Παιδια για μεταφορα Κοκας πχ 6-7 κιλα με το αμαξι.. Ας πουμε απο Πελοποννησο Αθηνα ποσο να ειναι το μεροκαματο?
κανε μια ερώτηση εδώ ,μπορεί να σε πάρουν
Παιδια για μεταφορα Κοκας πχ 6-7 κιλα με το αμαξι.. Ας πουμε απο Πελοποννησο Αθηνα ποσο να ειναι το μεροκαματο?
Γιατί από πελοπονησο ρε τυπε;;;;;;; φυτρώνει δίπλα στα πορτοκάλια;;;;;;Παιδια για μεταφορα Κοκας πχ 6-7 κιλα με το αμαξι.. Ας πουμε απο Πελοποννησο Αθηνα ποσο να ειναι το μεροκαματο?
Αν δεν έχεις δικιές σου 2-3 πουτάνες να τους τα μασάς κανονικά, δε βγαίνε η πιστωτική φιλαράκο.να εξοφλησω μια πιστωτικη παλευω
αχχχ, ρε φιλε...και μονο με αυτα που λες(οπως τα λες, εκει που τα λες) ολοι καταλαβαινουμε ... Μα ειμαστε με τα καλα μας? Και καθομαστε και απανταμε κιολας....ρε τυπε αν πραγματικα δεν εισαι φλωρος και πραγματικα θελεις τετοια δουλεια, εδω θα τα ελεγες? Δηλαδη τι περιμενεις να ερθει ο νταβας και να σου πει..."ααα!!! ωραια βρηκα προστασια για τις πουτανες εναν τυπο φοβερο με ονομα star 86 που λεει οτι κρεμαει μαπες και δεν ειναι φλωρος"!!! Εισαι σε λαθοε χωρο, μουβαιρνεις ατσαλα και μαλλον πρεπει να βαλεις αγγελια αλλου...αν γινει πεσιμο θα πεσουν και μαπες..δεν ειμαι κανα φλωρακι
εγινε στρατηλαρχης με 4 ποστς ο τυπος....αντε και πλανηταρχης φιλε
ειμαι το γραφειο εκδιδωγκομενεςκοκακαιξεπλυμα...με ζητησε κανεις;οι ευχες σου εισακουστηκαν!!
καλησπερα..ψαχνω δευτερη δουλεια και σκεφτηκα να εργαστω ως οδηγος σε γραφειο. ειμαι κατοχος μικρου αυτοκινητου και εχω μικρες οικονομικες απαιτησεις..ζητω 20 ευρω την ημερα (απογευματα μονο 4-12) και μια φορα την εβδομαδα δωρεαν σεξ με κοπελα του γραφειου που θα επιλεγω εγω..στειλτε pm παρακαλω μονο σοβαρες προτασεις!
Για χάρη της συζήτησης ας πούμε ότι βρήκες την δουλειά που ενδιαφέρεσαι και παίρνεις ένα 20ευρώ την ημέρα. Για το μια φορά δωρεάν σεξ την εβδομάδα που ζητάς με όποια κοπέλα του γραφείου σου αρέσει άραγε αυτή που χρεώνει 200 ευρώ την ώρα θα θέλει λες να σου κάθεται τζάμπα ?? Εγώ πίστεύω πως δεν θα σου κάθεται τζάμπα καμμία και πως δεν είναι μικρή οικονομική απαίτηση σου να το πληρώνεσαι σε είδος κάτι που κοστολογείται 200 ευρώ την ώρα. Δηλαδή εσύ για μια θέση οδηγού ζητάς να πληρώνεσαι με 300 ευρώ την εβδομάδα (άσχετα αν τα 200 είναι σε είδος...) όταν άλλος σε ίδια δουλειά πληρώνεται 480 ευρώ τον μήνα. Έχεις μικρές οικονομικές απαιτήσεις ε ??
Άσε που έγραψαν άλλοι πριν εδώ πως αν σε βουτήξουν θα σου κατασχέσουν το αυτοκίνητο. Και που σιγά μην σου κάνει μετά δώρο το γραφείο ένα αυτοκίνητο για να σε αποζημιώσει...
Καλυτερα γινε τσιρακι τους και γραφε fake κριτικες εδω μεσα ρε τυπε,μισο ευρω το μυνημα,θα τρως κυνηγητα μονο on line απο αγανακτισμενους και παραπλανημενους
αλλα κλαιν μαιν για σενα...Και με τον καιρο αν τα γραφεις και καλα μπορει να παιρνεις και bonus σε ειδος.Και γλυτωνεις και την ταλαιπωρια...
Οχι,το προτεινω ως καινοτομια!Γινονται τετοια πραγματα???
αν γινει πεσιμο θα πεσουν και μαπες..δεν ειμαι κανα φλωρακι