tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
θα θελες
όχι εγώ η ιστορία... χιλιετές Ράιχ δεν θέλετε? εεε το πρώτο έγινε στις 30/1/1933 το δεύτερο μετά χίλια χρόνια...
θα θελες
θα γεμισει η ελλαδα τοπικες οργανωσεις της χρυσης αυγης
τυπε μου εσυ σπας τι πλακα σου εδω μεσα αλλα καλο ειναι να λεμε και μερικες αληθειες εδω μεσα νομιζω οτι εγω και αλλοι σαν εμενα που δεν ειναι ουτε (ακρο)δεξιοι, ουτε (ακρο)αριστεροι μπορουν να ειναι πιο αντικειμενικοι τα χρυσαυγουλα μου την εχουνε δωσει στο κρανιο λογω ρατσιστικου περιστατικου αλλα τα προσωπικα μου δεν εχουν να κανουν, και δεν ενδιαφερουν κανεναν, οι αληθειες λοιπον" τα χρυσαυγουλα προωθηθηκαν δυναμικα απ τις μυστικες υπηρεσιες μετα την "εξεγερση" του δεκεμβριου του 2008 ως αντιβαρο στους επαναστατες μαθητες-φοιτητες-και εγκληματικα στοιχεια αλλοδαπους που βρηκαν την ευκαιρεια να πλιατσικολογησουν μαθητες-φοιτητες-αλλοδαποι ηταν του ματσ για την αστυνομια η ο στρατος θα εβγαινε, η τα χρυσαυγουλα (οπως και εγινε) ως αντιβαρο ηρθε και η οικονομικη κριση και "εδεσε" το πραγμα με τα αυγα να καταξιονονται στη συνειδηση του κοσμου ως αντισυστημικα και να μπαινουν στη βουλη, ειπαμε τα αυγα ειναι η τελευταια εφεδρεια του συστηματος για να αποτραπει η κοινωνικη εκρηξη πριν σχεδον 4 χρονια η πιτσιρικαδα (μαθητες-φοιτητες) εξεγερθηκαν απο ενα τυχαιο περιστατικο (αλλα φυσικα τα αιτια ειναι βαθυτερα ανεργεια, ελλειψη προοπτικης ) τωρα με 2πλασια ανεργεια γιατι δεν εξεγειρονται? γιατι εχει γινει της μοδας να γινεις χρυσαυγουλο και να χτυπας τους μεταναστες και τους σκουροχρωμους ετσι εκτονωνεις την οργη σου σε αποπρασανατολιζουν τελειως και αντι να τα βαζεις με τους κυβερνωντες τα βαζεις με τους εξαθλιωμενους αυτη η χωρα και η ευρωπαιοι να τη "σωσουν" απ τη πληρη οικονομικη καταρευση δεν εχει κανενα μελλον σαν κοινωνια εγω φιλε μου φυσικα και θα σταματησω συντομα τα ταξιδια ευρωπη-ασια, γιατι θα εγκατασταθω μονιμα στην ασιατυπε τα πραγματα ειναι σοβαρα
τα ποσοστα ολο και αυξανονται
βλεπω να σου απαγορευσουν τα ταξιδια στην ασια συντομα :-
αλλαξε πλευροεεεε καλό είναι αυτό ... κάτι πρέπει να κονομήσουμε και οι τζαμάδες μέσα στην κρίση...
με λιγα λογια...τυπε μου εσυ σπας τι πλακα σου εδω μεσα αλλα καλο ειναι να λεμε και μερικες αληθειες εδω μεσα νομιζω οτι εγω και αλλοι σαν εμενα που δεν ειναι ουτε (ακρο)δεξιοι, ουτε (ακρο)αριστεροι μπορουν να ειναι πιο αντικειμενικοι τα χρυσαυγουλα μου την εχουνε δωσει στο κρανιο λογω ρατσιστικου περιστατικου αλλα τα προσωπικα μου δεν εχουν να κανουν, και δεν ενδιαφερουν κανεναν, οι αληθειες λοιπον" τα χρυσαυγουλα προωθηθηκαν δυναμικα απ τις μυστικες υπηρεσιες μετα την "εξεγερση" του δεκεμβριου του 2008 ως αντιβαρο στους επαναστατες μαθητες-φοιτητες-και εγκληματικα στοιχεια αλλοδαπους που βρηκαν την ευκαιρεια να πλιατσικολογησουν μαθητες-φοιτητες-αλλοδαποι ηταν του ματσ για την αστυνομια η ο στρατος θα εβγαινε, η τα χρυσαυγουλα (οπως και εγινε) ως αντιβαρο ηρθε και η οικονομικη κριση και "εδεσε" το πραγμα με τα αυγα να καταξιονονται στη συνειδηση του κοσμου ως αντισυστημικα και να μπαινουν στη βουλη, ειπαμε τα αυγα ειναι η τελευταια εφεδρεια του συστηματος για να αποτραπει η κοινωνικη εκρηξη πριν σχεδον 4 χρονια η πιτσιρικαδα (μαθητες-φοιτητες) εξεγερθηκαν απο ενα τυχαιο περιστατικο (αλλα φυσικα τα αιτια ειναι βαθυτερα ανεργεια, ελλειψη προοπτικης ) τωρα με 2πλασια ανεργεια γιατι δεν εξεγειρονται? γιατι εχει γινει της μοδας να γινεις χρυσαυγουλο και να χτυπας τους μεταναστες και τους σκουροχρωμους ετσι εκτονωνεις την οργη σου σε αποπρασανατολιζουν τελειως και αντι να τα βαζεις με τους κυβερνωντες τα βαζεις με τους εξαθλιωμενους αυτη η χωρα και η ευρωπαιοι να τη "σωσουν" απ τη πληρη οικονομικη καταρευση δεν εχει κανενα μελλον σαν κοινωνια εγω φιλε μου φυσικα και θα σταματησω συντομα τα ταξιδια ευρωπη-ασια, γιατι θα εγκατασταθω μονιμα στην ασια
τυπε μαζι σουτυπε μου εσυ σπας τι πλακα σου εδω μεσα αλλα καλο ειναι να λεμε και μερικες αληθειες εδω μεσα
ετσι αληθειες και μονο αληθειες οσον αφορα την δραση της χρυσης αυγης!τυπε μαζι σου
ολη η αληθεια στην φορα δικε μου
Κάτι μέτρησες ή πέταξες ένα νούμερο στην τύχη;;;στις 30 Ιανουαρίου 2933 πάλι... μέχρι τότε σιλάνς...
Δεν είναι υπάλληλος...οι υπάλληλοι πληρώνονται,είναι γιουσουφάκι.γιατί γελάς υπάλληλε?
υπαλληλοι και κομπλεξικοι ειστε εσεις που ολη την ωρα ασχοληστε με την χρυση αυγη...αλλα οσο ασχολειστε μαζι μας τοσο πιο δυνατους μας κανετε..η μεγαλη ημερα ερχετε!!! η νικη θα ειναι μεγαλη!!Δεν είναι υπάλληλος...οι υπάλληλοι πληρώνονται,είναι γιουσουφάκι.
σαλτα και γαμισου πουστρακιυπαλληλοι και κομπλεξικοι ειστε εσεις που ολη την ωρα ασχοληστε με την χρυση αυγη...αλλα οσο ασχολειστε μαζι μας τοσο πιο δυνατους μας κανετε..η μεγαλη ημερα ερχετε!!! η νικη θα ειναι μεγαλη!!
you is mad ?σαλτα και γαμισου πουστρακι
Μέχρι την μεγάλη μέρα καλό είναι να έχετε μάθει ορθογραφία...κρίμα να δηλώνεις: ''ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ'' κ να μην ξέρεις να γράφεις σωστά στην μητρική σου ούτε τα βασικά.υπαλληλοι και κομπλεξικοι ειστε εσεις που ολη την ωρα ασχολ[size=30pt]η[/size]στε με την χρυση αυγη...αλλα οσο ασχολειστε μαζι μας τοσο πιο δυνατους μας κανετε..η μεγαλη ημερα ερχετ[size=30pt]ε[/size]!!! η νικη θα ειναι μεγαλη!!
φτανει που ξερεις εσυ...αμα δεν σου αρεσει μπες και γραψε για το κομμα που υποστηριζεις ... και μην πριζεις μπαλες εδω....ολη την ωρα τα ιδια και τα ιδια...Μέχρι την μεγάλη μέρα καλό είναι να έχετε μάθει ορθογραφία...κρίμα να δηλώνεις: ''ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ'' κ να μην ξέρεις να γράφεις σωστά στην μητρική σου ούτε τα βασικά.
εσύ με τους αιτολοακαρνανιώτες, αυτός με το έρχετε(γ' ενικό).Μέχρι την μεγάλη μέρα καλό είναι να έχετε μάθει ορθογραφία...κρίμα να δηλώνεις: ''ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ'' κ να μην ξέρεις να γράφεις σωστά στην μητρική σου ούτε τα βασικά.
Ακόμα κ να σιωπούσαι αν κ γνώριζε όπως λέγεται στα καφενέ του χωριού σου...σαφώς δεν είναι το ίδιο με το ''νόμιμο κ ηθικό'' του Βουλγαράκη ο οποιός κατηγορηθήκε ότι έφαγε χρήμα.
Για να λέμε κ τα πράγματα όπως είναι κ όχι όπως μας βολευούν...κατά εσέ λοιπόν ο Πάγκαλος έχει απόλυτα δίκιο: ''μαζί τα φαγάμε''(και αυτοί που δεν φάγαν σιωπήσαν άρα συνεναίσαν,σαν τον Κουρουμπλή όπως ισχυρίζεσαι) οπότε τώρα σκασμός όλοι...
Δεν παρουσιάζεις δα κ κανένα οικονομικό έγκλημα του Κουρουμπλή....που έχεις λυσσάξει.
Kάνεις την τρίχα τριχιά που λένε...
προσπαθειστε να "μεταφρασετε" την παραπανω ειδηση (εκτος των καθυστερημενων αυγων) ΟΥΓΚ και θα δειτε οτι οι ευρωπαιοι φοβουνται την κοινωνικη εκρηξη σε ελλαδα κυριως (και ισπανια, πορτογαλια μετα) παρεπιπτοντος γιατι στην ισπανια με την ιδια σχεδον με εμας ανεργεια (περιπου 25%) δεν βγηκαν τοσο δυναμικα στο προσκηνιο ακροδεξιες-ρατσιστικες οργανωσεις??? περιμενω απαντησηΡέγκλινγκ: "Η ακριβότερη όλων των λύσεων" είναι η έξοδος της Ελλάδας
«Τυχόν έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη θα ήταν η ακριβότερη από όλες τις λύσεις», δηλώνει ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης (ΕΣΜ) Κάους Ρέγλινγκ, σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα «Rheinische Post».
Ο κ. Ρέγκλινγκ υποστηρίζει ότι έχει ήδη διανυθεί ο μισός δρόμος στην μάχη κατά της κρίσης χρέους, θεωρεί ωστόσο απαραίτητες τις περαιτέρω περικοπές στις υπερχρεωμένες χώρες.
«Η μεγαλύτερη ανησυχία μου είναι ότι ορισμένες υπό κρίση χώρες μπορεί να μην διαθέτουν την πολιτική δύναμη να αντέξουν τον επώδυνο αλλά αποτελεσματικό δρόμο των μεταρρυθμίσεων ως το τέλος. Κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό», επισημαίνει.