Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Μη κανεις περιυβριση νεκρου τυπε,Ετσι δεν ειπες προηγουμενως και για το καλοπαιδο τον Φυσσα;σκάσε μπάσταρδο του χίτλερ
Μη κανεις περιυβριση νεκρου τυπε,Ετσι δεν ειπες προηγουμενως και για το καλοπαιδο τον Φυσσα;σκάσε μπάσταρδο του χίτλερ
άλλος εγκεφαλικά ανάπηρος που μετά από τόσο καιρό δεν κατάλαβε ότι δεν είμαι αριστερός. με τεστ IQ σας μαζεύουν;
άλλος εγκεφαλικά ανάπηρος που μετά από τόσο καιρό δεν κατάλαβε ότι δεν είμαι αριστερός. με τεστ IQ σας μαζεύουν;
σκάσε μπάσταρδο του χίτλερ
ειναι τοσο ζωα οι ανθρωποι που οσοι τους βριζουν νομιζουν οτι ειναι αριστεροι
εχουν καψει φλαντζα
μερικα βλαμμενα ειναι δηλαδη
Πωπω τι μου είπε.
Ακόμα στον Χίτλερ έχεις μείνει το λοβοτομημένο σου κνίτικο μυαλό?
Σε καμια 50αρια χρόνια θα μπεις στον 21ο αιώνα
και που σε χααρακτηριζω αριστερο ρε παπαραάλλος εγκεφαλικά ανάπηρος που μετά από τόσο καιρό δεν κατάλαβε ότι δεν είμαι αριστερός. με τεστ IQ σας μαζεύουν;
http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/kasidiaris-nazi.png[/img[/URL]]
πες τα πρώτα σ αυτούς :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]
Δυστηχώς για εσένα ζούμε στην Δύση.
Ο καθένας μπορεί να ντύνεται όπως γουστάρει και να έχει ότι σημαίες γουστάρει.
Γκούλαγκ μόνο σε κομμουνιστικές χώρες για όσους δεν γουστάρουμε...
Δυστηχώς για εσένα ζούμε στην Δύση.
Ο καθένας μπορεί να ντύνεται όπως γουστάρει και να έχει ότι σημαίες γουστάρει.
Γκούλαγκ μόνο σε κομμουνιστικές χώρες για όσους δεν γουστάρουμε...
Κοιτώντας το αμέσως προηγούμενο ποστ σου, μπορεί να εξαχθεί το συμπέρασμα ότι ο Παππάς και τα υπόλοιπα αλάνια που στις παραπάνω φωτογραφίες φαίνονται να ασχολούνται ακόμα με το Χίτλερ διαθέτουν λοβοτομημένο φασιστικό (σε αντιστοιχία με το κνίτικο) μυαλό, σωστά? Αυτό δεν υποστηρίζεις?
Κοιτώντας το αμέσως προηγούμενο ποστ σου, μπορεί να εξαχθεί το συμπέρασμα ότι ο Παππάς και τα υπόλοιπα αλάνια που στις παραπάνω φωτογραφίες φαίνονται να ασχολούνται ακόμα με το Χίτλερ διαθέτουν λοβοτομημένο φασιστικό (σε αντιστοιχία με το κνίτικο) μυαλό, σωστά? Αυτό δεν υποστηρίζεις?
με βαση την δικη σου λογικη τοτε οι αριστεροι του τσυριζα της ανταρσυα και σια που εχουν κανει τα χιλια μυρια και εχουν ένα ποινικο μητρωο σαν τα βιβλια του λιακοπουλου τι είναι ρε βλαμενε?φυλακη δεν ηταν?
ο σοφος λαος λεει τυπε οπυ υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια
επισης οσοι ειναι σε εγκληματικη οργανωση ειναι εγκληματιες
δες ποσα μελη της χα ειναι στην φυλακη με κατηγοριες του κοινου ποινικου δικαιου
για να τα πουμε απλα οι τυπε ειναι οργανωση μαφια με λιγο ψευτοπολιτικη
αυτα
με βαση την δικη σου λογικη τοτε οι αριστεροι του τσυριζα της ανταρσυα και σια που εχουν κανει τα χιλια μυρια και εχουν ένα ποινικο μητρωο σαν τα βιβλια του λιακοπουλου τι είναι ρε βλαμενε?
τι καναν δηλαδη μπραβοι σε νυχτερινα μαγαζια και νταβατζηλικια της νυχτας δεν καναν παντως
νεος ορισμος για "ποντιους"
οσοι πηγαινουν ακαλεστοι σε εκδηλωση ποντιων και ειναι χρυσαυγιτες
ρε τις κοτες χαχαχαχα.