Εντάξει 1 στους δώδεκα τα παραλέει λιγάκι.Εδώ το παράχεσαν
Οσο γιά το δεύτερο σά'ι'τ είναι από τη δεκαετία του '90
Οι φωτογραφίες είναι γιά τον φίλο μου τον ΚΜΑΝ που μίλησσε γιά Ρωσσικά προ'ι'όντα άθλιας ποιότητας
Και μερικές ακόμα με τα απομεινάρια του κομμουνισμού!
Ηξερα ότι ο Ελληνας δεν έχει πληροφορίες γιά τη Ρωσσία αλλά ότι έχουν μείνει στη δεκαετία του '90 δεν το πίστευα
Εχει πλάκα που έρχονται εδώ από Ελλάδα ντυμένοι χάλια με μούσια
και αμέσως καταλαβαίνουν τι παίζει και ότι δεν έχει καμία σχέση αυτό που νόμιζαν με αυτό που βρίσκουν και σε κάνα μήνα φεύγουν πίσω γιά Ελλάδα.
Ρε φίλε?Σοβαρά?Αυτό που δείχνεις τώρα είναι ρωσικό χοιρινό με 4 ευρώ το κιλό που δεν το αγοράζει κανείς στην Ευρώπη.
Εγώ σου είπα να βάλεις γαλλικό ροζμπίφ που έχει 40 ευρώ το κιλό ή γαλλικό Rinderfilet με 60 ευρώ το κιλό ή Καναδέζικο Black Angus στα 60 ευρώ το κιλό,μια φίρμα τέλος πάντων.Εστω ισπανικό χοιρινό με 30 ευρώ το κιλό.
Εστω αργεντίνικη μπριζόλα με 20 ευρώ το κιλό,ψάξε και βρες.
Εγώ αυτά τα βρίσκω εδώ που είμαι και τα αγοράζω κάθε μέρα.
Μπορείς να βάλεις γαλλικά κρασιά Μπορντώ άνω των 30 ευρώ αυθεντικά?
Μπορείς να βρεις τις πιο συνηθισμένες γερμανικές και βελγικές μπύρες?
Να σου βάλω εκατοντάδες φωτό από εδώ που αγοράζω κάθε μέρα τα πιο ποιοτικά κρέατα και το πιο ποιοτικό αλκοόλ στην Ευρώπη.
Πήγαινε αύριο σε ένα μαγαζί και βρες ένα καλό πλυντήριο και ένα ψυγείο Miele.Η αγγλικά χειροποίητα παπούτσια.Η ελβετικά ρολόγια.Ψάξε λίγο και δείξε τιμές.
Τράβα μια φωτό στο δρόμο να δούμε τι οχήματα κυκλοφορούνε Ρωσία να σου βάλω μια φωτό με τα οχήματα Γερμανία.
Βγάλε φωτό ένα ρωσικό τραίνο όποιο θέλεις,να σου φωτογραφίσω ένα αντίστοιχο γερμανικό.Βγάλε τραμ λεωφορεία,ό,τι θες.
Βγάλε και ασθενοφόρα άμα θες ή ταξιά πώς είναι εκεί πώς είναι εδώ.
Βγάλε ένα δρόμο όποιον θες Ρωσία να σου συγκρίνω με την Autobahn.
Μιλάμε για διαφορά πλούτου και επενδεδυμένου κεφαλαίου πέντε έως δέκα προς ένα.
Είναι αυτονόητο τι παίζει.