bloom5
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2009
- Like
- 9.288
- Πόντοι
- 1.046
Αγία Πετρούπολη ή και Μόσχα ακόμα (αν και τη θεωρώ πιό άχαρη πόλη) με Αθήνα είναι γιά γέλια να τη συγκρίνει κανείς!Οι μαφίες ήταν τη δεκαετία του '90 απλός εσείς έχετε μείνει 20 χρόνια πίσω.Αγία Πετρούπολη η εγγληματικότητα ειναι 1000 φορές πιό κάτω απ'οτι στην Αθήνα!Αθήνα με καλό τηλέφωνο δεν μπορείς να βγεις!θα το κοιτανε λες και κουβαλάς διαμάντια!Αθήνα δεν αντέχετε η ζέστη!Το χειμώνα μες το σπιτι το δαγκώνεις! Αραπάδες παντού!Μιά αηδία εδώ λίγο μαυριδερός να είσαι σε μαζεύει η αστυνομία!Εκτος αυτου οι κάτοικοι αν δουνε αράπη τον αποφεύγουν σα να έχει χολέρα!Αυτη τη στιγμή η Ρωσσία είναι σαν να είχε κερδίσει ο Χίτλερ τον πόλεμο.Κανείς δε σε ενοχλεί και όσοι Ελληνες φάγαν ξύλο αυτοί έφταιγαν Για τον κόσμο δε το συζητάω,Ελλάδα όλο κακομοίρηδες βλέπεις,τα αυτοκίνητα όλα διαλημένα βρωμιά παντού,κάθε μέρα θα σε πλησιάσουν πάνω από 20 βρωμεροί ζητιάνοι.Για κλοπές διαμερισμάτων δεν το συζητάω καν!Στα μαγαζιά δεν έχει τίποτα εκτος του ότι είναι συνέχεια κλειστά!Στα πηδηχτήρια έχει πέσει πάρα πολύ η ποιότητα σε λίγο όπως πάει θα φέρουν Ινδές και Μπαγκλαντεζιώτισες .Ανέσεις μηδέν!Πρέπει ή να είσαι σαν τον κόσμο άθλια ντυμένος με ένα κινητο των 60-70 ευρώ γιά να μη δίνεις στόχο!Εδω εκτος του οτι δεν κλεβουν διαμερίσματα (εξαιρετικα σπανιο) εχω συναγερμό σε 2-3 λεπτά έρχεται ο Σεκιουριτάς και σε 5 λεπτά και η αστυνομία.Η θάλασσα δε με ενδιαφέρει να γαμάω θέλω.
Εντάξει, ξεφτιλίζεσαι. Η Ρωσία κι αν είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια στους ζητιάνους. Και σίγουρα, πολύ καλύτερα είναι η Ελλάδα που έχει σκόνη, από τη Ρωσία που έχει χιόνι. Και εκείνο με τις ανέσεις είναι για γέλια: αν θυμάμαι καλά, στη Ρωσία δεν είναι που ακόμα οδηγούν Λάντα; Και ο αληθινός λόγος που δεν σε ενδιαφέρει η θάλασσα είναι άλλος. Κι εγώ αν δεν ήξερα κολύμπι, θα έβρισκα τις χιονισμένες πεδιάδες του Ορέλ και του Χάρκοβο σωστούς παραδείσους και σίγουρα κανείς δε χρειάζεται τη Μυκονο όταν έχει στα πόδια του τα έλη του Πρίπετ και τις ραδιενεργές παραλίες της Κασπίας.
Να πας να ζητήσεις δουλειά στο pronews. Κάτι σαν και σένα του προσλαμβάνουν αμέσως.