lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
πεστα δικε μου ΟΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ
ελα να καυλωσουμε...και να χυσουμε βεβαιως βεβαιωςχωρις πλακα ενα παπαδοπουλο θελαμε.......αλλα οχι απο 71 και μετα στις αρχες.δλδ αριστεροι και δεξιοι οι παρελασεις τι διαφορα ειχαν απο τη χουντα?εσεις οι μεγαλυτεροι δωστε τα φωτα σας.Το πατρις θρησκεια οικογενεια το καναμε παρανομο και σημερα θελουμε γερμανοτσολιαδες
χωρις πλακα ενα παπαδοπουλο θελαμε.......αλλα οχι απο 71 και μετα στις αρχες.δλδ αριστεροι και δεξιοι οι παρελασεις τι διαφορα ειχαν απο τη χουντα?εσεις οι μεγαλυτεροι δωστε τα φωτα σας.Το πατρις θρησκεια οικογενεια το καναμε παρανομο και σημερα θελουμε γερμανοτσολιαδες
...η ο γιωργακης που εβαλε σε δουλεια εναν ολοκληρο λαο...επειδη απλα ειχε..μια πλειοψηφια σην βουλη βρειτε τους πραγματικους δικτακτορες...και αφηστε αυτους που τους δινουν για να ξεσπασουμε (χρυση αυγη)....
]
δικε μου εισαι κατα της τεχνης;]
ΨΟΦΑ ΕΣΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ "ΜΟΥΣΙΚΗ"
το δικαιωμα δεν ειναι δωρο φιλε μου !!το δικαιωμα να χεζω τον γιωργακη...και ολους τους πραγματικους φασιστες το εχω γιατι ...απλα...γιατι δεν εχουν τπτ περισσοτερο απο μενα...απλα γεννηθηκαν απο διαφορετικα αρχ...δια...αυτο ειναι ολο...ευτχως που ολοι γενιομαστε ισοι αλλοι...μας πειθουν μετα..οτι ειμαστε..ανομοιοι.!!..ετσι..το δικαιωμα μου δεν το βλεπω σαν χαρη η δωρο του συστηματος...!!Συμφωνώ, με μία διαφορά: ο Γιωργάκης είναι τώρα σπίτι του και αναίμακτα. Συν το ότι τώρα τον κρίνουμε και συζητάμε ελεύθερα και άφοβα για τον ίδιο και άλλους. Αυτό κάποιοι το κατέκτησαν - δεν ήταν πάντα έτσι.
ΕΓΕΡΘΗΤΙ
Κοίτα, μόνο μία φράση χρειάζεται να εμπεδώσεις - τίποτε άλλο: Κανείς δεν δικαιούται να καταλάβει την εξουσία με τον τσαμπουκά του. Συγκράτησε αυτή την φράση και μελέτα την σιγά-σιγά στο μυαλό σου. Με τον καιρό, θα έχεις κατανοήσει όλες τις αρχές της δημοκρατίας.
το δικαιωμα μου δεν το βλεπω σαν χαρη η δωρο του συστηματος...!!
Νομίζω το σωστό δεν είναι "εγέρθητι" αλλά "εγέρθουτου"!
Συμφωνα με τα λεγόμενα του ευγενέστατου, συμπαθέστατου και λαλίστατου ξυρισμένου παληκαριου...
Νομίζω το σωστό δεν είναι "εγέρθητι" αλλά "εγέρθουτου"!
....κυριοι....μην ξεχνατε οτι την ιστορια την γραφουν οι νικητες...αν ηταν ο χιτλερ νικητης τοτε να δεις τι θα λεγαμε γι αυτον....και ξεμπερδεψτε τι ειναι φασισμος...η μαγκια του τζοχατζοπουλου....(τα παιρνω γιατι αυτος ειμαι)...το βατοπαιδι...και οι παπαδες...η ο γιωργακης που εβαλε σε δουλεια εναν ολοκληρο λαο...επειδη απλα ειχε..μια πλειοψηφια σην βουλη βρειτε τους πραγματικους δικτακτορες...και αφηστε αυτους που τους δινουν για να ξεσπασουμε (χρυση αυγη)....
δικε μου εισαι κατα της τεχνης;
γιατι το πασοκ με τι την επαιρνε τοσο καιρο....καριολι δωστα ολα και λεφτα υπαρχουν.μη μου κανεις κηρυγμα δημοκρατιας τοσα χρυσα αυγα εχει εδω μεσα