Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.283
Πόντοι
5.506
την φωτό την έβαλες για να μας δείξεις πόσο ηλίθιος είσαι;

Δεν υπάρχει ρε ο άνθρωπος, μιλάει για ηλίθιους και βάζει αυτή τη φωτογραφία.

https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=192757.0;attach=1096174;image[/img[/URL]]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
αν εισαι ικανός παντού πετυχαίνεις, κυρίως στο εξωτερικό ανταμοίβεσαι καλά.

Εξωτερικό αν είσαι υγιής και δεν είσαι τρόμπας,πετυχαίνεις στάνταρντ.Χρειάζονται χέρια.
Για να φάει ο δυτικός ψωλάς,έχει ανάγκη την εργασία του μετανάστη.Στηρίζουμε όλο το σύστημα.Μας έχουν ανάγκη ειδικά τώρα λόγω γήρανσης του πληθυσμού και με την πίεση που δέχεται το κοινωνικό κράτος.Κάνουν τα στραβά μάτια σε όλες τις διαπολιτιστικές διαφορές.
Η Δύση στηρίζεται στις πούτσες μας,καθορίζουμε τις παγκόσμιες εξελίξεις οι άρχοντες Βαλκάνιοι.
Χωρίς εμάς υποβαθμίζονται και θα πρέπει να δεχτούν τις λέρες τουρκοάραβες και Μαγκρέμπ όλους τους καθυστερημένους λάθρο να τους γαμάνε οπότε μας φυλάνε σαν κόρες οφθαλμού.
Είμαστε η Νεα Ευρώπη,το πρότυπο,ο αφρός,δίνουμε τον τόνο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Είναι φτηνότερα γιατί η ποιότητα είναι για τον πούτσο.Αν θες ευρωπαικά στάνταρτς στα είδη τα πληρώνεις διπλά ή τριπλά από ό,τι σε ΕΕ,αν τα βρεις κιόλας λόγω του εμπάργκο.
Στην ΕΕ απαγορεύονται τα προιόντα που βλέπεις Ρωσία,Ουκρανία λόγω χαμηλών στάνταρτς.
Οντως ρίχνοντας τα στάνταρτς εξοικονομούν λεφτά είναι και αυτό ένα επιχείρημα κατά της ΕΕ,δε σε αφήνει να αγοράσεις σαβούρα,σου περιορίζει την ελευθερία και δεσμεύει το εισόδημα.Ενας λόγος που το UK την έκανε.
Ναι η βαφή μαλλιών που φτιάχνουν στο εργοστάσιο της Loreal στη Βουλγαρία ή την Πολωνία και γράφει οδηγίες στα Αγγλικά,Ρωσσικά,Ελληνικά και Εβρα'ι'κά είναι χειρότερη στή Ρωσσία από την Ελλάδα ας έχει στη Ρωσσία 2.5 ευρώ και στην Ελλάδα 10! :2funny:και τα σαπούνια χειρότερα είναι  :jerking:καθώς και τα ξυραφάκια!
  Και η Σερβική φέτα χάλια είναι? :2funny:γ'αυτό φέρανε Ελληνική φέτα κολιός και διάφορες άλλες και μια φορα την πηραν και δεν την ξαναπηρε κανενας!όλοι λεγαν ότι ηταν τιγκα στο αλάτι.Και ο ανανάς στη Ρωσσία είναι άλλης ποιότητας  :jerking: :2funny:
  Καθώς και οι φορτωτές μπαταριών που στην Ελλάδα κάνουν πάνω από 20 ευρώ! :headbang:ή τα μανταρίνια του Μαρόκου που εγώ τα θεωρώ καλύτερα από τα Ελληνικά και έχουν ούτε 1 ευρώ το κιλό!Φτηνοτερα και από την Ελλάδα!
    Τωρα θα βαλω στο Thread του Κιέβου την απάντηση του Ιωσήφ για σένα.

Συνημμένα

• ueyZVG3yW_Q.jpg
    ueyZVG3yW_Q.jpg
    204 KB · Εμφανίσεις: 32
  • fPm7a7TIjW8.jpg
    fPm7a7TIjW8.jpg
    238,6 KB · Εμφανίσεις: 19
  • Gab2JIkxlac.jpg
    Gab2JIkxlac.jpg
    211,2 KB · Εμφανίσεις: 34
  • nRl8_MK1lWs.jpg
    nRl8_MK1lWs.jpg
    259,4 KB · Εμφανίσεις: 44

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
 Και η Σερβική φέτα χάλια είναι? :
   :headbang:ή τα μανταρίνια του Μαρόκου

Ναι ρε φίλε φάε σερβική φέτα,ροκφόρ Καζακστάν και σαμπάνια Ουκρανίας αν σε ευχαριστεί και δε γουστάρεις τα original.
Αντί να τρως μπριζόλα Αργεντινής φάε μια από Κορέα και ένα σούσι από Νταγκεστάν.Αντί για γαλλικό ροζμπίφ δοκίμασε μια λευκορρωσική σπεσιαλιτέ.Αντί για γαλλικά κρασιά πιες κανα ξύδι από Σιβηρία.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι ρε φίλε φάε σερβική φέτα,ροκφόρ Καζακστάν και σαμπάνια Ουκρανίας αν σε ευχαριστεί και δε γουστάρεις τα original.
Αντί να τρως μπριζόλα Αργεντινής φάε μια από Κορέα και ένα σούσι από Νταγκεστάν.Αντί για γαλλικό ροζμπίφ δοκίμασε μια λευκορρωσική σπεσιαλιτέ.Αντί για γαλλικά κρασιά πιες κανα ξύδι από Σιβηρία.
Αυτό με το μονοπώλειο της φέτας είναι γιά  :2funny:εμένα η Ελληνική φέτα ποτέ δεν μου άρεσε.Τα Λιβανέζικα άσπρα τυριά που είναι σε λάδι είναι αρκετά καλά.Οσο γιά την Τουρκική κουζίνα μου αρέσει πάεα πολύ αν και κορυφαία θεωρώ την Περσική.
  Κατσε και πίνε εσύ Γαλλική σαμπάνια στο οικοτροφείο  :2funny:εδω ταιριάζει το ρητό:Τι του λείπει του ψηριάρη?Σκούφος με μαργαριτάρι  :2funny: :2funny: :2funny:

TheWolf

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2016
Like
4
Πόντοι
0
Ενα καλο με το διαδικτυο και την Google συγκεκριμενα ειναι οτι πλεον δεν χρειαζεται να ταξιδεψει κανεις για να διαπιστωσει ποσο ασχημες ειναι οι πολεις μας και δε η Αθηνα σε σχεση με αυτες του εξωτερικου.

Απλα μπαινεις στο street view και χαζευεις Ρωμη,Παρισι και Αμστερνταμ. Μετα βλεπεις Αθηνα και λες, τι στο διαολο, πως γινεται να ειναι τοσο ασχημη, βρωμικη, κλειστοφοβικη;

Οχι οτι η ομορφια και η καθαριοτητα αποτελουν απο μονα τους λογο μεταναστευσης, αλλσ σιγουρα ειναι ενα τεραστιο συν και για τη διαθεση.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτό με το μονοπώλειο της φέτας είναι γιά  :2funny:εμένα η Ελληνική φέτα ποτέ δεν μου άρεσε.Τα Λιβανέζικα άσπρα τυριά που είναι σε λάδι είναι αρκετά καλά.Οσο γιά την Τουρκική κουζίνα μου αρέσει πάεα πολύ αν και κορυφαία θεωρώ την Περσική.
  Κατσε και πίνε εσύ Γαλλική σαμπάνια στο οικοτροφείο  :2funny:εδω ταιριάζει το ρητό:Τι του λείπει του ψηριάρη?Σκούφος με μαργαριτάρι  :2funny: :2funny: :2funny:

Εδώ Γερμανία έχει από όλα.Και γαλλικά και ιταλικά και ισπανικά και γερμανικά κρασιά του Ρήνου και Αυστραλιανά και Χιλιανά και κρασιά Καλιφόρνια τα πάντα όλα.
Τα δοκιμάζω και γουστάρω τα ακριβά γαλλικά και αυτά παίρνω.
Τυριά και κρέατα θα ψωνίσω επίσης γαλλικά γιατί είναι καλύτερης ποιότητας πιο νόστιμα.
Ρούχα θα πάρω γερμανικά ή γαλλικά αν όμως θέλω εντυπωσιακά θα πάρω αγγλικά υφάσματα και παπούτσια.
Μηχανολογικά και ηλεκτρικά εξαρτήματα θα τα πάρω όλα γερμανικά που είναι κορυφαία ποιότητα εννοείται.

Γενικά για μετανάστευση είναι θέμα προτεραιοτήτων άσχετα με παγκοσμιοποίηση.
Βάζεις πάνω από όλα αποδοχές,εργασιακό περιβάλλοον καριέρα?Τότε Γερμανία,Σκανδιναυία,ΗΠΑ.
Βάζεις πάνω από όλα τη μάσα και το ποτό?Τότε Γαλλία,Ιταλία.
Βάζεις πάνω από όλα τον καιρό και την ευζωία,χαλαρότητα,χαβαλέ?Ελλάδα,Ισπανία.
Βάζεις πάνω από όλα τα μουνιά,να γαμάς δηλαδή αβέρτα?Τότε ανατολική Ευρώπη.
Δεν υπάρχει ένα τέλειο μέρος που να τα συνδυάζει όλα και υψηλές αποδοχές και ευκαιρίες για καριέρα και φοβερά μουνιά και τέλειος καιρός και μάσα και πιώμα.Πρέπει να συμβιβαστείς.
Είναι ανάλογα με το άτομο τι προτεραιότητες βάζει και πού τη βρίσκει καλύτερα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι κάθεσαι στο οικοτροφείο και πίνεις κρασί μετά τη δουλειά να πάνε κάτω τα φαρμάκια στη μαύρη ξενιτιά  :2funny:Φοβερή καριέρα σε μιά χώρα που μισούν τους Ελληνες και σε βλέπουν σα να πηγαίνεις να τους φας τη δουλειά τους  :2funny:
  Τι θα τα κάνεις τα μηχανολογικά και τα ηλεκτρολογικά εξαρτηματα? :2funny:πάρε καλυτερα καμιά φουσκωτή κούκλα να τη γαμάς να ξεκαβλώνεις :2funny: όσο θα μαζεύεις λεφτά γιά να τα'ι'σεις της ξεβράκωτες  :2funny: :2funny: :2funny:
  Ο Βαλκάνιος φουκαράς δεν έχει να δώσει 6-10 ευρώ να πάρει μιά κάρτα κοσμοτέ.Σπίτι του σιγά μην έχει ιντερνετ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ναι κάθεσαι στο οικοτροφείο και πίνεις κρασί μετά τη δουλειά να πάνε κάτω τα φαρμάκια στη μαύρη ξενιτιά  :2funny:Φοβερή καριέρα σε μιά χώρα που μισούν τους Ελληνες και σε βλέπουν σα να πηγαίνεις να τους φας τη δουλειά τους  :2funny:
  Τι θα τα κάνεις τα μηχανολογικά και τα ηλεκτρολογικά εξαρτηματα? :2funny:πάρε καλυτερα καμιά φουσκωτή κούκλα να τη γαμάς να ξεκαβλώνεις :2funny: όσο θα μαζεύεις λεφτά γιά να τα'ι'σεις της ξεβράκωτες  :2funny: :2funny: :2funny:
  Ο Βαλκάνιος φουκαράς δεν έχει να δώσει 6-10 ευρώ να πάρει μιά κάρτα κοσμοτέ.Σπίτι του σιγά μην έχει ιντερνετ.

Εγώ πίνω τα καλύτερα κρασιά,τρώω τα καλύτερα φιλέτα και όταν έρθω Ρωσία θα γαμήσω τις καλύτερες γκόμενες γιατί έχω ρευστότητα.
Εσύ τρως και πίνεις υποβαθμισμένα προιόντα και δεν μπορείς καν να γαμήσεις Ρωσίδες,γαμάς Ασιάτισσες τρίτης κατηγορίας που ντρέπονται καν να βγουν φωτό μαζί σου και τις φωτογραφίζεις κρυφά.Γιατί απλά δεν έχεις ρευστότητα,δε σε παίρνει για Ρωσίδες μούνες,άσχετα αν μένεις εκεί.Είσαι ξεπερασμένος.
Μπορείς απλά να επιβιώνεις αλλά γαμήσι με μουνάρες και χαιλίκια είναι out of the question.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.161
Πόντοι
506
απο τοτε που εβαλε φατσα-καρτα την πορτα του γραφειου του λυσσαξες η μου φαινεται  :cheesy: 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγώ πίνω τα καλύτερα κρασιά,τρώω τα καλύτερα φιλέτα και όταν έρθω Ρωσία θα γαμήσω τις καλύτερες γκόμενες γιατί έχω ρευστότητα.
Εσύ τρως και πίνεις υποβαθμισμένα προιόντα και δεν μπορείς καν να γαμήσεις Ρωσίδες,γαμάς Ασιάτισσες τρίτης κατηγορίας που ντρέπονται καν να βγουν φωτό μαζί σου και τις φωτογραφίζεις κρυφά.Γιατί απλά δεν έχεις ρευστότητα,δε σε παίρνει για Ρωσίδες μούνες,άσχετα αν μένεις εκεί.Είσαι ξεπερασμένος.
Μπορείς απλά να επιβιώνεις αλλά γαμήσι με μουνάρες και χαιλίκια είναι out of the question.
Ναι μετά από 5 χρόνια και αν και το πολύ σε κάνα χωριό  :2funny:άσε είδα τα καλα προ'ι'όντα στη Γερμανία βέβαια στην Αμερική είναι ακόμα χειρότερα όλα είναι λες και τρως πλαστικό  :2funny:.Αυτή την ηλιθιότητα ότι τα Γερμανικά προ'ι'όντα είναι καλά ποιός στην είπε? :2funny:

απο τοτε που εβαλε φατσα-καρτα την πορτα του γραφειου του λυσσαξες η μου φαινεται  :cheesy: 
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν τόσο ηλίθιοι άνθρωποι στον κόσμο που μπορεί να πιστέψαν αυτόν τον ψεύτη  :2funny:Κρύβεται κ'αυτός μην δούμε τα χάλια του και φάει κράξιμο  :2funny:.Δεν εχει συναντηθει ποτέ με κανέναν  :2funny:και ούτε πρόκειται  :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
  Αυτό που το διάβασες πάλι ? :2funny:Ρωσσικά προ'ι'όντα δεν υπάρχουν εδώ και 15 χρόνια!Η παγκοσμιοποίηση έχει επικρατίσει παντου δυστηχως,μακάρι να είχε Ρωσσικά προ'ι'όντα αλλά έχει πατάτες Ισημερινού,ντομάτες Τουρκίας ή Ολλανδίας Ελιές Ισπανίας,φράουλες Μανωλάδας  :2funny:ότι έχει παντού.Ευτυχώς έχω βρει ένα μαγαζί που έχει το (άθλιο) σαλάμι από ελάφι βέβαια πολύ πιό ακριβό από τα Zwan αλλά η αθλιότητα κοστίζει

Πέστα ρε μεγάλε φον Δημητράκη. Πέστα ρε τεράστιε. Πέστα ρε αρχηγέ.

Δε μου λες, κανένα πεπόνι Χιλής γάμησες πρόσφατα;

Ξέρεις εσύ, αυτά είναι τα ολοστρόγγυλα και ζουμερά.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Και Μαρόκο που είχα πάει οι παραλίες κλάσεις ανώτερες!Απλός με την κακομοιριά τους δεν έχουν πάει πουθενά ή πήγαν κάπου μία φορα και ξετρελαθηκαν :2funny:.

Έλα ρε Φον, έλα ρε μέγιστε.

Πες μας τώρα ότι σένιαρες την κορμάρα σου στην Καζαμπλάνκα.

Πες μας τώρα ότι ήσουνα στην Τζέμα Ελ Φνα μαζί με τους Βεδουίνους με τις μαϊμούδες και ότι κάπνιζες κιφ μαζί με τον Μικ Τζάγκερ.

Έλα ρε τρισμέγιστε, τους έχεις σβήσει τώρα όλους τους ζουρλιάρηδες.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Αυτό με το μονοπώλειο της φέτας είναι γιά  :2funny:εμένα η Ελληνική φέτα ποτέ δεν μου άρεσε.Τα Λιβανέζικα άσπρα τυριά που είναι σε λάδι είναι αρκετά καλά.Οσο γιά την Τουρκική κουζίνα μου αρέσει πάεα πολύ αν και κορυφαία θεωρώ την Περσική.
   Κατσε και πίνε εσύ Γαλλική σαμπάνια στο οικοτροφείο  :2funny:εδω ταιριάζει το ρητό:Τι του λείπει του ψηριάρη?Σκούφος με μαργαριτάρι  :2funny: :2funny: :2funny:

Tι σου αρεσε στην περσικη?
εχω δοκιμασει ολη τους την κουζινα στο ιδιο το Ιραν
σε καλα χοτελια με μασα included
οποτε εφαγα τα παντα
δεν μου αρεσε τιποτα

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
στη σχολη μου στη γερμανια εχουμε πολλες ρωσιδες

......καμια δεν θελει να γυρισει ρωσια!

Δεν μπορεί ρε τύπε.

Τσέκαρε ξανά.

Είμαι σίγουρος ότι όλες θέλουν να επιστρέψουν στο Ιρκούτσκ, στο Βλαδιβοστόκ, στο Νοβοσιμπίρσκ και στο Ομσκ.

Που αλλού θα βρουν τέτοια ζέστη μέσα στα σπίτια τους;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Δεν υπάρχει ένα τέλειο μέρος που να τα συνδυάζει όλα και υψηλές αποδοχές και ευκαιρίες για καριέρα και φοβερά μουνιά και τέλειος καιρός και μάσα και πιώμα.Πρέπει να συμβιβαστείς.

Υπάρχει.

Και λέγεται Καλιφόρνια.

California Über Alles.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom