gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
Τώρα όλα εντάξει.
Τώρα όλα εντάξει.
Ακόμα υποστηρίζουν πως κάθε Έλληνας πολίτης θα πρέπει να έχει όπλο στο σπίτι του ώστε να μπορεί να προστατευθεί από πιθανή εισβολή
πως έγινα ρόμπα, δεν γύρισα να την πω σε κανέναν για την ορθογραφία του γιατί ξέρω ότι κάνω λάθη.Ρόμπα έγινες πάλι τσολίτσα-ψωλίτσα...άντε λούφαξε.
[move][size=30pt]ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ[/size] [/move]
Εισαι βούλγαρος απο τα σκόπια προφανώς? Καμαρώστε ολοι τον ανθελληνισμό και την ψυχανωμαλία του.
Ιμπεριαλιστικός δεν ηταν. Ηταν εθνικοαπελευθερωτικός, ελευθερώσαμε αδελφούς Έλληνες απο τη μαύρη κατοχή και σκλαβιά των υπανθρώπων τούρκων που στέρησαν απο τον ΕΛληνισμό ενα λαμπρό μέλλον. Ιμπεριαλισμός ειναι άλλο πράγμα, αυτό που έκανε η ΕΣΣΔ στο Αφγανιστάν πχ, στην Ανατολική Ευρώπη και τα Βαλκάνια κλπ. Ο αγώνας του Ελληνισμού ενάντια στο τουρκικό στοιχείο ειναι αγώνας συνεχόμενος εδω και 1000 χρόνια, εθνικοαπελευθερωτικός και ζωτικός για την ύπαρξη μας, αγώνας κατοχής χώρου και ύπαρξης γενικότερα. Οπότε δε μπορείς να πεις πονηρούλη οτι επειδή ειναι ιμπεριαλιστικός και εσυ απο ιδεολογία εισαι εναντίον του ιμπεριαλισμού το πολεμάς και διαφωνείς και δε το θες. Αφου λες τη Θεσσαλονίκη σολουν και τους Αγώνες μας ιμπεριαλιστικούς εισαι εναντίον της Εθνικής ελευθερίας των ΕΛλήνων αρα εχθρός ολων μας.
Ειδικά το βούλγαρος από τα σκόπια τα σπάει....
Ξέρω...ξέρω....ωστόσο ήταν....δηλαδή το έψαξε πολύ ρε παιδί μου, σε βάθος...κατάλαβε ότι δεν είμαι Μακεδόνας αλλά Βούλγαρος, ψαγμένο εθνίκι.Στα Σκόπια έχει ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ρε.
Το ότι το 40% είναι Αλμπάνια, πιστεύω το ξέρεις ακόμη κι εσύ .........
κι επίσης πολλούς ....ΓύφτουςΡομά .....
Σε εμένα δεν προσπάθησες να την πεις δηλαδή,τί έκανες ακριβώς;;;πως έγινα ρόμπα, δεν γύρισα να την πω σε κανέναν για την ορθογραφία του γιατί ξέρω ότι κάνω λάθη.
εσύ γυρνάς και μιλάς για την ορθογραφία, ενώ τα δικά σου τα χάλια δεν τα βλέπεις.
Ειδικά το: ''βούλγαρος από τα σκόπια'' τα σπάει....
Όχι ρε μαλάκα Αλβανός από την Ρουμανία!!!
γι αυτό και τόσο μίσος κατα της ΕΛλάδος απο τα Σκόπια, καίνε σημαίες μας (το ιδιο κανετε τα άπλυτα), κατι φέρετρα σε εικονική κηδεία της ΕΛλάδας θυμάμαι κλπ. Βούλγαροι ειναι που λες άπλυτε και αστοιχείωτε εχθρέ.
Ξέρω...ξέρω....ωστόσο ήταν....δηλαδή το έψαξε πολύ ρε παιδί μου, σε βάθος...κατάλαβε ότι δεν είμαι Μακεδόνας αλλά Βούλγαρος, ψαγμένο εθνίκι.
απλά να δει ο καθένας πόσο κατάντια κουβαλάς πάνω σου.Σε εμένα δεν προσπάθησες να την πεις δηλαδή,τί έκανες ακριβώς;;;
Άσε ρε ψωλίτσα-τσολίτσα...άσε....θα μπορούσες κ να μην χωθείς...αλλά ως ψωλίτσα δεν άντεξες.
TΙ είναι στην πλειοψηφία τους ΓΙΔΙ;;;;Φυσικά στο πλαίσιο της ασχετοσύνης σου με τον κόσμο, ολη την πραγματικότητα δε περίμενα να ξέρεις πως οι κάτοικοι του κράτους που γουστάρεις ειναι Βούλγαροι στην πλειοψηφία τους. Αυτοί ειναι η άρχουσα τάξη εκει παρέα με λεπρούς απογόνους των κατσαπλιάδων που φύγαν κυνηγημένοι απο το Γράμμο και το Βίτσι να γλιτώσουν τη ζωούλα τους (με γυναικόπαιδα πολέμαγαν σα λιοντάρια, μόλις βρίσκανε κανα τμήμα Ελληνικού στρατού..κλαύτα Χαράλαμπε!). γι αυτό και τόσο μίσος κατα της ΕΛλάδος απο τα Σκόπια, καίνε σημαίες μας (το ιδιο κανετε τα άπλυτα), κατι φέρετρα σε εικονική κηδεία της ΕΛλάδας θυμάμαι κλπ. Βούλγαροι ειναι που λες άπλυτε και αστοιχείωτε εχθρέ.
Εθνικότητες και πληθυσμός
Σύμφωνα με την τελευταία επίσημη απογραφή (2002)[6], ο συνολικός πληθυσμός της πΓΔΜ ήταν 2.022.547 άτομα των οποίων η εθνικότητα κατανέμεται ως εξής:
Σλαβομακεδόνες - 1.297.981
Αλβανοί - 509.083
Τούρκοι - 77.959
Ρομά - 53.879 - Σύμφωνα με το Κέντρο Αθιγγανικών Ερευνών στο Πανεπιστήμιο René Descartes, η κοινότητα των Ρομά ανέρχεται σε 220.000 - 260.000 άτομα[7].
Σέρβοι - 35.939
Βόσνιοι - 17.018
Βλάχοι- 9.695[8]
Έλληνες - Δεν αναφέρονται στην επίσημη στατιστική. Κατά άλλη πηγή, ανέρχονται σε 600[9].
Λοιποί - 20.993
]
Άντε ρε τουμπεκιάσου κ συ μαζί με την τσολίτσα την ψωλίτσα.....
Χωρίς την προστασία του ΝΑΤΟ
αν τους ξεκινήσουμε χάραμα
το μεσημέρι στις 12
δεν θα τους θυμάται κανείς ......
Χωρίς την προστασία του ΝΑΤΟ
αν τους ξεκινήσουμε χάραμα
το μεσημέρι στις 12
δεν θα τους θυμάται κανείς ......
Όπως κ οι καθηγητές-επιστήμονες που είπες...ΕΝΑ λάθος θα το κάνω(το οποίο έψαξες κ βρήκες ως τσωλίτσα-ψωλίτσα που είσαι,για να μου την πεις).απλά να δει ο καθένας πόσο κατάντια κουβαλάς πάνω σου.
κοροιδεύεις τους άλλους για κάτι που κάνεις και εσύ ο ίδιος.
έτσι ξεκίνησαν πολλοί και μετά κατέληξαν να με βλέπουν και στον ύπνο τους, όχι μόνο σε άκυρα ποστ.TΙ είναι στην πλειοψηφία τους ΓΙΔΙ;;;;
Άντε ρε τουμπεκιάσου κ συ μαζί με την τσολίτσα την ψωλίτσα.....
Άσε ρε μεγάλε το ΝΑΤΟ σε προστατεύει κ δεν είσαι Τουρκία σήμερα....Δε το συζητώ καν, με φ-5 μαχητικά, όλος ο αέρας δικός μας, μόνο 300 λέοπαρντ να πετάξεις μέσα σε 5 ωρίτσες κάνεις χειραψία με τους Σ¨ερβους που θα κατεβαίνουν...τι να χουν οι σκοπιανοί, τρίχες.