σημερα ειχα βγει να ψαξω για διαμερισμα απο περγιεργεια τι τιμες παιζει . Ειχα 2-3 ραντεβου. Αυτο που με εξεπληξε ειναι οτι εχουν αρχισει η τιμες να παιζουν . Τι εννοω επειδη αρκετος κοσμος δουλευει απο το σπιτι πλεον αρκετοι μενουν στην χωρα τους. Ιταλια ισπανια, ινδια κτλ κτλ . Μιλησα με ενα τυπο που εχει δωματιο διαμερισμα 1 zimmer wohnung και ειδα οτι οι τιμες εχουν αρχισει να παιζονται. δηλαδη μου εδωσε την εντυπωση οτι το νοικιασμα στο μελλον Γερμανια θα εχει κριση .
και λογικο μου φαινετε εαν οι ποιο πολλη δουλευον απο οπου θελουν ποιος ο λογος να ειναι στην Γερμανια και να πληρωνουν ακριβα νοικια. Ποιος ο λογος να πληρωνουν ακριβο νοικι στην πολη τις φρανκφουρτηε οταν μπορουνε να μεινουνε στην ισπανια με τα μισα λεφτα και καλυτερ καιρο.
Moυ κάνουν εντύπωση αυτά που γράφεις,όπως π.χ.τότε που έγραψες για την 10+ χρόνια διαφορά ηλικίας,
που όπως και το παραπάνω που έγραψες,δεν το έχω δει.
Πολύς κόσμος κάνει Home Office,αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχουν τη δυνατότητα να μετακομίσουν σε άλλη χώρα ή τη χώρα τους.
Όσοι το κάνουν αυτό,είναι τύπου digital nomads,που το έκαναν και πριν την πανδημία.
Όσα άτομα,μεταξύ των οποίων και εγώ,έχουμε κάνει home office,δε σημαίνει ότι δεν έχουμε ποτέ φυσική παρουσία στο χώρο εργασίας και μπορούμε να εγκαταλείψουμε τη χώρα.
Επίσης αν εγκαταλείψεις τη χώρα και ξεδηλωθείς ενώ σε νοιάζει να έχεις ένα μέλλον στη συγκεκριμένη χώρα,
είναι η μεγαλύτερη μαλακία που μπορεί να κάνει ένας μετανάστης.
Ξεχασα να πω οτι ακριβιναν τα τις θερμανσεις γιατι ολοι δουλευον home office απο το σπιτι δηλαδη .
Οποτε για ποιο λογο να μην ειναι σε μια αλλη χωρα χωρις πολλα εξοδα και με καλυτερη ζωη ?
Η θέρμανση,το φυσικό αέριο, τα καύσιμα ακρίβυναν για άλλους λόγους,
που αναφέρθηκαν κανά δίμηνο πριν τις εκλογές και είναι ακόμη στην επικαιρότητα.
Επίσης αυξήθηκαν και τα εισιτήρια.
Η καλύτερη ζωή είναι σχετική.
Εγώ και το Λόττο να τύχαινα,δε θα γύριζα στην Ελλάδα.
Ο κύριος λόγος είναι ότι υπάρχει τρελή παρακμή στις υποδομές και υπηρεσίες,κυρίως του κράτους.
Σε εσάς,όπως και σε εμένα όταν έμενα κάτω,η παρακμή και το αρπακολληλίκι φαινόταν απλά μέρος της καθημερινότητας.
Στην Ελλάδα έχουν ακόμη και σκοτωθεί άτομα,υπό συνθήκες που μόνο σε αφρικανική χώρα συναντάει κανείς.
Επίσης το πολιτικό σκηνικό είναι άρρωστο από όπου και να το πιάσεις.
Τα τελευταία 50 χρόνια οικογενειοκρατία(Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ),ακόμη και ο Γιωργάκης χωρίς ντροπή,ξαναβγαίνει στον πολιτικό στίβο.
Τον θίασο πλαισιώνουν ανθέλληνικά κομμούνια,πωλητές χειρόγραφων του Ιησού,μπολιαστές δεξιοί και ο οικονομολόγος ανέκδοτο σε όλη την Ευρώπη.
Παλιά ήταν και κάποιοι που είχαν τατού Sieg Heil και όταν τους ρωτούσαν επ'αυτού,χαζογελούσαν σα 12χρονα.
Μιλάμε για τσίρκο,που αντικατοπτρίζει ξεκάθαρα το επίπεδο της κοινωνίας.
Ποιος να γυρίσει και για ποιον γαμημένο λόγο;
Διακοπές και πολύ είναι,ευχόμενοι πάντα να αλλάξει η κατάσταση,μιας και τα ανθελληνικά μπουρδέλα που κυβερνούν,
μας έχουν στερήσει ακόμη και την ψήφο με τα παράλογα προαπαιτούμενα που εχουν θέσει.