psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
τι πέσιμο, τι χέσιμο, αν δεν κατάλαβε...προφανως δεν καταλαβε τι εννοουσες πεσιμο...
τι πέσιμο, τι χέσιμο, αν δεν κατάλαβε...προφανως δεν καταλαβε τι εννοουσες πεσιμο...
γιατι ρε παιδια.. ειναι παρανομο???Τι του απαντάτε ρε σεις. Είναι δυνατόν να τον πάρει κάποιος έτσι που το συζητάει δημόσια? Απλά τρολαρει.
να μεταφερεις και να προστατευεις μη δηλωμένες ιεροδουλες;γιατι ρε παιδια.. ειναι παρανομο???
δεν τοξερα ειλικρινα..παντως δεν μιλησα για προστασια, μονο μεταφορανα μεταφερεις και να προστατευεις μη δηλωμένες ιεροδουλες;
Όχι ρε συ. Γιατι το λες αυτό;
ο καψωνης δεν ειμαι. καψερος ομως ναι. να εξοφλησω μια πιστωτικη παλευωχαχαχααχ καψωνη εσυ εισαι ρε?
κατ αρχην δεν υπαρχει μονο μεταφορα...δεν τοξερα ειλικρινα..παντως δεν μιλησα για προστασια, μονο μεταφορα
δεν τοξερα ειλικρινα..παντως δεν μιλησα για προστασια, μονο μεταφορα
ε ναι πρεπει να εχουν να πληρωσουν και τα διπλα για κανα κολγκερλιΔιευκόλυνση αλλότρια ακολασίας αλλά μην ανησυχείς θα μαζέψεις και άλλα, άλλωστε και οι δικηγόροι πρέπει να ζήσουν.
καλησπερα..ψαχνω δευτερη δουλεια και σκεφτηκα να εργαστω ως οδηγος σε γραφειο. ειμαι κατοχος μικρου αυτοκινητου και εχω μικρες οικονομικες απαιτησεις..ζητω 20 ευρω την ημερα (απογευματα μονο 4-12) και μια φορα την εβδομαδα δωρεαν σεξ με κοπελα του γραφειου που θα επιλεγω εγω..στειλτε pm παρακαλω μονο σοβαρες προτασεις!
χαχαχααχ καψωνη εσυ εισαι ρε?
ρε παλικάρι γιατί δεν βάζεις μια αγγελία να μεταφέρεις και κόκα,,, εσύ απλά ο οδηγός θα είσαι......είναι παράνομο? τι ακούμε ρε εδώ μέσα..γιατι ρε παιδια.. ειναι παρανομο???
οχι κουβαρντα μουυυυυυυυυυυυυυμε κοβεις να εχω αναγκη το 20αρικο που ζηταει ο τυπος ?
ρε παλικάρι γιατί δεν βάζεις μια αγγελία να μεταφέρεις και κόκα,,, εσύ απλά ο οδηγός θα είσαι......είναι παράνομο? τι ακούμε ρε εδώ μέσα..
πλάκα πλάκα σε κάτι τέτοια ποστ πρέπει το bou να τους δίνει μετάλλιο ..βρίσκουμε θέμα να γελαμε με την ψυχή μας..γαμω τον χριστο σου χαχαχααχ ελιωσα