Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

  • Ναι, ειναι λιποταξια

    Ψήφοι: 89 25,0%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

    Ψήφοι: 267 75,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Μηνύματα
2.130
Like
2.078
Πόντοι
396
Eγω παντως χαλαρα θα εβαζα τον ελληναρα μεσα στους πιο βρωμικους λαους στην ευρωπη ξεκαθαρα και στα αρχιδια μου για το αν θα με κραξουν η με πουν ανθελληνα.Εχω γυρισει τις περισσοτερες χωρες της Ευρωπης.Ο Ελληνας μπαινει ανετα στο top 10 του πιο σιχαμερου λαου.
 

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα
12.194
Κριτικές
13
Like
4.591
Πόντοι
4.765
ΔΛΔ ρε τυπε ο ελληναρας που πεταει το τσιγαρο κατω και την γοπα δεν ειναι μπιχλας και βρωμιαρης?
τυπε δεν ειπα αυτο,ειπα οτι ο ισπανος το εκανε σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο απο τον ελληνα αλλα η διαφορα΄ ειναι οτι πλεον μπορει να το κανει ελαχιστα για αυτο η χωρα του πεταει σε αντιθεση με τον ελληνα που εξακολουθει να μπορει να πεταει τη γοπα και χειροτερεψε μετα το 81 για αυτο και η χωρα του γαμηθηκε
 

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Μηνύματα
2.130
Like
2.078
Πόντοι
396
τυπε δεν ειπα αυτο,ειπα οτι ο ισπανος το εκανε σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο απο τον ελληνα αλλα η διαφορα΄ ειναι οτι πλεον δεν μπορει να το κανει για αυτο η χωρα του πεταει σε αντιθεση με τον ελληνα που εξακολουθει να μπορει ν απεταει τη γοπα και χειροτερεψε μετα το 81 για αυτο και η χωρα του γαμηθηκε
Σε τι πεταει ρε τυπε η Ισπανια?Αριστεριλα πλακωσε και εκει.Φεμινιστριες,λοατκι,τρανς,βεγκανς,social justice warriors και νεοταξικες μαλακιες εχουν κατακλυσει την Ισπανια.Για να μην αναφερω οτι η μεση Ισπανιδα ειναι 10 φορες πιο πουτανα απο την μεση Ελληνιδα.Σιγα την χωρα να ουμε.Απο αποψη οικονομιας δεν βλεπω τιποτα το καλο.Μεγαλη ανεργια,δουλειες του κωλου.Να ναι καλα ο τουρισμος και η Καταλωνια.Αν τραβουσε αποσχιση η Καταλωνια η Ισπανια θα ηταν κατι μεταξυ Ρουμανιας και Ελλαδας...
 
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Μηνύματα
7.755
Κριτικές
1
Like
9.940
Πόντοι
2.356
Φυσικά και υπάρχει γραφειοκρατία στη Γερμανία και μάλιστα είναι πίσω από πολλές άλλες χώρες σε θέματα περάτωσης υποχρεώσεων μέσω internet.
Επίσης για απλά πράγματα,υπάρχει μεγάλος χρόνος αναμονής.
Αιτήθηκα ηλεκτρονικά μία βεβαίωση διεύθυνσης/κατοικίας και μάλιστα πλήρωσα για να την έχω συντομότερα,και αφού είχαν περάσει καμιά 10αριά
εργάσιμες,τους πήρα τηλέφωνοκαι μου είπαν ότι ο χρόνος περάτωσης είναι 2-3 βδομάδες.
Για να εκτυπώσουν και να στείλουν,μία κόλλα Α4...

Ο Έλληνας έχει μείνει με τη φήμη της Γερμανίας του 80 και του 90,
που ότι έγραφε Made in Germany είχε αξία και που σαν σύστημα ήταν μπροστά από όλους.

Πριν κάτι μήνες που έγραψα ότι παίρνω μούφα αναρρωτικές, υπήρξε άτομο που έγραψε ότι
πήγα σαν Έλληνας να διαφθείρω το γερμανικό δημόσιο με νοοτροπία Έλληνα δημόσιου υπάλληλου.

Εντάξει,δε θα σας πάω στα μεγάλα ψάρια,τύπου Siemens,Volkswagen,κ.λ.π.

Αλλά όποιος έχει όρεξη να γκρεμίσει κανά μύθο για τη Γερμανία,ας διαβάσει...
Γίνεται αναφορά και στο δικό μου εργασιακό χώρο.

Εκατομμύρια των φορολογουμένων σπαταλήθηκαν στη Βαυαρία​


Μια τουαλέτα για 230.000 ευρώ, ταξίδια με ταξί για 64.000 ευρώ και πολλά άλλα: στην τρέχουσα μαύρη βίβλο της, η Ένωση Φορολογουμένων στη Βαυαρία επικρίνει πολλές περιπτώσεις δημόσιας σπατάλης.
Στη νέα Μαύρη Βίβλο 2021 της Ένωσης Φορολογουμένων, το Πανεπιστήμιο Ludwig Maximilian του Μονάχου, μεταξύ άλλων, φέρεται να έκανε πολλά άσκοπα έξοδα.
Κατά τα έτη 2008 έως 2017, σύμφωνα με την έκθεση, “τα φορολογικά έσοδα σπαταλήθηκαν σε σημαντικό βαθμό σε ταξίδια με ταξί, φιλοξενία και συνέδρια στη Βενετία”.
Δύο εσωτερικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν προφανώς στη Βενετία “έτσι απλά”, επειδή το πανεπιστήμιο δεν διέθετε δικό του συνεδριακό κέντρο, και προκάλεσαν έξοδα ταξιδιού ύψους 32.000 ευρώ, σύμφωνα με την Ένωση Φορολογουμένων.
Επιπλέον, το προσωπικό του LMU επιβαρύνθηκε με περίπου 21.000 ευρώ για έξοδα διασκέδασης, σε ορισμένες περιπτώσεις σε πολυτελή εστιατόρια. Ένας υπάλληλος φέρεται να έχει λάβει 64.000 ευρώ για ναύλους ταξί από τον τόπο εργασίας του στο σπίτι του.

Ακριβή γη για το TU Νυρεμβέργης

Καταγγέλθηκε επίσης η απόκτηση γης για το σχεδιαζόμενο Τεχνικό Πανεπιστήμιο στη Νυρεμβέργη. Το κρατίδιο της Βαυαρίας φέρεται να πλήρωσε 90 εκατομμύρια ευρώ για το πρώην σιδηροδρομικό ακίνητο στην Brunecker Straße, σχεδόν διπλάσια από την αξία του.
Η επιτροπή εκτίμησης της πόλης της Νυρεμβέργης το αποτίμησε σε 46 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με την Ένωση Φορολογουμένων, το βαυαρικό υπουργείο Στέγασης, Κατασκευών και Μεταφορών αναφέρει ότι δεν υπήρχε εναλλακτική λύση για την αγορά της γης και ότι ήταν ο “μόνος οικονομικός τρόπος για την κάλυψη της ζήτησης”. Το Ελεγκτικό Συνέδριο της Βαυαρίας επέκρινε επίσης την ακριβή αγορά γης.

Αθέμιτες πληρωμές στο δημαρχείο του Μπάμπεργκ

Στο Μπάμπεργκ, οι υπάλληλοι του δημαρχείου πληρώθηκαν συνολικά περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ για μη αποδεδειγμένες υπερωρίες ή πρόσθετη εργασία μεταξύ 2011 και 2017.
Δεδομένου ότι οι πληρωμές αυτές παραβιάζουν τη νομοθεσία περί συλλογικών διαπραγματεύσεων, το γραφείο του εισαγγελέα διεξάγει επίσης έρευνα και έψαξε τα γραφεία του Μπάμπεργκ τον Μάιο, μεταξύ άλλων. Η “υπόθεση των υπερωριών” οδήγησε σε απώλεια εικόνας για τη διοίκηση της πόλης του Μπάμπεργκ.

Ακριβή προστασία από τον θόρυβο στη γραμμή ICE Ingolstadt-Μόναχο

Η DB Netz AG, μια εξ ολοκλήρου θυγατρική της Deutsche Bahn AG, η οποία με τη σειρά της ανήκει εξ ολοκλήρου στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας, αντιμετώπισε προβλήματα με την αντικατάσταση των τοίχων προστασίας από τον θόρυβο στη γραμμή υψηλής ταχύτητας ICE Ingolstadt-Μόναχο μεταξύ Μονάχου-Obermenzing και Rohrbach. Οι τοίχοι έπρεπε να αντικατασταθούν μετά από μόλις 10 χρόνια. Επιπλέον, το κόστος αυξήθηκε από 30 εκατομμύρια ευρώ σε 45,7 εκατομμύρια ευρώ.

Κακή επένδυση στη στέγαση του παρεκκλησίου του St. Quirin στο Tegernsee

Η πρώτη ασυνέπεια στη νέα στέγαση του παρεκκλησίου St. Quirin στο Gmund am Tegernsee ξεκίνησε ήδη από την πρώτη φάση του έργου κατασκευής, σύμφωνα με την Ένωση Φορολογουμένων.
Χωρίς τη γνώση του γεγονότος ότι ο πύργος ήταν κεκλιμένος επί αιώνες, το ανώτερο τμήμα του πύργου ευθυγραμμίστηκε, γεγονός που, σύμφωνα με το Αρχιεπισκοπικό Ορντινάριο του Μονάχου, προκάλεσε την απώλεια της δυναμικής προσαρμογής της κατασκευής.
Πρέπει να επιτραπεί το ερώτημα για ποιους λόγους ισιώθηκε ο “στραβός” πύργος της εκκλησίας. Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και με τη νέα στέγη.
Η Ένωση Φορολογουμένων λέει: “Με απλά λόγια: όχι μόνο ο κεκλιμένος πύργος ισιώθηκε, αλλά και το παρεκκλήσι σκεπάστηκε με λάθος κεραμίδια!” Προκειμένου να εξισορροπηθεί η ανομοιομορφία του υπάρχοντος κτιριακού ιστού, η στέγη της εκκλησίας έπρεπε να καλυφθεί και να στεγαστεί εκ νέου με κεραμίδια. Σύμφωνα με την Ένωση Φορολογουμένων, σχεδόν 32.000 ευρώ επενδύθηκαν λανθασμένα.

Έκρηξη κόστους για την αποκατάσταση της σπηλιάς της Αφροδίτης στο παλάτι Linderhof

Το κόστος για την αποκατάσταση της σπηλιάς της Αφροδίτης στο κάστρο Linderhof στο Ettal συνεχίζει να αυξάνεται: Από αρχικά 24,8 εκατομμύρια ευρώ σε σήμερα σχεδόν 60 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τη Μαύρη Βίβλο.
Σύμφωνα με την Ένωση Φορολογουμένων, το υπουργείο Οικονομικών και Εσωτερικών της Βαυαρίας δικαιολογεί την αύξηση του κόστους με την πολυπλοκότητα της αποκατάστασης, για την οποία δεν υπάρχουν πραγματικά συγκρίσιμα στοιχεία. Πρώτα έπρεπε να αναπτυχθεί η μεθοδολογία αποκατάστασης.
Ούτε η προβλεπόμενη ημερομηνία ολοκλήρωσης του 2022 μπορεί να τηρηθεί. Τώρα, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα κατασκευής, η ημερομηνία ολοκλήρωσης είναι το 2024.

Διοικητικό σφάλμα στην ένωση νοσοκομείων “Regiomed”

Ο όμιλος νοσοκομείων της Βαυαρίας-Θουριγγίας λειτουργεί, μεταξύ άλλων, νοσοκομεία στην Άνω Φραγκονία και τη Νότια Θουριγγία, κέντρα ιατρικής περίθαλψης, υπηρεσίες διάσωσης και κέντρα ηλικιωμένων.
Πριν από μερικά χρόνια, ωστόσο, ο όμιλος εμφάνιζε έλλειμμα σε διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων. Το επίκεντρο της κριτικής ήταν οι νομικές και συμβουλευτικές αμοιβές ύψους περίπου 17,5 εκατομμυρίων ευρώ που καταβλήθηκαν μεταξύ των ετών 2013 και 2018.
Οι συμβάσεις φέρεται να ανατέθηκαν από την προηγούμενη διοίκηση σε συμβούλους, δικηγόρους, εμπειρογνώμονες και μελετητές χωρίς προκήρυξη διαγωνισμού.
Επιπλέον, ορισμένες από τις χρεώσεις ήταν υπέρογκες. Προκειμένου να ξεπεραστούν οι οικονομικές δυσκολίες, δρομολογήθηκαν αμφισβητήσιμα έργα, όπως μια υπερμεγέθης κεντρική κουζίνα στο Lichtenfels.

Πάρα πολλά χρήματα για το κέντρο ηλικιωμένων στο Coburg

Επιπλέον, 480.000 ευρώ δαπανήθηκαν για τη μελέτη σκοπιμότητας και τον σχεδιασμό του κέντρου ηλικιωμένων στους χώρους του “Alte Post” στο Coburg.
Ωστόσο, το έργο δεν μπόρεσε να υλοποιηθεί με αυτόν τον τρόπο. “Τέλος, η Regiomed έχει σπαταλήσει περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ για τα σχέδια ενός κέντρου υγείας στο χώρο της πρώην ομοσπονδιακής συνοριοφυλακής στο Coburg”, σύμφωνα με την Ένωση Φορολογουμένων.
Επειδή τα σχέδια των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ δεν συμμορφώνονται με τις κατευθυντήριες γραμμές χρηματοδότησης, τα χρήματα χάθηκαν.
Η Regiomed δεν είχε συμφωνήσει εκ των προτέρων με το υπουργείο Υγείας και Φροντίδας της Βαυαρίας σχετικά με την πιθανή χρηματοδότηση του έργου, το οποίο θα κόστιζε μεταξύ 500 και 750 εκατομμυρίων ευρώ.

Oberschleißheim, Vaterstetten, Landshut: τα χρήματα χάθηκαν

Οι δήμοι Denkendorf, Oberschleißheim, Pöcking, Puchheim, Vaterstetten και Landshut είχαν επενδύσει πλεονάζοντα χρήματα με “καλούς” όρους στην ιδιωτική τράπεζα “Greensill Bank AG” με έδρα τη Βρέμη. Οι δήμοι απειλούνται με ολική απώλεια.
Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, κινήθηκε διαδικασία αφερεγγυότητας κατά των περιουσιακών στοιχείων της Greensill Bank. Το Vaterstetten είχε επενδύσει 5,5 εκατομμύρια ευρώ, το Pöcking και το Oberschleißheim 5 εκατομμύρια ευρώ έκαστο, το Puchheim 2 εκατομμύρια ευρώ, ο δήμος Denkendorf ένα εκατομμύριο και η πόλη Landshut 440.000 ευρώ.

Τουαλέτα για 230.000 ευρώ στην αγορά της πόλης Gaimersheim

Η εμπορική πόλη Gaimersheim στην περιοχή Eichstätt κατασκεύασε μια τουαλέτα περίπου 12 τετραγωνικών μέτρων. Το κόστος για την “μικρή τουαλέτα” με στεγασμένο χώρο αναμονής στον σιδηροδρομικό σταθμό: περίπου 230.000 ευρώ.
Η Ένωση Φορολογούμενων θεωρεί ότι το κόστος είναι υψηλό. Στη γύρω περιοχή, με λίγη τύχη, θα μπορούσε κανείς να βρει μια τουαλέτα και μερικά επιπλέον δωμάτια σε αυτή την τιμή.
Ακριβή επέκταση του χώρου μουσικής συνάντησης “Haus Marteau” στο Lichtenberg
Το κόστος για την επέκταση του χώρου μουσικής συνάντησης “Haus Marteau” στο Lichtenberg (περιοχή Hof) έχει εκτιναχθεί στα ύψη, σύμφωνα με τη Μαύρη Βίβλο.
Το κόστος για την αίθουσα συναυλιών και τις πρόσθετες αίθουσες αυξήθηκε από τα αρχικά προβλεπόμενα 3,32 εκατομμύρια ευρώ σε 5,1 εκατομμύρια ευρώ.
Οι λόγοι γι’ αυτό είναι πολλαπλοί. Μεταξύ άλλων, υπήρχε πολύ βραχώδες έδαφος. Η προγραμματισμένη ημερομηνία ολοκλήρωσης έπρεπε επίσης να αναβληθεί αρκετές φορές.
 

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Μηνύματα
379
Like
170
Πόντοι
1
Eγω παντως χαλαρα θα εβαζα τον ελληναρα μεσα στους πιο βρωμικους λαους στην ευρωπη ξεκαθαρα και στα αρχιδια μου για το αν θα με κραξουν η με πουν ανθελληνα.Εχω γυρισει τις περισσοτερες χωρες της Ευρωπης.Ο Ελληνας μπαινει ανετα στο top 10 του πιο σιχαμερου λαου.
Συμφωνώ απόλυτα! Μάλιστα μία φίλη από Πολωνία μου λέει έχω επισκεφτεί πάρα πολλές πρωτεύουσες στην Ευρώπη ποιο βρόμικη πόλη από την Αθήνα δεν έχω δεί!!!!
 

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Μηνύματα
2.130
Like
2.078
Πόντοι
396
Συμφωνώ απόλυτα! Μάλιστα μία φίλη από Πολωνία μου λέει έχω επισκεφτεί πάρα πολλές πρωτεύουσες στην Ευρώπη ποιο βρόμικη πόλη από την Αθήνα δεν έχω δεί!!!!
Kαι που να ερθει και Θεσσαλονικη η καημενη...:2funny:
 

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα
12.194
Κριτικές
13
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Σε τι πεταει ρε τυπε η Ισπανια?Αριστεριλα πλακωσε και εκει.Φεμινιστριες,λοατκι,τρανς,βεγκανς,social justice warriors και νεοταξικες μαλακιες εχουν κατακλυσει την Ισπανια.Για να μην αναφερω οτι η μεση Ισπανιδα ειναι 10 φορες πιο πουτανα απο την μεση Ελληνιδα.Σιγα την χωρα να ουμε.Απο αποψη οικονομιας δεν βλεπω τιποτα το καλο.Μεγαλη ανεργια,δουλειες του κωλου.Να ναι καλα ο τουρισμος και η Καταλωνια.Αν τραβουσε αποσχιση η Καταλωνια η Ισπανια θα ηταν κατι μεταξυ Ρουμανιας και Ελλαδας...
σε σχεση με μας πεταει και το βασικο εχει τη δυναμη να εμπνεει ασφαλεια στους πολιτες της αφου μπορει και θαβει τα διαφορα πουστικα σχεδια τυπου αποσχισης καταλονιας που ειχαν σκοπο να τη καταστρεψουν,κατι που δεν μπορουν δυστυχως να κανουν οι χωρες του μπλοκ που πηγαν να σηωσουν κεφαλι αλλα τους ετοιμαζουν χουνερι,κοιτα πως πάνε να γλεντησουν την τιμια Πολωνια,οτι κανανε στην Ελλαδα και χειρότερα της ετοιμαζουν οπως και στην αδελφη της χωρα την Ουγγαρια
 

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Μηνύματα
2.130
Like
2.078
Πόντοι
396
σε σχεση με μας πεταει και το βασικο εχει τη δυναμη να εμπνεει ασφαλεια στους πολιτες της αφου θαβει τα διαφορα πουστικα σχεδια τυπου αποσχισης καταλωνιας που ειχαν σκοπο να τη καταστρεψουν,κατι που δεν μπορουν δυστυχως να κανουν οι χωρες του μπλοκ που πηγαν να σηωσουν κεφαλι αλλα τους ετοιμαζουν χουνερι,κοιτα πως πάνε να γλεντησουν την τιμια Πολωνια,οτι κανανε στην Ελλαδα και χειρότερα της ετοιμαζουν οπως και στην αδελφη της χωρα την Ουγγαρια
Για κανε το λιγο πιο λιανια ρε τυπε διοτι δεν το καταλαβα.Λες οτι ο Λουκασενκο ειναι σε συμφωνια με τους νεοταξιτες της δυσης για να γαμησουν με λαθρο την Πολωνια?
 

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα
12.194
Κριτικές
13
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Για κανε το λιγο πιο λιανια ρε τυπε διοτι δεν το καταλαβα.Λες οτι ο Λουκασενκο ειναι σε συμφωνια με τους νεοταξιτες της δυσης για να γαμησουν με λαθρο την Πολωνια?
εισαι καλος μαθητης τυπε,πιο βολικα δε θα μπορουσε να τους ερθει,τι να σου κανουν και οι καημενοι οι παιδοφιλοι των βρυξελλων ?αυτοι θα φταινει αμα οι πολωνοι θα πρέπει να πολεμησουν με το ζορι τον Λουκαπουτιν?δε θα φταινε αυτοί...
 

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Μηνύματα
2.130
Like
2.078
Πόντοι
396
εισαι καλος μαθητης τυπε,πιο βολικα δε θα μπορουσε να τους ερθει,τι να σου κανουν και οι καημενοι οι παιδοφιλοι των βρυξελλων ?αυτοι θα φταινει αμα οι πολωνοι θα πρέπει να πολεμησουν με το ζορι τον Λουκαπουτιν?δε θα φταινε αυτοί...
Eγω τυπε βλεπω οτι ο κοντος την μπαινει στο ΝΑΤΟ και κατι μου λεει οτι το πραγμα στην Ουκρανια δεν θα εξελιχθει καλα τους επομενους μηνες.Φοβαμαι οτι και ο μουρλος απεναντι ετοιμαζεται για μαλακια παλι οπως περυσι στον εβρο...
 

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα
12.194
Κριτικές
13
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Eγω τυπε βλεπω οτι ο κοντος την μπαινει στο ΝΑΤΟ και κατι μου λεει οτι το πραγμα στην Ουκρανια δεν θα εξελιχθει καλα τους επομενους μηνες.Φοβαμαι οτι και ο μουρλος απεναντι ετοιμαζεται για μαλακια παλι οπως περυσι στον εβρο...
ρωσια κινα και τουρκια ειναι στο ιδιο μαγαζι,οι γερμανοι θα αναγκαστουν συντομα να διαλεξουν ,τη γλυτωσαν με τον Τραμπ που θα τους ισοπεδωνε και κερδισαν χρονο με τους παιδοφιλους Δημοκρατικους οι οποιοι ομως δεν θα κανουν αλλο υπομονη μαζι της στα παιχνιδια που κανει με τον Πουτιν
 

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Μηνύματα
2.211
Like
1.767
Πόντοι
216
Στη Γερμανια δεν υπαρχουν τα 2500 για ανειδικευτο. Το ελαχιστο ειναι 9,19 ευρω την ωρα και με 170 ωρες το μηνα δουλεια βγαινει 1562 ευρω μεικτα, δηλαδη καθαρα 1300 πχ
Για να φτασεις τα 2500 πρεπει να γαμηθεις σε υπερωριες, η να παιρνεις επιδοματα, η να κανεις δουλεια-τζοκερ για ανειδικευτο, που τυχαινει μονο στον εναν στους 1000. Οι περισσοτεροι παιρνουν 1500-1700 καθαρα και αυτα με σκληρη δουλεια
Σωστά, 2.5k μικτά θα πάρει π.χ. ένας μέσος πληροφορικάριος Ανατολική Γερμανία, για ανειδίκευτο είναι ανέκδοτο
 

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Μηνύματα
3.568
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
σε σχεση με μας πεταει και το βασικο εχει τη δυναμη να εμπνεει ασφαλεια στους πολιτες της αφου μπορει και θαβει τα διαφορα πουστικα σχεδια τυπου αποσχισης καταλονιας που ειχαν σκοπο να τη καταστρεψουν,κατι που δεν μπορουν δυστυχως να κανουν οι χωρες του μπλοκ που πηγαν να σηωσουν κεφαλι αλλα τους ετοιμαζουν χουνερι,κοιτα πως πάνε να γλεντησουν την τιμια Πολωνια,οτι κανανε στην Ελλαδα και χειρότερα της ετοιμαζουν οπως και στην αδελφη της χωρα την Ουγγαρια
τυπε,αν αποσχισθει η καταλονια,αυτη που θα καταστραφει θα ειναι η καταλονια,οχι η ισπανια.για να τους εχει σε καταστολη το ισπανικο κρατος,χαλαει τεραστια ποσα και εχει θαψει πολλες περιοχες της ισπανιας.αν καταφερουν οι τριβλακες της βαρκελωνης να φυγουν,θα βρισκονται αυτοματα εκτος ε.ε,εκτος νατο,εκτος καθε συνθηκης που υπαρχει βετο και θα γινουν οι νεοι σερβιτοροι της ευρωπης μεχρι να λιμοκτονησουν.
 

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα
12.194
Κριτικές
13
Like
4.591
Πόντοι
4.765
τυπε,αν αποσχισθει η καταλονια,αυτη που θα καταστραφει θα ειναι η καταλονια,οχι η ισπανια.για να τους εχει σε καταστολη το ισπανικο κρατος,χαλαει τεραστια ποσα και εχει θαψει πολλες περιοχες της ισπανιας.αν καταφερουν οι τριβλακες της βαρκελωνης να φυγουν,θα βρισκονται αυτοματα εκτος ε.ε,εκτος νατο,εκτος καθε συνθηκης που υπαρχει βετο και θα γινουν οι νεοι σερβιτοροι της ευρωπης μεχρι να λιμοκτονησουν.
πως θα λιμοκτονησουν ρε τυπε?μια απο τις πιο πλουσιες και πιο βιομηχανοποιημενες περιοχες της χωρας με φυσικα συνορα με την εε?σερβιτοροι μπορει να ειναι στο ανταλους οχι στη καταλουνα και μετα η καταστολη που λες ειναι ενα απο τα προβληματα που αντιμετωπιζει η ισπανια για να μεινει ενωμενη οχι η καταλονια
 

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Μηνύματα
737
Like
592
Πόντοι
86
τυπε,αν αποσχισθει η καταλονια,αυτη που θα καταστραφει θα ειναι η καταλονια,οχι η ισπανια.για να τους εχει σε καταστολη το ισπανικο κρατος,χαλαει τεραστια ποσα και εχει θαψει πολλες περιοχες της ισπανιας.αν καταφερουν οι τριβλακες της βαρκελωνης να φυγουν,θα βρισκονται αυτοματα εκτος ε.ε,εκτος νατο,εκτος καθε συνθηκης που υπαρχει βετο και θα γινουν οι νεοι σερβιτοροι της ευρωπης μεχρι να λιμοκτονησουν.
Και τι τους εμποδίζει τους Καταλανούς να γινουν μέλη της Ευρώπης? Εδώ μέχρι και η Ελλάδα και η Βουλγαρία είναι μέλη, δεν θα μπορεί η Καταλονία να γίνει μέλος? ??
 

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Μηνύματα
3.568
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
πως θα λιμοκτονησουν ρε τυπε?μια απο τις πιο πλουσιες και πιο βιομηχανοποιημενες περιοχες της χωρας με φυσικα συνορα με την εε?σερβιτοροι μπορει να ειναι στο ανταλους οχι στη καταλουνα και μετα η καταστολη που λες ειναι ενα απο τα προβληματα που αντιμετωπιζει η ισπανια για να μεινει ενωμενη οχι η καταλονια
η καταλονια ειναι οικονομικο κεντρο της ισπανιας επειδη το θελει το ισπανικο κρατος.οταν εγιναν οι κινητοποιησεις πριν λιγα χρονια,οι τραπεζες που εδρευουν στην καταλονια αλλαξαν εδρα γτ φοβηθηκαν την καταστροφη.η sabadell στην οποια ειχα λογαριασμο,πηγε τα κεντρικα της απο τη βαρκελωνη και τα πηγε στο αλικαντε.το ιδιο εκαναν πολλες επιχειρησεις που εδρευαν εκει.αν καταφερουν και γινουν σερβιτοροι,επειδη ειναι και πολυ τεμπεληδες θα ειναι θαυμα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και τι τους εμποδίζει τους Καταλανούς να γινουν μέλη της Ευρώπης? Εδώ μέχρι και η Ελλάδα και η Βουλγαρία είναι μέλη, δεν θα μπορεί η Καταλονία να γίνει μέλος? ??
ισπανικο βετο τυπε.σιγα μην τους αφησει η ισπανια σε χλωρο κλαρι.
 

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα
12.194
Κριτικές
13
Like
4.591
Πόντοι
4.765
επειδη το θελει το ισπανικο κρατος.
υπερβολές
επειδη ειναι και πολυ τεμπεληδες θα ειναι θαυμα.
τυπε υποτιθεται οτι εχεις ζησεις εκει,αν σε αυτη τη περιοχη της χωρας ειναι τεμπέληδες αλλου τι ειναι?υπερβάλεις πάλι
ισπανικο βετο τυπε.σιγα μην τους αφησει η ισπανια σε χλωρο κλαρι.
ρε τυπε τι βετο και πρασινα άλογα,ο πουτσδεμον ειχε πισω του τις βρυξελλες,η Μαδριτη θα εκανε πολεμο ετσι και δεν κοβαν τις πουστιες οι ντιτρούδες
 

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Μηνύματα
3.568
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
υπερβολές
τυπε υποτιθεται οτι εχεις ζησεις,αν σε αυτη τη περιοχη της χωρας ειναι τεμπέληδες αλλου τι ειναι?υπερβάλεις πάλι
ρε τυπε τι βετο και πρασινα άλογα,ο πουτσδεμον ειχε πισω του τις βρυξελλες,η Μαδριτη θα εκανε πολεμο ετσι και δεν κοβαν τις πουστιες οι ντιτρούδες
τυπε,οι εμπορικες σχεσεις της ισπανιας με την αμερικανικη ηπειρο ειναι τεραστιες,ειτε μιλαμε για βορεια,ειτε για νοτια.ανοιξε ενα χαρτη της ισπανιας και εξηγησε μου τους λογους που το σημαντικοτερο λιμανι της ισπανιας ειναι αυτο της βαρκελωνης και οχι της ουελβα,του καντιθ,της βαλενθια ή της αλμερια.ποσο περισσοτερο εξυπηρετει στις μεταφορες η βαρκελωνη την ενδοχωρα της ισπανιας και ποσο τα λιμανια που ανεφερα;
η βαρκελωνη αν αποσχισθει,ειτε πολιτικα ειτε στρατιωτικα,την επομενη μερα θα γαμηθει απο την ισπανια και δε θα εχει καμια βοηθεια απο πουθενα.
 

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Μηνύματα
2.130
Like
2.078
Πόντοι
396
ρωσια κινα και τουρκια ειναι στο ιδιο μαγαζι,οι γερμανοι θα αναγκαστουν συντομα να διαλεξουν ,τη γλυτωσαν με τον Τραμπ που θα τους ισοπεδωνε και κερδισαν χρονο με τους παιδοφιλους Δημοκρατικους οι οποιοι ομως δεν θα κανουν αλλο υπομονη μαζι της στα παιχνιδια που κανει με τον Πουτιν
Καπως ετσι ειναι τα πραγματα συμφωνω.Αυτο που δεν καταλαβαινω ομως ειναι τι ρολο παιζει το Ισραηλ.Μια ειναι με Πουτιν και Τραμπ...την αλλη ειναι με τους δημοκρατικους και την Ευρωπη.Το Ισραηλ ειναι μεγαλος παιχτης στην περιοχη και η Ελλαδα ειναι συμμαχος καλος η κακως.
 

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Μηνύματα
3.568
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Καπως ετσι ειναι τα πραγματα συμφωνω.Αυτο που δεν καταλαβαινω ομως ειναι τι ρολο παιζει το Ισραηλ.Μια ειναι με Πουτιν και Τραμπ...την αλλη ειναι με τους δημοκρατικους και την Ευρωπη.Το Ισραηλ ειναι μεγαλος παιχτης στην περιοχη και η Ελλαδα ειναι συμμαχος καλος η κακως.
το ισραηλ τυπε ειναι μια χωρα πρωτυπο και μαλλον ειναι μαζι του ο καθε πουτιν και ο καθε τραμπ.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom