- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.110
- Πόντοι
- 17.085
Ούτε καν. Απ' τη γερμανική Nationalsozialismus βγαίνει.να πω οτι ναζι ειναι εβραικη λεξη και ξερετε τι σημαινει; αυτος που δεν ειναι δικος μου.
Ούτε καν. Απ' τη γερμανική Nationalsozialismus βγαίνει.να πω οτι ναζι ειναι εβραικη λεξη και ξερετε τι σημαινει; αυτος που δεν ειναι δικος μου.
να πω οτι ναζι ειναι εβραικη λεξη και ξερετε τι σημαινει; αυτος που δεν ειναι δικος μου. αρα απο αυτο και μονο ολα τα αλλα κομματα επειδη δεν μπορουν να τους κουμανταρουν απλα κανουν τα αδυνατα δυνατα να τους κατηγορουν συνεχεια
Mάλλον όχινα πω οτι ναζι ειναι εβραικη λεξη και ξερετε τι σημαινει; αυτος που δεν ειναι δικος μου. αρα απο αυτο και μονο ολα τα αλλα κομματα επειδη δεν μπορουν να τους κουμανταρουν απλα κανουν τα αδυνατα δυνατα να τους κατηγορουν συνεχεια
Σου αρέσει να σε γαμάνε απο τον κώλο;Πως το ξέρεις αν δεν το δοκιμάσεις;Τόσα δοκίμασες!!!!Αυτό γιατί όχι;Ας πούμε πως δεν σου γεμίζουν το μάτι, ΑΝ και δεν είναι στην εξουσία οπότε δεν έχουν δοκιμαστεί, οπότε μιλάς υποθετικά. Οι υπόλοιποι πάντως δοκιμάστηκαν και οι συνέπειες ήταν και είναι άκρως καταστροφικές. Εκτός και αν είσαι βολεμένος από τους προηγούμενους οπότε ότι και να λέμε είναι να χαμε να λέγαμε.
Σου αρέσει να σε γαμάνε απο τον κώλο;Πως το ξέρεις αν δεν το δοκιμάσεις;Τόσα δοκίμασες!!!!Αυτό γιατί όχι;
Τωρα αν είσαι πούστης το όλο επιχείρημα μου απέτυχε!!!! Ή μήπως όχι;
Ας πούμε πως δεν σου γεμίζουν το μάτι, ΑΝ και δεν είναι στην εξουσία οπότε δεν έχουν δοκιμαστεί, οπότε μιλάς υποθετικά. Οι υπόλοιποι πάντως δοκιμάστηκαν και οι συνέπειες ήταν και είναι άκρως καταστροφικές. Εκτός και αν είσαι βολεμένος από τους προηγούμενους οπότε ότι και να λέμε είναι να χαμε να λέγαμε.
Επισης, δεν εχει δοκιμαστει και ο περιπτερας της γειτονιας μου, οπως και ο κηπουρος που κουρευει το γκαζον της πολυκατοικιας μου. Αυτο το κολοσσιαιο επιχειρημα "δεν εχουν δοκιμαστει" ειναι επιχειρημα τριχρονου.Ας πούμε πως δεν σου γεμίζουν το μάτι, ΑΝ και δεν είναι στην εξουσία οπότε δεν έχουν δοκιμαστεί, οπότε μιλάς υποθετικά. Οι υπόλοιποι πάντως δοκιμάστηκαν και οι συνέπειες ήταν και είναι άκρως καταστροφικές. Εκτός και αν είσαι βολεμένος από τους προηγούμενους οπότε ότι και να λέμε είναι να χαμε να λέγαμε.
Η λεξη Nazi προερχεται απο το Nazionalsosialistische Partei (εθνικοσοσιαλιστικο κομμα). Πού τα βρισκετε αυτα ούτε ξερω.να πω οτι ναζι ειναι εβραικη λεξη και ξερετε τι σημαινει; αυτος που δεν ειναι δικος μου. αρα απο αυτο και μονο ολα τα αλλα κομματα επειδη δεν μπορουν να τους κουμανταρουν απλα κανουν τα αδυνατα δυνατα να τους κατηγορουν συνεχεια
Επισης, δεν εχει δοκιμαστει και ο περιπτερας της γειτονιας μου, οπως και ο κηπουρος που κουρευει το γκαζον της πολυκατοικιας μου. Αυτο το κολοσσιαιο επιχειρημα "δεν εχουν δοκιμαστει" ειναι επιχειρημα τριχρονου.
Αυτούς έχεις, αυτούς καλείσαι να επιλέξεις. Τόσο απλά και ξάστερα. Τώρα αν εσένα δεν σου κάνουν για τον εκάστοτε λόγο, αυτό είναι άλλο θέμα και συνεχίζεις να ψηφίζεις τους προδότες, πράσινους, μπλέ και κόκκινους. Πάντως ούτε ο κηπουρος που κουρευει το γκαζον της πολυκατοικιας σου, ούτε και ο περιπτερας της γειτονιας σου υπάρχουν. Οπότε αυτά τα παραδείγματα είναι σίγουρα τρίχρονου
Aδυνατώ να αποδεχθω ως ΜΗ προδοτες, αυτους που προσκυνούν τη σημαια που αιματοκυλησε την χωρα μου. Αντιθετως μπαινω στον πειρασμο να αποκαλεσω ΕΓΩ προδότη, αυτον που τους υποστηριζει.Αυτούς έχεις, αυτούς καλείσαι να επιλέξεις. Τόσο απλά και ξάστερα. Τώρα αν εσένα δεν σου κάνουν για τον εκάστοτε λόγο, αυτό είναι άλλο θέμα και συνεχίζεις να ψηφίζεις τους προδότες, πράσινους, μπλέ και κόκκινους. Πάντως ούτε ο κηπουρος που κουρευει το γκαζον της πολυκατοικιας σου, ούτε και ο περιπτερας της γειτονιας σου υπάρχουν. Οπότε αυτά τα παραδείγματα είναι σίγουρα τρίχρονου
Η λεξη Nazi προερχεται απο το Nazionalsosialistische Partei (εθνικοσοσιαλιστικο κομμα). Πού τα βρισκετε αυτα ούτε ξερω.
Ειδαμε και τους συριζαιους τυπε,που δεν ειχαν δοκιμαστει.Ας πούμε πως δεν σου γεμίζουν το μάτι, ΑΝ και δεν είναι στην εξουσία οπότε δεν έχουν δοκιμαστεί, οπότε μιλάς υποθετικά. Οι υπόλοιποι πάντως δοκιμάστηκαν και οι συνέπειες ήταν και είναι άκρως καταστροφικές. Εκτός και αν είσαι βολεμένος από τους προηγούμενους οπότε ότι και να λέμε είναι να χαμε να λέγαμε.
Ειδαμε και τους συριζαιους τυπε,που δεν ειχαν δοκιμαστει.
Eίσαι τόσο χαζός που δεν κάνει εντύπωση ότι σου αρέσει η ΧΑ!!Εντελώς άσχετα αυτά που γράφεις. Αλλά, λογικά είσαι βολεμένος του συστήματος και παρακαλάς μην χάσεις την θεσούλα σου και τρως λίγο ψωμάκι. Κακομοίρη συνέχιζε να ψηφίζεις το κωλοσύστημα που έφτασε την χώρα ως εδώ, αλλά να ξέρεις πως και αυτό θα σταματήσει να σε ταίζει και τότε θα ναι αργά. Τώρα τα περί κώλου, μπορεί να τα ξέρεις καλά, καθώς τόσα χρόνια σε γαμάνε οι προδότες που συνεχίζεις να ψηφίζεις και σαρέσει.
Aδυνατώ να αποδεχθω ως ΜΗ προδοτες, αυτους που προσκυνούν τη σημαια που αιματοκυλησε την χωρα μου.
για να τελειωνουμε με τις παπαρολογιες σας ,εγω ψηφιζω Χ.Α. γιατι ειναι το ΜΟΝΟ κομμα που νοιαζεται για τους ελληνες ,απο εκει και περα αυτο μου φτανει στην κατασταση που μας εχουνε φερει και μου περισσευει..απλα και κατανοητα,τωρα οποιος μου απαντησει για ναζι και φασιστες σταρχιδια μου τον εχω γραμμενο,πλεον μονο Ελλαδα ...αντε μαλακες που θα ψηφισω τους κλεφτες κ προδοτες αποδεδειγμενους με πραξεις ετσι οχι λογια,να με σωσουν..προβατα