ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
απ'όσο διάβασα ο έκτωρ με κατέκρινε γι'αυτό που έγραψα εχθές ότι δεν έχω δει ποτέ άγημα να υποστέλλει κάθε απόγευμα την σημαία στην ακρόπολη για να την υψώσει κάθε επόμενο πρωί στον ιστό, επιμένω στην εντύπωση που έχω ότι αυτό ΔΕΝ συμβαίνει τις καθημερινές (το πιθανότερο να γίνεται κάθε Κυριακή ή και Σάββατο όπως συμβαίνει σε διάφορες πλατείες της χώρας, αλλά όχι κάθε μέρα)
εγώ το μόνο που βρήκα ήταν αυτό και αναφέρεται στην Κυριακή αν μπορεί να αποδείξει ότι συμβαίνει το αντίθετο, πάσο, αλλιώς
κανείς όμως δεν σχολίασε αυτό
η σημαία απ'ότι φαίνεται κατέβηκε, το αν την κατέβασε ο Γλέζος ή κάποιος αφανής ήρωας που περιέργως δεν εμφανίστηκε ποτέ στην δημοσιότητα, ούτε και μετά την λήξη της κατοχής, για να διεκδικήσει τις δάφνες του ανδραγαθήματος από τον Γλέζο καταρρίπτεται από το "ξυράφι του Όκαμ"
πρώτος είπα ότι η ιστορία αυτή έχει αρκετές περίεργες πτυχές, αλλά στάθηκα στην μαλακία που δέρνει αυτόν τον λαό να επιδιώκει διακαώς να υποβαθμίσει ιστορικές προσωπικότητες από καθαρή πολιτική μισαλλοδοξία, όταν άλλα έθνη κατασκευάζουν τους ήρωές τους εμείς προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι οι δικοί μας είναι κατασκευασμένοι ή κατώτεροι των περιστάσεων, αντί να αξιοποιήσουμε τις ελάχιστες προσωπικότητες που έχουν απομείνει σ'αυτή τη ρημαγμένη χώρα τις απαξιώνουμε με εικασίες και ενδείξεις, ναι διάολε, είμαστε καύλα, είμαστε έλληνες
ιστορικες προσωπικοτητες που λενε 20 διαφορετικες ιστοριες καθε φορα που τις λενε και σε καθε ιστορια εχει 20 σημεια που δεν αντεχουν στη λογικη κερδιζουν επαξια τον τιτλο της ιστορικης μπουρδας.
εκτος και εισαι εσυ ή καποιος αλλος απο εδω ειναι ικανος να δωσει απαντηση σε αυτες τις λεπτομερειες της αφηγησης οποτε με χαρα να τις ακουσω και γιατι οχι να πειστω.
οσον αφορα το αποσπασμα των γερμανων που εβαλες γιατι να μην υποθεσω οτι ειναι ψευδη προβοκατσια των γερμανων για συγκεκριμενο σκοπο που θελανε τη δεδομενη στιγμη? γνωστη τακτικη απο παλια και χρησιμοποιειται κατα κορον και απο τους αμερικανους. ευλογη απαντηση, αν σκεφτεις την ανακολουθια του μυθου που ειδε φως της δημοσιοτητας πολυ αργοτερα. ;)