dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.252
- Πόντοι
- 8.535
Τύπε με γάμησες. Με πήγες πού πίσω. αντεργκρουντ και μαυρίλα. tales of the twelve gods και awakening of ancient greece.
Τύπε με γάμησες. Με πήγες πού πίσω. αντεργκρουντ και μαυρίλα. tales of the twelve gods και awakening of ancient greece.
Βρε μαλάκα δεν έχω φιλοτουρκικά αισθήματα,απλά δεν έχω εθνικοσοσιαλιστικά.παπατρολη τα φιλοτουρκικα σου αισθηματα θα τα πεις στο λαγο η θα γινεις εσυ λαγος
γιαυτο πηρε τον πουλοπουλο
φιλοτροσκιστικα αισθηματα εχεις τυπε?Βρε μαλάκα δεν έχω φιλοτουρκικά αισθήματα,απλά δεν έχω εθνικοσοσιαλιστικά.
Θα του τα στείλω του λαγού με e-mail δεν μασάω.
τι ειναι αυτο που γυριζει,γυαλιζει κ χτιζει?Παττακό
Βρε μαλάκα δεν έχω φιλοτουρκικά αισθήματα,απλά δεν έχω εθνικοσοσιαλιστικά.
Θα του τα στείλω του λαγού με e-mail δεν μασάω.
Λύσα κακιά,όχι ούτε με τους ζαβούς ασχολούμαι.φιλοτροσκιστικα αισθηματα εχεις τυπε?
μλκ ξερεις κανενα τουρκικο σαιτ να παω να τους το ποσταρωΛύσα κακιά,όχι ούτε με τους ζαβούς ασχολούμαι.
ζαβος ο Σαμπετάι Μπεν Μάτσας(Σάββας Μιχαήλ) τυπε? :SΛύσα κακιά,όχι ούτε με τους ζαβούς ασχολούμαι.
ζαβος ο Σαμπετάι Μπεν Μάτσας(Σάββας Μιχαήλ) τυπε? :S
ωραιος αριστερος το παιζεις τυπε
τι εχεις να πεις για την ανοδο του στις εκλογες
απο 0.07 το 2009 σε 0.10 το 2012
απο 4.537 ψηφους το 2009 σε 6.095 το 2012 τυπε
ζαβος ο Σαμπετάι Μπεν Μάτσας(Σάββας Μιχαήλ) τυπε? :S
χαχαχαχαχααπο 4.537 ψηφους το 2009 σε 6.095 το 2012 τυπε
η κοινωνια δειχνει μια σαφη ταση προς τον τροτσκισμο
ο αλεξης πως δεν συναντηθηκε με αυτους?
Αυτός είναι που τραγούδαγε κάτι κάλαντα στο ΆΛΤΕΡ;
http://[URL unfurl="true"]www.digitallife.gr/wp-content/uploads/2011/07/santikai1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]τυπε γιατι κοροιδευεις τον γ.γ του κινηματος? :knuppel:
Αυτός είναι που τραγούδαγε κάτι κάλαντα στο ΆΛΤΕΡ;
http://[URL unfurl="true"]www.digitallife.gr/wp-content/uploads/2011/07/santikai1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny:
Άλλος,δεν περάσανε κ τόσαααα χρόνια από τότε.
Έχεις δίκιο. Συγγνώμη. Μοιάζουν σα δύο σταγόνες κολλύριο.τυπε γιατι κοροιδευεις τον γ.γ του κινηματος?