Seihis
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Για τους ξεσκισμένων πουτάνων γιούς αναρχικούς, που βρήκαν δύο αστυνομικούς σε συναυλία
και τους χτυπούσαν πάνω από εκατό άτομα μαζί , με αποτέλεσμα να είναι φυτά 1-2 χρόνια
πριν πεθάνουν , έχεις να πεις τα ίδια ;;;;
Ή εκείνοι επειδή ήταν του συναφιού σου ήταν εντάξει ;;;;;;;
Η βία είναι μέθοδος και λύση για άλλους, όχι για μένα.
Χωρίς να σημαίνει φυσικά αυτό γενικά αποδοχή και της όποιας κατάστασης. Δεν δηλώνω καλοκάγαθος χριστιανός. Δεν θα σου επιτεθώ ποτέ, αλλά αν το κάνεις δεν χρειάζεται καν να υποστώ τις συνέπειες μιας τέτοιας ενέργειας, δεν πρόκειται να περιμένω να σε πείσω με επιχειρήματα για να μην ξανασυμβεί, αλλά με τρόπο...ξεκάθαρο και συγκεκριμένο. Που δεν αφήνει και αμφιβολίες.
Δεν νοιώθω κανένα οίκτο για το περιστατικό που περιγράφεις για έναν ακόμη απλούστερο λόγο. Οι αστυνομικοί και ειδικότερα οι των ΜΕΑ ..ΣΕΑ..κλπ..όπως τους λένε τώρα, είναι επαγγελματίες, εκπαιδευμένοι και οπλισμένοι και έχουν και όλη την κρατική μηχανή για κάλυψη τους.
Όχι δεν μου αρέσει το λιντσάρισμα. Δεν το δικαιολογώ για κανένα λόγο, για καμιά αιτία. Δεν θα το..χειροκροτούσα ποτέ και για κανένα λόγο. Φυσικά και δεν θα συμμετείχα κιόλας.
Αλλά ούτε και θα νιώσω..λύπη για την κατάσταση τους, αυτών και όλων όσων εμπλέκονται σε τέτοιες καταστάσεις.
Γιατί στην θέση των ''φυτών'' έχουν έρθει χιλιάδες άλλοι που δεν έγιναν ποτέ γνωστοί, που δεν πήραν ποτέ τους τιμητική σύνταξη, που συνέχισαν να ζουν με σμπαραλιασμένα χέρια, πλευρά, κεφάλι.
Όσο για το.. σινάφι μου όπως το λες χαρακτηριστικά για να μην μπερδεύεσαι γιατί έχεις και εμμονή με ταμπέλες.
Δηλώνω και είμαι απλά..πολίτης και τίποτα άλλο.
Και επέλεξα να ζω σε μια οργανωμένη κοινωνία με νόμους, υποχρεώσεις και απαιτήσεις. Από και προς.
Αναγνωρίζω τα όρια της συντεταγμένης εξουσίας, αλλά βάζω και προσδιορίζω και τα δικά μου.
Και αυτά δεν τα διαπραγματεύομαι.
Εάν για σένα είμαι...αναρχο κουμούνα...κανένα πρόβλημα.
Μπορείς να με αποκαλείς όπως σου κάνει..κέφι.