Να γελάσεις δηλαδή αν ήμουνα αλβανος?τι το αστείο θα είχε αυτό, σε χαλάνε οι αλβανιδες οι γκόμεναρες? Τι να κλασουνε σαν γυναίκες οι κυπριες μπροστά στις αλβανιδες βρε καημένε? Εγώ τις κυπριες τζάμπα να μου τις έδιναν δεν θα τις γαμουσα, το Πολύ πολύ να τις έκανα κάνα golden shower!! ???Εμένα μου φαίνεται αστείο ότι παρακαλάς τους κυπριους τις αραβοφατσες για δουλεια?
Είσαι καθυστερημένος τελικά,.δεν εξηγείται αλλιώς. Σου έχω δώσει τόσα στοιχεία και ακόμα το μικρό μυαλό σου αδυνατεί να δει το φως στο τούνελ.
Σου μιλάω για μισθούς,.για εταιρίες με 500+ άτομα προσωπικό, για γυμναστήρια και φαγητό ως παροχές και ο μικροκοσμος σου φτάνει μόνο να πει ότι είμαι χαμαλης, δουλεύω για κύπριους και ότι γαμαω κυπραιες;; ??
Τουλάχιστον δεν μπορούσες να κάνεις μια αναζήτηση να δεις παλιά μου ποστ για τα Ρωσίδια που ασχολούμαι; Και αυτό δύσκολο για τον προβληματικό νου σου;
Ξέρω ότι θα σε σκίσω τώρα, αλλά διάβασε καλά τι θα γράψω με ότι νοητικά κύτταρα σου έχουν απομείνει..
Δουλεύω για Ουκρανους, με κύπριους δεν έχω καμία συναλλαγή για δουλειά και ούτε πρόκειται ποτέ και κάθε βδομάδα διαλέγω και σκίζω διαφορετική Ρωσίδα που αντίστοιχη θα δυσκολευτεις να βρεις εκεί που συχνάζεις.
Και το καλύτερο για το τέλος: ο μισθός μου ξεκινάει από 4..
Τράβα κρύψου στη σπηλιά σου τώρα.