antiosmuchachos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2016
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
κανενασ να μιλησει σοβαρα υπαρχει?
Eγώ .Τι θες να μάθεις;κανενασ να μιλησει σοβαρα υπαρχει?
Eγώ .Τι θες να μάθεις;
κανενασ να μιλησει σοβαρα υπαρχει?
Το Νωντα τον παντογνωστη να εμπιστευεσαι.
τι ειναι αθτο? δωσε λινκ φιλε
Φίλε μου καταρχήν δες τι σου ταιρίαζει περισσότερο.ποιες ειναι οι καλυτερες χωρες για να μεταναστευσει ενασ νεοσ ελληνας ποθ δεν βρισκει δουλεια εδω
Φίλε μου καταρχήν δες τι σου ταιρίαζει περισσότερο.
Εχε στο μυαλό σου ότι εκτός Ευρώπη το ταξίδι θα είναι και ακριβό αλλά και πολύωρο ειδικα εαν θέλεις να γυρίσεις για κάποιο έτακτο γεγονός.
Εαν επιλέξεις Ευρώπη μην κοιτάς χώρα αλλά πόλη που θέλεις να ζήσεις.
Οι πόλεις διαφέρουν μεταξύ τους και ας έιναι στην ίδια χώρα.
Σε μερικές μιλούν αγγλικά πολλή εύκολα και σε άλλες δεν το κάνουν εύκολα ( εαν δεν ξέρεις την γλώσσα της χώρας )
Αφησα τελευταίο το θέμα εαν έχεις κάποια ειδικότητα αυτό το θέμα θέλει αρκετή συζήτηση.
Φίλε μου υπάρχει κάτι που μάλον το προσπέρασες εύκολα.ποιες πολεις ειναι καλυτερες στην ευρωπη? γραψε συγκεκριμενα
αυτος ρε φιλε με κοροιδευε το πρωι ολο μαλακιες ποσταρε
Φίλε μου υπάρχει κάτι που μάλον το προσπέρασες εύκολα.
Τι μπορείς να κάνεις ( απο εργασία, τι σπουδές εχεις κάνει )
Εκτός απο αγγλικά που θεωρώ οτι γνωρίζεις αρκετά καλά ποιά άλλη γλώσσα ξερεις.
Οι πόλεις που θα σου προτείνω θα βασίζονται πάνω σε αυτά τουλάχιστων τα δεδομένα.
Οπότε απο Ευρώπη ψάχνεις πόλεις που είναι πολυπολιτισμικές.σπουδεσ μαρκετινγκ μιλαω μονο αγγλικα
Οπότε απο Ευρώπη ψάχνεις πόλεις που είναι πολυπολιτισμικές.
Μερικές είναι Αμστερνταμ, Βερολίνο, Ελσίνκι, Αμβούργο (κάπως) υπάρχου και άλλες.
Τώρα σε ότι αφορα την εργασία το μαρκετινγκ είναι πολλή γενικό.
Πάντως σε αυτές τις πόλεις βρίσκονται πολλές startup εταιρείες που μπορείς να βρεις κάτι.
Αγγλία φίλε το θέμα εργασία είναι πολύπλοκο εάν δεν έχεις κάνει σπουδές εκει ή εαν δεν έχεις δουλέψει κάποιο καιρό εκεί.αγγλια οχι?
Αγγλία φίλε το θέμα εργασία είναι πολύπλοκο εάν δεν έχεις κάνει σπουδές εκει ή εαν δεν έχεις δουλέψει κάποιο καιρό εκεί.
Ειδικότερα μετά και την απόφαση για έξοδο απο την ευρώπη εγώ προσωπικά δεν θα την έψαχνα και πολλή.
Ειδικότερα σε τομέα μαρκετινγκ που υπάρχου πολλοί δύσκολα εάν ήσουν κάποιος developer θα ήταν αλλιώς.
εχει συγκεκριμενα σαιτ να κοιταξω? εταιριεσ?
Εαν θέλεις να βρεις κάτι θα πρέπει να κάνεις προφιλ στο linkedin.com εαν δεν έχεις ακόμα.εχει συγκεκριμενα σαιτ να κοιταξω? εταιριεσ?
Εαν θέλεις να βρεις κάτι θα πρέπει να κάνεις προφιλ στο linkedin.com εαν δεν έχεις ακόμα.
Θα σε πλησιάσουν κάποιοι head hunters που μπορούν να σου βρούν κάτι καλό.
--> Για γερμανία
--> Για ολλανδία
Εαν μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες μπορώ να βοηθήσω παραπάνω.
Πιστεύω ότι μπορείς να πουλήσεις των εαυτό σου αρκετα καλά μέσω του προφιλ σου.katse ρε φιλε και μονο που εκανα προφιλ στο linkedin θα με πλησιασουν head hunters τοσο ευκολο ειναι?