αφού εδώ κατασκευάζονται.
Ο δημητράκης δεν μπορεί ποτέ να βγάλει μια κυριλέ γκόμενα Αγία Πετρούπολη σε κυριλέ εστιατόριο και να ποστάρει λογαριασμό ή φωτό από κυριλέ μαγαζί.
Η να την πάει Παρίσι,Λονδίνο,Μονακό,Ιταλία,ΗΠΑ ή έστω Μύκονο ή Σαντορίνη.Γιατί δεν έχει τα φράγκα να το κάνει.
Αντε να πάει μια γκόμενα Mc Donalds ή Burger King για φαί να πληρώσει το χάμπουργκερ και να τη φωτογραφίζει κρυφά.Και πάλι μιλάμε για τρίτης κατηγορίας ή γύφτισσα δεν τον παίρνει καν να χτυπήσει Σλάβες και καταφεύγει στις Ασιάτισσες.
Οι αξιόλογες Ρωσίδες ξεκινάνε από τα 300 ευρώ έξοδο ημερησίως,τι να κλάσει αυτός.
Αντε να γαμήσει καμιά γάτα που είναι τζαμπέ και δε χρειάζεται να πληρώνει έξοδα ραντεβού.
Απλά εγώ το γράφω μία φορά αυτός γράφει χιλιάδες φορές τις ίδιες μαλακίες μήπως και κάποιος τα πιστέψει.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.351
Πόντοι
5.506
Εσύ είσαι από τους μεγαλυτερους φουκαράδες  :happy:πάρε φώτο να μην στις χρωστάω  :jerking: :2funny:τώρα που θα βγει ο Κούλης και θα σου κώψει τα 200 ευρώ του επιδόματος να δω πως θα ζήσεις? :2funny: :2funny: :2funny:Έχω δει ηλίθιους στο σά'ι'τ αλλά εσύ τους ξεπερνάς όλους μαζί  :2funny:η βλακεία σου δεν έχει όριο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι μαλάκα, κατάφερες να μου κάνεις τα μούτρα κρέας που πήγες με τα λεφτά που σου στέλνουν (σημείωση: για να μην ξαναγυρίσεις πίσω στην Ελλάδα) από το σπίτι μέχρι τη Νέα Υόρκη αλλά δεν είδες πάρκα, άπλα και εκπληκτική ρυμοτομία και συνθήκες διαβίωσης και ακόμα εκθειάζεις την κόκκινη αρκούδα που ακόμα και τώρα φτιάχνει σπίτια-κουτιά-φυλακές.

Βλαξ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.351
Πόντοι
5.506
Πόσα χρόνια το έχεις το VW;Γιατί δεν αγοράζεις κάτι πιο καινούργιο;

Δεν είναι δικό του ρε τύπε, κάποιος γνωστός του το χει δανείσει μερικές φορές για να σπάσει πλάκα μαζί του.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.351
Πόντοι
5.506
Τι λέει ο τρόμπας?Εγώ μένω δυο λεπτά από τη δουλειά,τι να περιμένω το λεωφορείο αφού η επιχείρηση είναι δίπλα και μόλις περνάω το δρόμο είμαι μέσα?
Και τα αμάξια Γερμανία έχουν τις καλύτερες τιμές αφού εδώ κατασκευάζονται.
Ο δημητράκης δεν μπορεί ποτέ να βγάλει μια κυριλέ γκόμενα Αγία Πετρούπολη σε κυριλέ εστιατόριο και να ποστάρει λογαριασμό ή φωτό από κυριλέ μαγαζί.
Η να την πάει Παρίσι,Λονδίνο,Μονακό,Ιταλία,ΗΠΑ ή έστω Μύκονο ή Σαντορίνη.Γιατί δεν έχει τα φράγκα να το κάνει.
Αντε να πάει μια γκόμενα Mc Donalds ή Burger King για φαί να πληρώσει το χάμπουργκερ και να τη φωτογραφίζει κρυφά.Και πάλι μιλάμε για τρίτης κατηγορίας ή γύφτισσα δεν τον παίρνει καν να χτυπήσει Σλάβες και καταφεύγει στις Ασιάτισσες.
Οι αξιόλογες Ρωσίδες ξεκινάνε από τα 300 ευρώ έξοδο ημερησίως,τι να κλάσει αυτός.
Αντε να γαμήσει καμιά γάτα που είναι τζαμπέ και δε χρειάζεται να πληρώνει έξοδα ραντεβού.
Απλά εγώ το γράφω μία φορά αυτός γράφει χιλιάδες φορές τις ίδιες μαλακίες μήπως και κάποιος τα πιστέψει.

Τύπε, εσύ που τα ξέρεις κάπως τα οικονομικά, πιστεύεις οτι του αρκούν 1000 Ευρώ να του στέλνουν από το σπίτι (σημ: για να μη ξαναγυρίσει στην Ελλάδα) για να τη βγάζει με τη μίζερη ζωή που κάνει και μας φλομώνει στην παπάτζα; Ή λες να χρειάζεται περισσότερα, έστω για τα βασικά;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ναι μαλάκα, κατάφερες να μου κάνεις τα μούτρα κρέας που πήγες με τα λεφτά που σου στέλνουν (σημείωση: για να μην ξαναγυρίσεις πίσω στην Ελλάδα) από το σπίτι μέχρι τη Νέα Υόρκη αλλά δεν είδες πάρκα, άπλα και εκπληκτική ρυμοτομία και συνθήκες διαβίωσης και ακόμα εκθειάζεις την κόκκινη αρκούδα που ακόμα και τώρα φτιάχνει σπίτια-κουτιά-φυλακές.

Βλαξ.

Εξωτερικά είναι εντυπωσιακά μερικές φορές.Αλλά δεν έχουν το know how στα τεχνικά ζητήματα για στιβαρές κατασκευές.
Εντάξει,το επίπεδο τεχνικής της Γερμανίας δεν υπάρχει πουθενά,και ΗΠΑ που είχα πάει μου φαίνονταν οι κατασκευές και τα σπίτια σαν την καλύβα του μπαρμπά Θωμά,αν εξαιρέσουμε τα εντυπωσιακά κτίρια με τράπεζες,γραφεία,τα μωλς και τους ουρανοξύστες στο κέντρο όπου μαζεύεται το χρήμα όπως και τις κατοικίες των πλουσίων αλλά ο μέσος όρος κατασεκυών και υποδομών δεν πιάνει τα γερμανικά στάνταρτς.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τύπε, εσύ που τα ξέρεις κάπως τα οικονομικά, πιστεύεις οτι του αρκούν 1000 Ευρώ να του στέλνουν από το σπίτι (σημ: για να μη ξαναγυρίσει στην Ελλάδα) για να τη βγάζει με τη μίζερη ζωή που κάνει και μας φλομώνει στην παπάτζα; Ή λες να χρειάζεται περισσότερα, έστω για τα βασικά;

Μπα,παίρνει κάπου 1500 το μήνα συνολικά από ενοίκια ίσα ίσα να επιβιώνει και μας φλομώνει στις μαλακίες.
Αφού με 1500 ζεις σα γύφτος Κίεβο Ουκρανία,τι να κλάσεις Ρωσία που οι τιμές είναι διπλάσιες?
Ισως όταν ήταν νεώτερος μέχρι τα 35 κάτι μπορεί να έκανε πουλώντας παραμυθάκια για Ελλάδα και γάμο αλλά τώρα είναι irrelevant.
Αν είσαι άνω των 40 οι Σλάβες ζητάνε ρευστό,ματώνεις.300 ευρώ είναι πασατέμπο για Ρωσίδες των μεγάλων πόλεων.
Πηγαίνω Ρωσία,Ουκρανία και ξέρω καλά τι ζητάνε.
Για καλή γκόμενα,εμφανίσιμη,οχτάρι και πάνω πρέπει να στάζεις 500 ευρώ μηνιαίως και πάνω για σταθερό σπόνσοριγκ αν είσαι μεσήλικας,το μίνιμουμ χώρια τα έξοδα dating.Πού να τα βρει αυτά ο δημητράκης?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.351
Πόντοι
5.506
Εξωτερικά είναι εντυπωσιακά μερικές φορές.Αλλά δεν έχουν το know how στα τεχνικά ζητήματα για στιβαρές κατασκευές.
Εντάξει,το επίπεδο τεχνικής της Γερμανίας δεν υπάρχει πουθενά,και ΗΠΑ που είχα πάει μου φαίνονταν οι κατασκευές και τα σπίτια σαν την καλύβα του μπαρμπά Θωμά,αν εξαιρέσουμε τα εντυπωσιακά κτίρια,τα μωλς και τους ουρανοξύστες στο κέντρο όπως και τις κατοικίες των πλουσίων αλλά ο μέσος όρος δεν πιάνει τα γερμανικά στάνταρτς.

Ρε τύπε και στη Νέα Υόρκη τα σπίτια εξωτερικά μοιάζουν άχαρα και κουτιά αλλά μέσα πιθανότατα θα βρεις όλες τις ανέσεις, εως και υπερπολυτελείς μεζονέτες και φυσικά η χρηστικότητα, θέρμανση,ψύξη και γενικά κατασκευαστικά είναι εξαιρετικά. Και φυσικά πάλι, καμία σχέση με τις εργατικές εστίες που μας δείχνει ο κάγκουρας στις φωτογραφίες.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.351
Πόντοι
5.506
Μπα,παίρνει κάπου 1500 το μήνα συνολικά από ενοίκια ίσα ίσα να επιβιώνει και μας φλομώνει στις μαλακίες.
Αφού με 1500 ζεις σα γύφτος Κίεβο Ουκρανία,τι να κλάσεις Ρωσία που οι τιμές είναι διπλάσιες?
Ισως όταν ήταν νεώτερος μέχρι τα 35 κάτι μπορεί να έκανε πουλώντας παραμυθάκια για Ελλάδα και γάμο αλλά τώρα είναι irrelevant.
Αν είσαι άνω των 40 οι Σλάβες ζητάνε ρευστό,ματώνεις.300 ευρώ είναι πασατέμπο για Ρωσίδες των μεγάλων πόλεων.
Πηγαίνω Ρωσία,Ουκρανία και ξέρω καλά τι ζητάνε.
Για καλή γκόμενα,εμφανίσιμη,οχτάρι και πάνω πρέπει να στάζεις 500 ευρώ μηνιαίως και πάνω για σταθερό σπόνσοριγκ αν είσαι μεσήλικας,το μίνιμουμ χώρια τα έξοδα dating.Πού να τα βρει αυτά ο δημητράκης?

Κατάλαβα, ενώ με 1500 το μήνα θα μπορούσε να κάνει μια αξιοπρεπή ζωή στην Ελλάδα, ειδικά αν αποφάσιζε να κάνει και καμία δουλίτσα να αυξήσει το εισόδημά του ο αχαίρευτος, μας φλομώνει στην παραμύθα εκ του ασφαλούς.

Όχι όλους φυσικά, αυτούς τους 1-2 που νομίζει οτι τον πιστεύουν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ρε τύπε και στη Νέα Υόρκη τα σπίτια εξωτερικά μοιάζουν άχαρα και κουτιά αλλά μέσα πιθανότατα θα βρεις όλες τις ανέσεις, εως και υπερπολυτελείς μεζονέτες και φυσικά η χρηστικότητα, θέρμανση,ψύξη και γενικά κατασκευαστικά είναι εξαιρετικά. Και φυσικά πάλι, καμία σχέση με τις εργατικές εστίες που μας δείχνει ο κάγκουρας στις φωτογραφίες.

Ναι,αλλά άμα δεις τα ηλεκτρικά,τηλεφωνία είναι πολύ πίσω.
Σε αυτό που παραδέχομαι τους Αμερικανούς είναι στους χώρους.Εχουν πολύ χώρο οι πούστηδες.Ακόμα και οι τουαλέτες είναι διπλάσιες των ευρωπαικών.Χέζεις σαν άρχοντας.
Ευρώπη είναι συγκριτικά ο ένας πάνω στον άλλον,βέβαια αυτό οφείλεται στο οτι είναι πυκνοκατοικημένη,η Αμερική γενικά έχει χώρους και άπλα,δεν υπάρχει αυτό το στριμωξίδι.
Γερμανία στο Ρουρ είναι εξωφρενικό βλέπεις πόλεις του ενός εκατομμυρίου σε απόσταση 10 λεπτών η μια από την άλλη γενικώς πολύ στριμωξίδι που δημιουργεί αγανάκτηση.
Αμερική είναι όλα τεράστια,τεράστιοι δρόμοι,τεράστια αυτοκίνητα,τεράστια μωλ,τεράστια κτίρια,τεράστιες τουαλέτες,τεράστιες μερίδες στα εστιατόρια γενικά large νοοτροπία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κατάλαβα, ενώ με 1500 το μήνα θα μπορούσε να κάνει μια αξιοπρεπή ζωή στην Ελλάδα, ειδικά αν αποφάσιζε να κάνει και καμία δουλίτσα να αυξήσει το εισόδημά του ο αχαίρευτος, μας φλομώνει στην παραμύθα εκ του ασφαλούς.

Όχι όλους φυσικά, αυτούς τους 1-2 που νομίζει οτι τον πιστεύουν.

Τι να δουλέψει ρε συ?Ποιος θα προσελάμβανε έναν τύπο σαν το δημητράκη?Με αυτόν ή θα χρεοκωπήσεις ή θα πας φυλακή,δεν κάνει για τίποτα.
Το κατάλαβε βέβαια οτι δεν κάνει για τίποτα και αποφάσισε να ψωλάρει εκ του ασφαλούς εις υγείαν των κορόιδων.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.351
Πόντοι
5.506
Τι να δουλέψει ρε συ?Ποιος θα προσελάμβανε έναν τύπο σαν το δημητράκη?Με αυτόν ή θα χρεοκωπήσεις ή θα πας φυλακή,δεν κάνει για τίποτα.
Το κατάλαβε βέβαια οτι δεν κάνει για τίποτα και αποφάσισε να ψωλάρει εκ του ασφαλούς εις υγείαν των κορόιδων.

Έτσι ρε τύπε, τυχαία του στέλνουν χαρτζιλίκι, του έγραψαν και κανά δυο ακίνητα να φυτοζωεί, η ίδια του η οικογένεια;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom