Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

indianapacer11

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Κριτικές
6
Like
228
Πόντοι
1
Ημουν πέρυσι τα Χριστουγεννα στη Μόσχα και έμενα σε φιλικο σπιτι σε συγκροτημα κατοικιων στο Χιμκι. Καμμία σχέση η θερμανση στη Ρωσία με την Ελλαδα. Εκει κυκλοφορεις και με τα καλοκαιρινα στο σπιτι.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Η αληθεια ειναι οτι στην Ελλαδα δεν εχουμε 24ης λειτουργιας σουπερμαρκετ. Μονο φαρμακεια ανοιχτα βρισκεις για ωρα αναγκης. Παντως εχει λογικη να ειναι συνεχεια ανοιχτα στη Ρωσια, ακομα και το βραδυ. Μπορει να θελουν να αγορασουν καμια βοτκα. Διαβαζα οτι στη Ρωσια υπαρχει τρομακτικο προβλημα αλκοολισμου. Ελεγε οτι  κατεβαζουν μεχρι και σκετο οινοπνευμα αν δε βρουν βοτκα. Οποτε καλο ειναι σε τετοιες "ανεπτυγμενες" χωρες να μενουν ανοιχτα τα καταστηματα ολο το βραδυ να πουλανε βοτκα και αλκοολ.

indianapacer11

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Κριτικές
6
Like
228
Πόντοι
1
Mιλαμε για την περιοχή της Μοσχας , που η μητροπολιτική περιοχή πρέπει να εχει 14 εκ.κόσμο. Με -5 βαθμους κυκλοφορουσαν χιλιαδες κοσμου στους δρόμους( κεντρο παντα αναφερομαι). Νομιζω να προσπαθούμε να συγκρινουμε τη ζωη σε Αθηνα και Μοσχα ειναι λαθος.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
και τι μας νοιάζει ρε μαλάκα ? εμείς εδώ δίνουμε παραγγελία μέσω Internet και μας τα φέρνουνε στο σπίτι και τζάμπα...
Κ'εδώ μπορείς να τα παραγγείλεις μέσω ίντερνετ και πολλοί γέροι σαν και σένα και ανάπηροι κάνουν τέτοιες παραγγελίες και τους τα φέρνουν στο σπίτι  :2funny:.Εσύ ζεις στη χειρότερη χαβούζα  :shit:θυμάμαι που με ακολουθούσαν βρωμεροί ζητιάνοι και μου ζητάγαν να τους δώσω μιά λίρα  :2funny: μένετε στου διαόλου τη μάνα και νοικιάζεται δωμάτια με 600+ λίρες  :headbang:και ζείτε με τον αλκοολικό γείτονα  :2funny:που κάθε μέρα σας δημιουργεί προβλήματα  :2funny:γιά να πάτε στη δουλειά στο Λονδίνο θέλετε μιά ώρα πήγαινε και μιά ώρα έλα  :2funny:Βέβαια εδώ έχει πολλούς εντελώς υπανάπτικτους που δεν τα ξέρουν αυτά  :2funny:.
Η αληθεια ειναι οτι στην Ελλαδα δεν εχουμε 24ης λειτουργιας σουπερμαρκετ. Μονο φαρμακεια ανοιχτα βρισκεις για ωρα αναγκης. Παντως εχει λογικη να ειναι συνεχεια ανοιχτα στη Ρωσια, ακομα και το βραδυ. Μπορει να θελουν να αγορασουν καμια βοτκα. Διαβαζα οτι στη Ρωσια υπαρχει τρομακτικο προβλημα αλκοολισμου. Ελεγε οτι  κατεβαζουν μεχρι και σκετο οινοπνευμα αν δε βρουν βοτκα. Οποτε καλο ειναι σε τετοιες "ανεπτυγμενες" χωρες να μενουν ανοιχτα τα καταστηματα ολο το βραδυ να πουλανε βοτκα και αλκοολ.
Δυστηχώς γιά τους πότες μετά της 22.00 δεν πουλάνε οινοπνευματώδη ποτά.Σχετικά με τον αλκοολισμό στις μεγάλες πολεις έχει εκλήψει όλοι τώρα ακολουθουν υγιεινη ζωή και καλά.Στην επαρχία σίγουρα πίνουν!

Ημουν πέρυσι τα Χριστουγεννα στη Μόσχα και έμενα σε φιλικο σπιτι σε συγκροτημα κατοικιων στο Χιμκι. Καμμία σχέση η θερμανση στη Ρωσία με την Ελλαδα. Εκει κυκλοφορεις και με τα καλοκαιρινα στο σπιτι.
Εγώ τα ξέρω γιατί μένω εδώ αλλά μερικοί εντελώς καθυστερημένοι δεν μπορούν στο μυαλό τους να το καταλάβουν αυτό!Με την κεντρική θέρμανση έχω 27 βαθμούς μες το σπίτι με έξω τώρα να κάνει -5.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Μεγάλε Δημητράκη, είναι φανερό. Σε ζηλεύουν που μένεις στην Ρωσία.

Εσύ συνέχισε ακάθεκτος.

Άσε που είναι σε όλους γνωστό ότι όλος ο κόσμος θέλει να κάνει χειμερινό τουρισμό στην Ρωσία για να νοιώσει το κρύο, να νοικιάσει Air bnb για να απολαύσει την ζέστη της κεντρικής θέρμανσης. Και για διασκέδαση να πάει να ψωνίσει σε ένα 24ωρο σούπερμαρκετ.

Άλλωστε και οι ίδιοι οι Ρώσοι καθόλου δεν θέλουν να πάνε διακοπές, ξέρω εγώ, στην Κύπρο, στην Ελλάδα, στην Ισπανία.

Όλοι Μούρμανσκ και Σιβηρία θέλουνε να πάνε.

Μην ακούς λοιπόν τίποτε.

Μην δίνεις σημασία σε αυτούς τους ελάχιστους. Μέσα στο bou.com έχεις πάρα πολλούς θαυμαστές που περιμένουν πως και πως τα βιντεάκια και τα ποσταρίσματα σου.

Είμαι σίγουρος ότι αν φτιάξεις κόμμα και κατεβείς στις εκλογές θα μπεις Βουλή.

Ο Λεβέντης δηλαδή καλλίτερος είναι;

Επισκέπτης
Ελλαδα εχουμε τις λαικες καθε εβδομαδα απ οπου προμηθευομαστε φθηνα πολυ φρεσκα προιοντα. Φετος και περσι ο χειμωνας ηταν πολυ ελαφρυς. Ακομα και οι αστεγοι τη βγαλαν καθαρη. Ο φτωχος ζει στην Ελλαδα γι αυτο ερχονται και πολλοι ζητιανοι απο βαλκανια ή διαφοροι υποαπασχολουμενοι και αραζουν.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ελλαδα εχουμε τις λαικες καθε εβδομαδα απ οπου προμηθευομαστε φθηνα πολυ φρεσκα προιοντα. Φετος και περσι ο χειμωνας ηταν πολυ ελαφρυς. Ακομα και οι αστεγοι τη βγαλαν καθαρη. Ο φτωχος ζει στην Ελλαδα γι αυτο ερχονται και πολλοι ζητιανοι απο βαλκανια ή διαφοροι υποαπασχολουμενοι και αραζουν.
Η λα'ι'κή δυστηχώς έχει τιμές φωτιά γιατί τα τελευταία χρόνια δεν έρχονται πιά παραγωγοί αλλά έμποροι που έχουν αγωράσει τα προιόντα από τη λα'ι'κή ένα άλλο κακό είναι ότι είναι μόνο μιά φορά τη βδομάδα.Θυμάμαι τη δεκαετία του '90 η λα'ι'κή ήταν τσάμπα!
 Πέρσι ο χειμώνας ήταν γλυκός αλλά δεν μπορεί να ελπίζεις σε αυτό,αν κάνει κρύο?
 Και σε αυτό με τους ζητιάνους και άστεγους συμφωνώ  :2funny:οι περισσότεροι άστεγοι Βουλγαροι και Ρουμάνοι έρχονται Ελλάδα σίγουρα η Ελλάδα είναι ο παράδεισος γιά ένα φτωχό!
 Κάποιος με την κάρτα ανεργίας μπορεί να πάει τσάμπα με το λεωφορείο γιά μπάνιο....μετά να πάει να φάει ένα φαλάφελ με 1.3 Ευρώ στην πλατεία βάθης....και μετά τον δίνεις μιά καλή πίπα σε κάνα μουσάτο στο πεδίο του Αρεως με 2 ευρώ  :2funny:ή γαμάς Πακιστανικό κωλαράκι πάλι με 2 Ευρώ  :2funny:  και είσαι κομπλέ :2funny:και το μπανάκι σου στη θάλασσα έχεις κάνει και χορτάτος και ξαλαφρώνεις και όλα αυτά με λιγότερο από 3.5 ευρώ!
  Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν είμαι φτωχός  :2funny:αν ήμουν φτωχός θα έμενα Ελλάδα.Το έχω πει πολλές φορές άλλωστε αν έχετε ένα χαρτζιλίκι 300-400 ευρώ και σπίτι των γονιών σας μην πάτε πουθενά καθιστε Ελλάδα και το σουβλάκι σας θα φάτε και στο Μεταξουργείο σαν τον Πίκερ θα γαμήσετε μιά φορά στις 3-4 μέρες :2funny:με 300-400 ευρώ το μήνα γίνεστε Πίκερ  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• bZgODG9VVVk.jpg
    bZgODG9VVVk.jpg
    45,9 KB · Εμφανίσεις: 14

indianapacer11

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Κριτικές
6
Like
228
Πόντοι
1
Οι απαντησεις ορισμενων ειναι ισαξιες με τις απαντησεις των κατοικων στη Τζαμαϊκα.."τι ωραία ειναι που εχουμε τοσο καλο καιρό, ενώ στο Καναδά κρυώνουνε".. Κύριοι, σοβαρευτείτε λίγο.

Επισκέπτης
Φτωχομανα η Ελλαδα Δημητρακη. Εχεις γλιτωσει πολυ κοσμο απο την ξενιτια. Θα πηγαιναν εξω και θα γινοταν η κωλοτρυπιδα τους ροκφορ. :2funny:

Εγω αν εφευγα θα πηγαινα στην Ισπανια που ειναι γεματη ξεκωλα και εχει εναν μεσογειακο αλλα οργανωμενο τροπο ζωης. Θα μου αρεσε εκει νε ενα μετριο εισοδημα. Ακομα και Ρωμη δε θα με χαλαγε.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Καλά οτι να ναι. Ο άλλος γράφει οτι είναι καλά στη Ρωσία επειδή έχει ζεστή στο σπίτι και 24ώρα μαγαζιά.
Δλδ τώρα, χωρίς να βγάλω το πόσο ηλίθιο και αμόρφωτο- απαιδευτο κόσμο έχουμε στο Ελλαδιστάν, προσπαθείς να μας πείσεις οτι είναι καλύτερα να ζεις σε αυτό το πουτσοκρυο, απο το να τελειωνεις τη δουλειά σου και να μπορείς σε 10 λεπτά ή βαρβατα μια ώρα(εξαρτάται απο την περιοχή που μένεις) να βλέπεις θάλασσα να ηρεμεί η ψυχη σου.
Σίγουρα Ρωσία θες πολυ περισσότερα λεφτά για να είσαι καλά.
Όσες ανατολικές έχω γνωρίσει, τα ίδια λένε. Ποσό τέλειο είναι το κλίμα εδώ. Το πρόβλημα Στην Ελλάδα είναι τα λαμόγια, η αξεστοσυνη, το να " πεθάνει η κατσίκα του γείτονα" . Αυτά που μας παρουσιάζει  ως προτερήματα ο Δημητράκης δεν έχουν κάποια σοβαρή βάση.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Καλά οτι να ναι. Ο άλλος γράφει οτι είναι καλά στη Ρωσία επειδή έχει ζεστή στο σπίτι και 24ώρα μαγαζιά.
Δλδ τώρα, χωρίς να βγάλω το πόσο ηλίθιο και αμόρφωτο- απαιδευτο κόσμο έχουμε στο Ελλαδιστάν, προσπαθείς να μας πείσεις οτι είναι καλύτερα να ζεις σε αυτό το πουτσοκρυο, απο το να τελειωνεις τη δουλειά σου και να μπορείς σε 10 λεπτά ή βαρβατα μια ώρα(εξαρτάται απο την περιοχή που μένεις) να βλέπεις θάλασσα να ηρεμεί η ψυχη σου.
Όσες ανατολικές έχω γνωρίσει, τα ίδια λένε. Ποσό τέλειο είναι το κλίμα εδώ. Το πρόβλημα Στην Ελλάδα είναι τα λαμόγια, η αξεστοσυνη, το να " πεθάνει η κατσίκα του γείτονα" . Αυτά που μας παρουσιάζει  ως προτερήματα ο Δημητράκης δεν έχουν κάποια σοβαρή βάση.
Μεταξύ Ρωσία και Ελλάδα, δεν υπάρχουν άλλες ενδιάμεσες επιλογές;
Υπάρχουν και άλλες ευρωπαϊκές χώρες με θάλασσα, ζέστη κλπ
Αλλά φαίνεται δεν έχει γυρίσει πολύ ο κόσμος εδώ.

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.288
Πόντοι
1.046
Για όσους ετοιμάζουν βαλίτσες για τη Ρωσία, ας δουν και αυτό το ντοκυμαντέρ.

Δείχνει τους ανθρώπου που ζούνε στο σκουπιδότοπο της Μόσχας. Παράδεισος. Λούζονται με παγωμένο νερό, για θέρμανση αγκαλιάζονται,  παιδιά γεννιούνται στα σκουπίδια, καίγονται γιατί στην προσπάθεια να ζεσταθούν (καίγοντας σκουπίδια) παίρνουν φωτιά οι καλύβες, κάθε λίγες μέρες τους δέρνει η αστυνομία. Στα σοβαρά, οι συνθήκες στη Μόρια της Λέσβου είναι σαφώς καλύτερες.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
630
Πόντοι
96
Φτωχομανα η Ελλαδα Δημητρακη. Εχεις γλιτωσει πολυ κοσμο απο την ξενιτια. Θα πηγαιναν εξω και θα γινοταν η κωλοτρυπιδα τους ροκφορ. :2funny:

Εγω αν εφευγα θα πηγαινα στην Ισπανια που ειναι γεματη ξεκωλα και εχει εναν μεσογειακο αλλα οργανωμενο τροπο ζωης. Θα μου αρεσε εκει νε ενα μετριο εισοδημα. Ακομα και Ρωμη δε θα με χαλαγε.

Πιο πιθανο ειναι να πιασεις το τζοκερ 2 φορες συνεχομενα, απο το να βρεις δουλεια στην Ισπανια του 25 % ανεργια σε μονιμη βαση, χωρις Ισπανικα. Θα γαμησεις και πιο πολλα μουνια με το τζοκερ. Επομενη κληρωση την Πεμπτη

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Μεγάλε Δημητράκη, είναι φανερό. Σε ζηλεύουν που μένεις στην Ρωσία.
Εσύ συνέχισε ακάθεκτος.
Άσε που είναι σε όλους γνωστό ότι όλος ο κόσμος θέλει να κάνει χειμερινό τουρισμό στην Ρωσία για να νοιώσει το κρύο, να νοικιάσει Air bnb για να απολαύσει την ζέστη της κεντρικής θέρμανσης. Και για διασκέδαση να πάει να ψωνίσει σε ένα 24ωρο σούπερμαρκετ.
Άλλωστε και οι ίδιοι οι Ρώσοι καθόλου δεν θέλουν να πάνε διακοπές, ξέρω εγώ, στην Κύπρο, στην Ελλάδα, στην Ισπανία.
Όλοι Μούρμανσκ και Σιβηρία θέλουνε να πάνε.
Μην ακούς λοιπόν τίποτε.
Μην δίνεις σημασία σε αυτούς τους ελάχιστους. Μέσα στο bou.com έχεις πάρα πολλούς θαυμαστές που περιμένουν πως και πως τα βιντεάκια και τα ποσταρίσματα σου.
Είμαι σίγουρος ότι αν φτιάξεις κόμμα και κατεβείς στις εκλογές θα μπεις Βουλή.
Ο Λεβέντης δηλαδή καλλίτερος είναι;

Χρονιάρες μέρες δεν είναι σωστό να κοροιδεύουμε τον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
630
Πόντοι
96
Οι απαντησεις ορισμενων ειναι ισαξιες με τις απαντησεις των κατοικων στη Τζαμαϊκα.."τι ωραία ειναι που εχουμε τοσο καλο καιρό, ενώ στο Καναδά κρυώνουνε".. Κύριοι, σοβαρευτείτε λίγο.

Τι σχεση εχει ο Καναδας με τη Ρωσια;

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Για όσους ετοιμάζουν βαλίτσες για τη Ρωσία, ας δουν και αυτό το ντοκυμαντέρ.

Δείχνει τους ανθρώπου που ζούνε στο σκουπιδότοπο της Μόσχας. Παράδεισος. Λούζονται με παγωμένο νερό, για θέρμανση αγκαλιάζονται,  παιδιά γεννιούνται στα σκουπίδια, καίγονται γιατί στην προσπάθεια να ζεσταθούν (καίγοντας σκουπίδια) παίρνουν φωτιά οι καλύβες, κάθε λίγες μέρες τους δέρνει η αστυνομία. Στα σοβαρά, οι συνθήκες στη Μόρια της Λέσβου είναι σαφώς καλύτερες.
Μα πόσο αψυχολόγητος(επιεικώς) είσαι...Θες να πεις οτι η Ρωσία είναι έτσι?
Είναι σαν να έρθει ένας ξένος δημοσιογράφος να πάρει πλάνα απο τον καταυλισμό των γύφτων στο Μενίδι και μετά να λένε στη χώρα του ...πριν πάτε διακοπές στην Ελλάδα δείτε πως ζουν οι Έλληνες στη κρίση...
Οι προπαγάνδες περιττές ...

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
630
Πόντοι
96

Οτι και να πει κανεις, ο καιρος της Ελλαδας δε συγκρινεται με τιποτα στον κοσμο. Αγγλια που ημουν ειχε περιοδους που εβρεχε και φυσουσε ασταματητα για μερες. Ναι μεν κρυο δεν εκανε (οι κρυες μερες της Ελλαδας ειναι πιο κρυες απο εκει) και τα σπιτια ηταν ζεστα, αλλα ο ασχημος καιρος σε απετρεπε απο απλα πραγματα, οπως το να βγεις μια βολτα να περπατησεις. Το ιδιο απετρεπε και ολον τον κοσμο με αποτελεσμα εξω οι δρομοι να ειναι απολυτη ερημια και νεκρα. Η υγρασια δε, ηταν μονιμως πανω απο 90% και να σε τρυπαει τα κοκκαλα. Εκει πρωτη φορα ενιωσα σκελετικους πονους σε γονατα, μεση, κλπ
Ενα πρωι εκανε καλο καιρο και οταν καλημερισα μια συναδελφισα στη δουλεια "τι κανεις;" κλπ μου λεει "με τετοιον καιρο εξω πως να μη νιωθω υπεροχα;"
Εκει καταλαβα το ποσο του λειπει και τους ιδιους ο καλος καιρος και γιατι ερχονται Ελλαδα με την πρωτη ευκαιρια. Ειχα συναδελφο 21 χρονων που μου ειπε οτι εχει ζησει Ελλαδα συνολικα πανω απο 1 χρονο αν αθροισει τις ημερες διακοπων που εχει κανει στη χωρα μας.

Στον Βορρα ο Ηλιος ειναι μονιμως πλαγια, ακομη και οταν εχει ηλιοφανεια (το καλοκαιρι εχει 19 ωρες συνεχομενο ηλιο) δεν τον νιωθεις οπως εδω,δεν το ευχαριστιεσαι τοσο. Για να μην αναφερω το συναισθημα του αν ειναι νταλα κατακαλοκαιρο, να εχεις τη θαλασσα στα ποδια σου και να μη μπορεις να μπεις μεσα.

Ο καιρος και ο ηλιος της Ελλαδας, απλα δεν υπαρχουν. Μπορει να κανει ακομα και 2 μηνες συνεχομενους με απολυτη ηλιοφανεια, χωρις κανενα συνεφακι και χωρις πολυ ζεστη, πχ Μαιο, Σεπτεμβριο κλπ και επισης χωρις υγρασια. Αυτο για εναν βορειο θεωρειται ο απολυτος παραδεισος.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
Οτι και να πει κανεις, ο καιρος της Ελλαδας δε συγκρινεται με τιποτα στον κοσμο. Αγγλια που ημουν ειχε περιοδους που εβρεχε και φυσουσε ασταματητα για μερες. Ναι μεν κρυο δεν εκανε (οι κρυες μερες της Ελλαδας ειναι πιο κρυες απο εκει) και τα σπιτια ηταν ζεστα, αλλα ο ασχημος καιρος σε απετρεπε απο απλα πραγματα, οπως το να βγεις μια βολτα να περπατησεις. Το ιδιο απετρεπε και ολον τον κοσμο με αποτελεσμα εξω οι δρομοι να ειναι απολυτη ερημια και νεκρα. Η υγρασια δε, ηταν μονιμως πανω απο 90% και να σε τρυπαει τα κοκκαλα. Εκει πρωτη φορα ενιωσα σκελετικους πονους σε γονατα, μεση, κλπ
Ενα πρωι εκανε καλο καιρο και οταν καλημερισα μια συναδελφισα στη δουλεια "τι κανεις;" κλπ μου λεει "με τετοιον καιρο εξω πως να μη νιωθω υπεροχα;"
Εκει καταλαβα το ποσο του λειπει και τους ιδιους ο καλος καιρος και γιατι ερχονται Ελλαδα με την πρωτη ευκαιρια. Ειχα συναδελφο 21 χρονων που μου ειπε οτι εχει ζησει Ελλαδα συνολικα πανω απο 1 χρονο αν αθροισει τις ημερες διακοπων που εχει κανει στη χωρα μας.

Στον Βορρα ο Ηλιος ειναι μονιμως πλαγια, ακομη και οταν εχει ηλιοφανεια (το καλοκαιρι εχει 19 ωρες συνεχομενο ηλιο) δεν τον νιωθεις οπως εδω,δεν το ευχαριστιεσαι τοσο. Για να μην αναφερω το συναισθημα του αν ειναι νταλα κατακαλοκαιρο, να εχεις τη θαλασσα στα ποδια σου και να μη μπορεις να μπεις μεσα.

Ο καιρος και ο ηλιος της Ελλαδας, απλα δεν υπαρχουν. Μπορει να κανει ακομα και 2 μηνες συνεχομενους με απολυτη ηλιοφανεια, χωρις κανενα συνεφακι και χωρις πολυ ζεστη, πχ Μαιο, Σεπτεμβριο κλπ και επισης χωρις υγρασια. Αυτο για εναν βορειο θεωρειται ο απολυτος παραδεισος.

Ναι ρε τύπε αλλά όπως λέει ο πορνομπετόβλαξ εδώ δεν έχουμε 24ωρα σούπερ μάρκετ.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom