Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.110
- Πόντοι
- 1.686
διαγγελμα τωρα απο τον ηχολαλικο
Ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαα !
Η Ηχολαλική Πορνοπαπιούλα
θα κατατροπωσει τον Μιχαλολιάκο !
διαγγελμα τωρα απο τον ηχολαλικο
Ε ψιτ.... χρυσαύγουλα....
δικε μου ριχνεις λαδι στην φωτια,και θα σου βαλουνε τους λακους στον γραμμο
Ποιο Γράμμο ρε ....
Το Θησείο και ο Γράμμος
θα είναι τσάγια κυριών μπροστά σε αυτό που θα γίνει σύντομα ....
θα καεί το πελεκούδι λέμε ....
Αλλά αυτή τη φορά δεν θα έχει μετά εξορίες, φυλακές
και άλλες "ταλαιπωρίες" για τους αριστερούς.
Όλα θα είναι ... "ανώδυνα" ....
δικε μου στο θησειο κανανε κουμαντο οι χυτες,ηταν δυσκολη εδρα να παιξεις μπαλαΠοιο Γράμμο ρε ....
Το Θησείο και ο Γράμμος
θα είναι τσάγια κυριών μπροστά σε αυτό που θα γίνει σύντομα ....
θα καεί το πελεκούδι λέμε ....
Αλλά αυτή τη φορά δεν θα έχει μετά εξορίες, φυλακές
και άλλες "ταλαιπωρίες" για τους αριστερούς.
Όλα θα είναι ... "ανώδυνα" ....
Aν παρεμενε ως εχει θα ηταν εν μερει ασχημο, υπο προυποθεσεις που δεν δυναται να γραφτουν τωρα εδω....αν παρέμενε ως έχει και κυβερνούσε πώς θα σου φαινόταν?
Εγω θυμαμαι παλια στο Θησειο και ειδικα στο Berlin που σκαγαν οι skinhead καθε βραδυ ειχε ταβερνοξυλο με ανοιγμενα κεφαλιαδικε μου στο θησειο κανανε κουμαντο οι χυτες,ηταν δυσκολη εδρα να παιξεις μπαλα
δικε μου στο θησειο κανανε κουμαντο οι χυτες,ηταν δυσκολη εδρα να παιξεις μπαλα
χίτες , δεν έχει σχέση με το χύστες ....
Οι χίτες ήταν 80 άτομα
και τους την έπεσαν 2500 κατσαπλιάδες του ΕΛΑΣ .....
τους γάμησαν βέβαια τους ΕΛΑΣίτες ....
Στη συνέχεια μπήκε στο χορό και η Βασιλική Χωροφυλακή,
στου Μακρυγιάννη ....
Στην μνήμη των πεσόντων χωροφυλάκων , γίνεται μνημόσυνο κάθε χρόνο,
την 1η κυριακή του Δεκέμβρη.
Τα τελευταία 5 χρόνια είμαι πάντα.
Εγω θυμαμαι παλια στο Θησειο και ειδικα στο Berlin που σκαγαν οι skinhead καθε βραδυ ειχε ταβερνοξυλο με ανοιγμενα κεφαλια
Μεγαλωσα στη περιοχη και ειχα ξαδελφο πανκη.Εκείνη την εποχή στο Berlin σύχναζε η μισή Αθήνα. Κρίνοντας από τις φορές που είχα πάει (όχι πολλές σχετικά), οι skinheds που έμπαιναν μέσα στο μαγαζί, δεν ενοχλούσαν, άλλωστε είχαν γνωστούς και από διάφορες άλλες παρέες (κυρίως μουσικοπαρέες). Στο Berlin ερχόταν, μεταξύ άλλων, και ο Χάρης Κατσιμίχας.
Λεγόταν τότε ότι ένα ερειπωμένο σπίτι στην περιοχή, κοντά στον περιφερειακό, ήταν υποτίθεται το άντρο της ομάδας του Κοστέλο. Αργότερα αποδείχτηκε ότι ήταν το σπίτι του Παυλάρα που δούλευε σε ένα παλαιοπωλείο στο Μοναστηράκι, το οποίο πουλούσε και πολεμικά κειμήλια (ναζιστικούς σταυρούς κλπ), οπότε και ο Παυλάρας είχε χαρακτηριστεί νεοναζί.
Κατά καιρούς, διάφοροι skinheads που απλώς κατέβαιναν για βόλτα στο Θησείο, κυνηγούσαν τα πρεζόνια στην πλευρά του αστεροσκοπείου. Άλλοι όμως μιλούσαν για προστασία των skinheads στα μαγαζιά της περιοχής.
Πάντως, πράγματι, κάπου στα τέλη πια της δεκαετίας του ΄80, συνέβη μία συμπλοκή την επομένη μίας ανοιχτής τοπικής συναυλίας, ανάμεσα στην παρέα του Κοστέλο και σε "συνασπισμένους αντιπάλους", από την άλλη. Μεταξύ των δεύτερων ήταν και ο Λιοφάγος της 7, που άραζε μόνιμα στο Θησείο. Λέγεται ότι αυτό το γεγονός σήμανε την οριστική αποχώρηση των skins από το Θησείο.
Όλα αυτά τα περιγράφουμε, γιατί εκείνες οι ομάδες των νεοναζί skinheads της Αθήνας - που το βασικό πάντως ορμητήριο τους ήταν η Κυψέλη και κάποιες γειτονιές της Λ. Αλεξάνδρας - έχτισαν την εικόνα και το "μύθο" για τους νεολαίους της χρυσής αυγής, όπως τα γνωρίζουμε σήμερα.
χίτες , δεν έχει σχέση με το χύστες ....
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ
ΣΤΟ ΓΡΙΒΑ-ΔΙΓΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ “Χ”!
Δόξα στους χωροφυλακες δεν επρεπε να φωναζετε?Στο Μνημόσυνο κάθε 1η Κυριακή του Δεκέμβρη στου Μακρυγιάννη , φωνάζουμε ...
ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΧΙΤΕΣ & ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!