Επισκέπτης
γιατι τυπε γουσταρεις μονοπωλιο;;;τύπε, το μόνο που γουστάρω στα νήματα αυτά είναι να αναδεικνύω τους φελλούς...
δεν ειναι και πολυ δημοκρατικο αυτο... να ξερεις...
γιατι τυπε γουσταρεις μονοπωλιο;;;τύπε, το μόνο που γουστάρω στα νήματα αυτά είναι να αναδεικνύω τους φελλούς...
Εγω παλι σε συμβουλευω, να αρχισεις να συζητας σαν ανθρωπος και οχι με συνεχεις ερωτησεις αντι για απαντησεις (τεραστιο ελαττωμα σου) και να ειρωνευεσαι λιγοτερο, γιατι σε λιγο δεν θα συζηταει κανενας μαζι σου. Και δεν θα ειναι στραβος ο γιαλος.τύπε, το μόνο που γουστάρω στα νήματα αυτά είναι να αναδεικνύω τους φελλούς...
γιατι τυπε γουσταρεις μονοπωλιο;;;
δεν ειναι και πολυ δημοκρατικο αυτο... να ξερεις...![]()
Εγω παλι σε συμβουλευω, να αρχισεις να συζητας σαν ανθρωπος και οχι με συνεχεις ερωτησεις αντι για απαντησεις (τεραστιο ελαττωμα σου) και να ειρωνευεσαι λιγοτερο, γιατι σε λιγο δεν θα συζηταει κανενας μαζι σου. Και δεν θα ειναι στραβος ο γιαλος.
....και μονο που μιλαει τοσο υπεροπτικα..οτι ξεσκεπαζει αντιληψεις και ιδεοληψειες ειναι η επιτομη του εσωτερικα μοναχικου ανθρωπου...Εγω παλι σε συμβουλευω, να αρχισεις να συζητας σαν ανθρωπος και οχι με συνεχεις ερωτησεις αντι για απαντησεις (τεραστιο ελαττωμα σου) και να ειρωνευεσαι λιγοτερο, γιατι σε λιγο δεν θα συζηταει κανενας μαζι σου. Και δεν θα ειναι στραβος ο γιαλος.
....και μονο που μιλαει τοσο υπεροπτικα..οτι ξεσκεπαζει αντιληψεις και ιδεοληψειες ειναι η επιτομη του εσωτερικα μοναχικου ανθρωπου...
προσεχε μονο γιατι τα ασπρα πουκαμισα με τα μακρια μανικια ειναι κοντα...δυστυχώς δεν είμαι όσο υπερόπτης δικαιούμαι...
προσεχε μονο γιατι τα ασπρα πουκαμισα με τα μακρια μανικια ειναι κοντα...
καλα τοτε θα τα πουμε στα γουναραδικαέτσι είναι αν έτσι νομίζετε!![]()
αυτο που εσεις οι αριστεροι εχετε αυτον τον διαμαντοπουλο για βελουχιωτη και τον μιχαλολιακο για χιτλερ ξεπερναει καθε φαντασια...
αυτο που εσεις οι αριστεροι εχετε αυτον τον διαμαντοπουλο για βελουχιωτη και τον μιχαλολιακο για χιτλερ ξεπερναει καθε φαντασια...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εσυ δλδ για τι θα τον ειχες τον Διαμαντοπουλο;εσύ δλδ για τι θα τον είχες το Μιχαλολιάκο?![]()
εσυ δλδ για τι θα τον ειχες τον Διαμαντοπουλο;![]()
![]()
![]()
για πολιτικο του 2013 :oμέχρι μαυροσκούφη του άρη... αν και τον βλέπω λίγο καχεκτικό...
αλλά έχει τσαμπουκά!
σειρά σου!
για πολιτικο του 2013 :o
ναι βγαλε τη σκουφια σου και βαρα μεείναι φανερό ότι είσαι κομματόσκυλος...![]()
![]()
![]()
![]()
εντος ολιγου Ν.Γ Μιχαλολιακος ζωντανα στο EXTRA3...με θεματα φωτια για την κοινωνια οπως των ημερων για την αρση κατασχεσεων πρωτης κατοικιας....
....και μονο που μιλαει τοσο υπεροπτικα..οτι ξεσκεπαζει αντιληψεις και ιδεοληψειες ειναι η επιτομη του εσωτερικα μοναχικου ανθρωπου...