master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Πολυ ματριξ βλεπει ο χοντρος.Τι ειναι τουτοι ρε;
Πολυ ματριξ βλεπει ο χοντρος.Τι ειναι τουτοι ρε;
Τσαντάκι,φορμα και αθλητικο παπούτσι με ΚΑΠΑΡΝΤΙΝΑ,μάλον θα των απελάσουν οι δικοι του,για των χρυσο σταυρό δεν λέω τιποτα.Πολυ ματριξ βλεπει ο χοντρος.Τι ειναι τουτοι ρε;
μάθημα ιστορίας από ελληναρά
εεεε και ?? επειδή αυτοί το λένε πρέπει να το δεχτεις???
τα εχουμε ξαναπει....εγω εκανα τις κινησεις μου οταν χρειαστηκε με καταγγελια .......
Εσυ τι εκανες ?? σε προκαλω να μας πεις !!! Στην ΕΕ και ειδικα στην γερμανια ,ο πολιτης βοηθαει το κρατος...εννοεις τι εννοω ??? εσυ που θες ευρωπη τι εκανες να βοηθησεις στην παταξη της φοροδιαφυγης ???? μηπως εξυνες τα παπαρια σου ???
Αυτό δεν είναι δυσλεξία (που ως γνωστόν είχε και ο Αίνστάϊν). Πρόκειται για αγραμματοσύνη χειρίστης μορφής!
εμενα δεν διανοηθηκε ποτε κανεις να μην μου δωσει απόδειξη.. απλά δεν παίρνει μία...
όλοι.. μα όλοι σου λέω ... αμα δεν κόψουν την ζηταω.... αν δεν θέλουν να δωσουν πληρωνονται σε αρχίδια..παπαριες λες...και ο τομπουλογλου για δωρεα πηρε τα χρηματα...αλλο τοσο και εσενα σου εκοβαν ολοι αποδειξεις!!!!απλα δεν θες να απαντησεις την αληθεια ,οτι οντως δεν σε απασχολουσε η φοροδιαφυγη του αλλου !!!
όλοι.. μα όλοι σου λέω ... αμα δεν κόψουν την ζηταω.... αν δεν θέλουν να δωσουν πληρωνονται σε αρχίδια..
πρόσεξε μη στα βάλει κανένα φυντάνι στον κώλο καμμιά μέρα και έχουμε Ρεμοατυχήματα.
εσενα θα σου τα έβαλε φαίνεται κανενας για να μιλάς..
δεν φοβάμαι οι μπράβοι μου είναι πραγματικοί ΟΥΚαδες..
Καλά κάτσε να ρθει ο Πορνόπαπος στα πράγματα να δεις πού θα καταλήξεις και δυ και οι ΟΥΚΑδες σου.......
περσονα εσυ πως και δεν μπηκες στην διοργανωση
μπόλντη μου είναι εκτός συναγωνισμού και του έχει απονεμηθεί ο τίτλος αριστείδειν
μπόλντη μου είναι εκτός συναγωνισμού και του έχει απονεμηθεί ο τίτλος αριστείδειν
και δεν θα στηριχθουν μεταξυ τους νομιζεις ε?τα τελευταια χρονια φοριεται το ακριβως αναποδο πάντως.."θα περασω καποια στιγμη από το γραφείο να σου φέρω τα λεφτά".. και αν δεν επιμενει κακό του κεφαλιου του
γιατί ο μοναδικός δικηγορος της περιοχής είναι ???? δόξα τον παντοδύναμο οι δικηγόροι περισσότεροι από τα μικροβια είναι
τωρα πλέον όχι.... πείνα βλέπεις...και δεν θα στηριχθουν μεταξυ τους νομιζεις ε?