Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
οταν εγινε επικινδυνο για την υγεια των ακαλεστων το σπιτι.
Μαλακα παντα ειναι επικινδυνο ειμαι σιγουρος για αυτο Kατι ξερω
οταν εγινε επικινδυνο για την υγεια των ακαλεστων το σπιτι.
Μαλακα παντα ειναι επικινδυνο ειμαι σιγουρος για αυτο Kατι ξερω
Ο συγκεκριμένος ορισμός του εθνικισμού κυκλοφορεί μόνο σε εθνικιστικά-χρυσαυγίτικα sites και blogs και δεν υπάρχει σε κανένα επίσημο λεξιλόγιο παγκοσμίως.
Ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη,δεν υπαρχει κρατος ρε παιδι μου δεν λειτουργει το κρατος που ειναι το κρατος
θα καταλαβεις ορισμενα πραγματα.....ουτε τεμπεληδες ειμαστε ουτε κηφηνες.....ειμασε δεσμιοι των αποφασεων της πολιτικης ηγεσιας η οποια ειναι "αμορφωτη" να διαχειριστει πολλα θεματα της καθημερινοτητας των πολιτων αυτης της χωρας.....
Δηλαδή αν δεν υπήρχε το διαδίκτυο θα ήσουν παντελώς αμόρφωτος; Eκτός κι αν σε βοηθούσαν τα ........λ-ε-ξ-ι-λ-ό-γ-ι-α !!!
δεν το ξέραμε ρε μεγάλε ότι για να μην θεωρηθούμε φασίστες θα πρέπει να αφήσουμε να μπουκάρει εδώ όλη η ασία και η αφρικήΔηλαδη αν το αστικο συστημα φασιστικοποιηθει και υιοθετησει την ατζεντα μας εμεις δε χρειαζομαστε, αλλο στο πολιτικο συστημα, ετσι και αλλιως " ακτιβιστες" ειμαστε
τυπε οι αφρικανοι ειναι καλοπαιδαδεν το ξέραμε ρε μεγάλε ότι για να μην θεωρηθούμε φασίστες θα πρέπει να αφήσουμε να μπουκάρει εδώ όλη η ασία και η αφρική
φχαριστούμε για την ενημέρωση
Σιγά μην σας δινουνε και σημασία,μπουκάρουνε απο γης και απο θαλασσα,σε ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ.δεν το ξέραμε ρε μεγάλε ότι για να μην θεωρηθούμε φασίστες θα πρέπει να αφήσουμε να μπουκάρει εδώ όλη η ασία και η αφρική
φχαριστούμε για την ενημέρωση
Εγώ λέω πιο πολύ.+1% η χ.α μετα το σημερινο
η εθνικη ελπιδα δεν πηρε τιποτα ρε τυπε απο το σημερινο?+1% η χ.α μετα το σημερινο
Τι πάλι στήσανε κώλο+1% η χ.α μετα το σημερινο
τυπε βλεπω να εχουν αυτοδυναμη κυβερνηση σε κανα μηνα με τα λεγομενα σουΕγώ λέω πιο πολύ.
Καλέσαν ένα μέλος της ΣΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ.η εθνικη ελπιδα δεν πηρε τιποτα ρε τυπε απο το σημερινο?
μεχρι τωρα τυπεΕγώ λέω πιο πολύ.