bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
μην με κανεις να πιστεψω οτι εισαι ρατσιστης με τους ανθρωπους που ειχαν την ατυχια να τους πεσουν τα μαλλιαΥΠΟΥΛΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΡΑΦΛΕΣ
μην με κανεις να πιστεψω οτι εισαι ρατσιστης με τους ανθρωπους που ειχαν την ατυχια να τους πεσουν τα μαλλιαΥΠΟΥΛΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΡΑΦΛΕΣ
Οντως δεν ειμαστε τοσο μορφωμενοι οσο εσυ...
κατι παραπανω θα ξερει ;)παντως ο μιχαλιολακος με εγγραφο που εστειλε στην ΕΛ.ΑΣ. ζητει αυξημενη προστασια.
Μαζεψε μονο την τηβενο να μην σου μπλεχτει πουθενα.......ΟΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΕΤΣΙ ΜΙΛΑΝΕ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ.
Μαζεψε μονο την τηβενο να μην σου μπλεχτει πουθενα.......
χώσε παιχταράΟΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΕΤΣΙ ΜΙΛΑΝΕ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ.
Ωπα το Μετσοβειο......ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΝΙΖΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΒΑΛ'ΤΑ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΡΦΩΣΗ.
πάρε και τα δικά μου από το ΑΠΘΩπα το Μετσοβειο......
Χαιρομαι που διαλεξα να μεινω αμορφωτος! ;)πάρε και τα δικά μου από το ΑΠΘ
πάρε και τα δικά μου από το ΑΠΘ
εγώ από την άλλη στ' αρχίδια μου τι διάλεξεςΧαιρομαι που διαλεξα να μεινω αμορφωτος! ;)
η πιο μορφωμένη εθνικοπατριωτική κωλοτρυπίδα
ΑΝΤΕ ΤΥΧΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ, ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ!
ειπα οτι δεν γνωριζω πουθενα?εχτες στον τομιτο δεν μιλησα για "γκαλαπαγκος"? τι περιμενεις να κατσω να σου κανω βασικες αρχες βιολογιας στο μπου?.....εχεις φανταστει τι ιστορια κουβαλαει το dna σου?....θα εκπλαγεις!εγώ ως μη κατέχων το αντικείμενο εξέφρασα μια απλή γνώμη με κάθε επιφύλαξη, εσύ από την άλλη δίχως να γνωρίζεις παρουσιάζεσαι απόλυτος, βγάλε άκρη...
ελεος
[size=14pt]ΕΜΑ ΤΟΙΜΥ ΧΡΗΣΟΙ ΑΒΓΕΙ[/size]
Ελεος,πως να ανταποκριθω σε τοση μορφωση?!εγώ από την άλλη στ' αρχίδια μου τι διάλεξες
να ανοίξεις κι άλλο την κωλοτρυπίδα σου να μπει πιο βαθειάΕλεος,πως να ανταποκριθω σε τοση μορφωση?!
ναι αλλά χρήσιμα, του πολυτεχνείοΤι έγινε ρε?
Μοιράζουμε φτυχία στα χρυσαύγουλα??
Ετσι ρε θα καταντησω αριστερος!να ανοίξεις κι άλλο την κωλοτρυπίδα σου να μπει πιο βαθειά