kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
αλοσ καθαροσ αλο γνισιο ελινΕτουτι ινε καθαρη ελιναισ;;;
αλοσ καθαροσ αλο γνισιο ελινΕτουτι ινε καθαρη ελιναισ;;;
πια ι δηαφωρα;αλοσ καθαροσ αλο γνισιο ελιν
ο γνισιο ελιν ινε με γενετικα κριτιρια εχι χαρτια απο τιν κινολογικιπια ι δηαφωρα;
ο γνισιο ελιν ινε με γενετικα κριτιρια εχι χαρτια απο τιν κινολογικι
ο καθαροσ απλα ινε γαλουχιμενοσ μονο με τα ιπσιλα ιδεοδι πατρισ θρισκια ικογενια αουρουμ-ηω εθνικισμο χορισ γενετικι αποδικσι
Αν είσαι Β Αθήνας ψήφισε Αλίκη Αρβανιτίδη. Ειδική στα τεστ DNA
To ΛΑΟΣ.με ποιο κωμα?
Αφου ειναι δικηγορος ρε φιλε,γιατι το λες αυτο?Αν είσαι Β Αθήνας ψήφισε Αλίκη Αρβανιτίδη. Ειδική στα τεστ DNA
Μερικοι παντως διεφυγαν της προσοχης των στρατολογων.Σωματικες εξετασεις υγειας και βεβαιως εξετασεις γενεαλογικου δεντρου μονο αρειοι ειχαν το δικαιωμα να καταταγουν
To ΛΑΟΣ.Αφου ειναι δικηγορος ρε φιλε,γιατι το λες αυτο?
Οταν υψωνε την χερουκλα ο προεδρος στο δημαρχειο ομως,μοκο,ε?Γαμιεστε ρε μουνοπανα ναζι γαμω το ραιχ σας, μπασταρδοι οι ελληνες σας γαμησανε, γαμησανε και το μουσολινι και οι συμμαχοι γενικα γαμισανε και το πουστο εθνος σας. Αν οι ρωσοι ηταν μαυροι τωρα ολοι θα ησασταν αραπαδες πουστρακια. Μην ασχοληστε με χρυση αυγη και εθνικισμο ρε μουνια.
Δεν κατεχω πραμα,δωσε κανα λινκ(για να γελασουμε?).Ρώτα τον Πασχάλη!
Ποσο μα ποσο ΜΑΛΑΚΕΣ μπορει να ειναι αυτοι οι φασιστες ρε πουστη μου?
Αλβανοι ss της μεραρχιας σκεντερμπεηΜερικοι παντως διεφυγαν της προσοχης των στρατολογων.
Σκαψαν ενα λακο για να πεσουν μεσα οι ιδιοι αποκλειστικα και μονο.
Αλβανοι ss της μεραρχιας σκεντερμπεη
Εισαι και φασιστακι,εισαι και ασχετος.Αλβανοι ss της μεραρχιας σκεντερμπεη
Ενός κακού,μύρια έπονται...Εισαι και φασιστακι,εισαι και ασχετος.
Σκαψαν ενα λακο για να πεσουν μεσα οι ιδιοι αποκλειστικα και μονο.
και κάτι για τους υπερασπιστες των Παλαιστινίων "μαχητών της ελευθερίας "
Οταν υψωνε την χερουκλα ο προεδρος στο δημαρχειο ομως,μοκο,ε?Δεν κατεχω πραμα,δωσε κανα λινκ(για να γελασουμε?).
Γι'αυτο και εσυ ΣΗΜΕΡΑ στηριζεις την Ισραηλινη κατοχη,λογω των κονε του ΤΟΤΕ μεγαλου μουφτη-που πηγαν κατα διαολου κιολας.και κάτι για τους υπερασπιστες των Παλαιστινίων "μαχητών της ελευθερίας "
Εσύ επαέ που καμνώσ ντου ξύπνιο, ξερς τίνους είσσ;