Νέα

---Εργασία στη Γερμανία---

• Μέλος που άνοιξε το νήμα marlogreek76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

marlogreek76

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
---ΕΡΓΑΣΊΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΊΑ---

καλησπέρα ξανά συναγωνιστές..επειδή στο sait αυτό βλέπω ότι έχει και πολλά  αξιόλογα άτομα αποφάσισα να ποστάρω την συγκεκριμένη αγγελία.
-με λίγα λόγια ψάχνω να βρω ένα άτομο που να θέλει να έρθει εδώ στην Γερμανία για να δουλέψει treza -bara σε ελληνικό εστιατόριο,
το θέμα είναι ότι το παλικάρι θα πρέπει να μιλάει αρκετά καλά γερμανικά γιατί θα έχει να κάνει με κόσμο όπως καταλαβαίνετε..
-όπως ψάχνω και για μια σερβιτόρα και αυτή με γνώσεις γερμανικών γιατί εδώ με τις γερμανίδες δεν βγάζεις άκρη..έρχονται οποτε θέλουν για δουλειά και κρεμάνε το μαγαζί
και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα για ένα μαγαζί...
οποιος και οποια ενδιαφέρεται περιμένω προσωπικό μήνυμα και για τα περαιτέρω αυτήν τι στιγμή στην ελλάδα βρίσκετε ο μάγειρας μου και συνεταίρος μου όπου θα μπορείτε να έχετε μια πρώτη εικόνα για την δουλειά...εγώ δυστυχώς η ευτυχώς είμαι Γερμανία αλλα θα μιλήσουμε τηλεφωνικός......

συχωρέστε μου ορθογραφικά λαθάκια  αλλα δεν έχω ελληνικό μενού εδώ και γράφω μέσα από τον μετατροπέα.....

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
τι ειναι τρεζα - μπαρα ???  :think:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ποσα δινεις? Αν ειναι πανω απο διχιλιαρο ερχομαι!

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
1000 με 1200 δινουν στη γερμανια και οι ελληνες εργοδοτες δυστυχως εχουν πολυ κακο ονομα... ξερω ατομα που φυγαν απο ελληνες και πηγαν και δουλεψαν σε τουρκους και τα αφεντικα τους τους μιλανε στπ πληθυντικο...

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
1000 με 1200 δινουν στη γερμανια και οι ελληνες εργοδοτες δυστυχως εχουν πολυ κακο ονομα... ξερω ατομα που φυγαν απο ελληνες και πηγαν και δουλεψαν σε τουρκους και τα αφεντικα τους τους μιλανε στπ πληθυντικο...

Οι ελληνες τυπε μου, ειναι απο τις χειροτερες φαρες!
Τους ειχα φαει στη μαπα τοσα χρονια, τους τρωω και τωρα!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αμα δεν επαιζαν Γερμανικα τα οποια δεν ξερω  :S

θα ερχομουν και εγω !!!!!

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
σοβαρος ανθρωπος κανει σοβαρη επαγγελματικη προταση σε μπουρδελοσαητ.... :jerking:
ΜΟΝΟ για ενα λογο θα πηγενα γερμανια......... για να χυσω στο GGG  :2on1:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
1000 με 1200 δεν παιρνει ουτε σομαλος ελληανρες κοπροσκυλα..που ακομα και στην γερμανια θελετε να εκμεταλευθειτε την δυστυχια των εδω ελληνων..

Και οταν λετε ΚΑΛΑ Γερμανικα, για τι επιπεδο μιλαμε ρε λεβεντη;;;

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Τελικα στο μπουρδελα βρισκεις και εργασια ρε...

μεγαλεια.....

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
σοβαρος ανθρωπος κανει σοβαρη επαγγελματικη προταση σε μπουρδελοσαητ.... :jerking:
ΜΟΝΟ για ενα λογο θα πηγενα γερμανια......... για να χυσω στο GGG  :2on1:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

μην τον αποπαίρνεις...
για καλό το λέει.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
---ΕΡΓΑΣΊΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΊΑ---

καλησπέρα ξανά συναγωνιστές..επειδή στο sait αυτό βλέπω ότι έχει και πολλά  αξιόλογα άτομα αποφάσισα να ποστάρω την συγκεκριμένη αγγελία.
-με λίγα λόγια ψάχνω να βρω ένα άτομο που να θέλει να έρθει εδώ στην Γερμανία για να δουλέψει treza -bara σε ελληνικό εστιατόριο,
το θέμα είναι ότι το παλικάρι θα πρέπει να μιλάει αρκετά καλά γερμανικά γιατί θα έχει να κάνει με κόσμο όπως καταλαβαίνετε..
-όπως ψάχνω και για μια σερβιτόρα και αυτή με γνώσεις γερμανικών γιατί εδώ με τις γερμανίδες δεν βγάζεις άκρη..έρχονται οποτε θέλουν για δουλειά και κρεμάνε το μαγαζί
και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα για ένα μαγαζί...
οποιος και οποια ενδιαφέρεται περιμένω προσωπικό μήνυμα και για τα περαιτέρω αυτήν τι στιγμή στην ελλάδα βρίσκετε ο μάγειρας μου και συνεταίρος μου όπου θα μπορείτε να έχετε μια πρώτη εικόνα για την δουλειά...εγώ δυστυχώς η ευτυχώς είμαι Γερμανία αλλα θα μιλήσουμε τηλεφωνικός......

συχωρέστε μου ορθογραφικά λαθάκια  αλλα δεν έχω ελληνικό μενού εδώ και γράφω μέσα από τον μετατροπέα.....
τυπε πες και για τα μισθα

Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
ούτε μισθούς, ούτε το βασικότερο ... ΠΟΛΗ δε μας είπε ρεεε βλάχοοοοοοοοο!
Τι είναι η Γερμανία ... Αντίπαρος? Ελάτε στην αντίπαρο να δουλέψετε κουζίνα?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Που θα μενει ο εργαζομενοs??? Ποσα θα παιρνει??Ειναι μονο για το καλοκαιρι η δουλεια η εχει και συνεχεια??
Καποιεs διευκρινισειs θα ηταν απαραιτητεs

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom