εχεις απεραντη ζηλια. Σου εχουν κανει κλυσμα.
Ενας από τους φουκαράδες θα είναι
Βέβαια αν τον κράξεις ή θα αρχίσει να λέει ότι έχει εκατομμύρια
ή ότι αυτουνού δεν του δίνουν οι γονείς του τίποτα
Δηλαδη εχετε στησει κωλο κανονικα για να επιβιωσετε στη Γερμανια. Αμ δε μας τα ειπε αυτα ο ΒΠ, ντρεποταν μαλλον.
Τι να πω, μπραβο στο κουραγιο σας! Τετοιες θυσιες για να καταφερετε να γλιτωσετε απο τη μιζερια της Ελλαδας. Ενταξει οποιος δεν ειναι διατεθιμενος να κανει θυσιες δεν πετυχαινει τιποτα στη ζωη, μονο ψωλαρει μεχρι να πεθανει, το ηξερα αυτο. Πρεπει να φας σκατα για να πας ψηλα, σαν τις Ουκρανεζες που γευονται balkan scat, αλλα οτι σας καβαλικευουν ολοι δεν το γνωριζα...
Κάπως έτσι είναι
αν δεις πως φέρονται οι Γερμανοί οταν ακούνε Ελληνας?
τους έχουν πολύ υποτιμιτικά στο ίδιο έπίπεδο με τους Τούρκους και τους Άραβες.
Σχετικά με τη μετανάστευση σας εχω πει τη γνώμη μου και σας την ξαναλέω βάζοντας με΄ρικά παραδείγματα μπας και καταλάβετε,οι συνθήκες στο εξωτερικό είναι πολύ πιό δύσκολες και δεν υπάρχουν οι γονείς σας να σας δώσουν χαρτζιλίκι ή ένα πιάτο φα'ι'.Το θέμα ποιό είναι αν είναι να πάει κάποιος κάπου πρέπει να περνάει καλύτερα απο Ελλάδα!Βέβαια αν κάποιος είναι σα το Βαλκάνιο Φουκαρά και δεν έχει μία τότε αναγκάζεται να πάει και όσα και να πάρει είναι ευχαριστημένος!
Καταρχήν εδώ το χειμώνα θες μεγάλο τζιπ που καίει 18+ λίτρα/100χλμ. βενζίνη!
Ο δρόμος είναι έτσι γιά 2 μέρες περίπου αφότου ρίξει το χιόνι μετά ρίχνουν τα χυμικά και το χιόνι εξαφανίζεται!και ο δρόμος είναι σα στεγνός.
Για την άνεση σας το αμάξι πρέπει να είναι σε υπόγειο ή κλειστό πάρκινγκ.Δυστηχώς τα κλειστά πάρκινγκ εδώ εκτός κέντρου δεν θερμένοντε και όταν π.χ. έχει έξω -10 μέσα έχει -2 όταν έχει -20 μέσα -8 (εκεί που το βάζω εγώ τ΄αμάξι μου).
Το υπόγειο πάρκινγκ ειναι απαραίτητο γιατί δεν υπάρχει πιό απαίσιο πράγμα από το να ξεχιονίζεις αυτοκίνητα και να ξίνεις τα τζάμια από τον πάγο
.Ο Ελληνας που έμενε στα 13 τετραγωνικά με τη φακλάνα κάθε μέρα ξεχιόνιζε το αυτοκίνητο
και έξινε τους πάγους!Καλό είναι το αμάξι είδικά αν είναι Diesel να έχει Webasto το παίρνεις τηλέφωνο πατάς την εντολή και το αμάξι ζεστένεται και κάθεσαι σε ζεστό αμάξι
Αυτό το σύστημα κοστίζει 1.200-1.500 ευρώ αλλά αξίζει τα λεφτά του
Το αμάξι όταν έχει -10 και κάτω κάνει να ζεσταθεί 10-15 λεπτά περίπου (γιά να μπορείς να βγάλεις το μπουφάν σου)και να φτασει το υγρό του ψυγείου τουλάχιστον 70 βαθμούς και να μπορέσει να ζεστάνει καλά το καλοριφέρ το σαλόνι του αυτοκινήτου.Αυτά είναι απλές λεπτομέριες που σε βοηθάνε να ζήσεις με άνεση και οι γκόμενες γουστάρουν της ανέσεις