ChevChelios
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
βρήκαν τα αγράμματα μαλακισμένα να ανήκουν κάπου, στην συμμορία του μιχαλολιάκου
Ενω εσυ ο μορφωμενος..
βρήκαν τα αγράμματα μαλακισμένα να ανήκουν κάπου, στην συμμορία του μιχαλολιάκου
εκτορα, μη σιγονταρεις το βλάκα, στη βλακεία !
Ο λαιμός, ο κορμός, τ' αχαμνά κι ο μηρός είναι στην ευθεία από το χέρι σου, χωρίς να μεσολαβεί κάτι άλλο ανάμεσα.
Για να βρεις τη μασχαλη πρέπει να κάνεις ολόκληρη μανούρα.
και αν βρωμάει μασχαλίλα τι γίνετε;
Α όλα κ όλα ο χασάπης είναι ένας ο Λάκης,ο εκτοράκος είναι η μασκώτ του.άσε, έχεις πεθάνει πιο πριν απ' τα γέλια....
ρε κάτι χασάπηδες που έχει το σαιτ....
εγώ είμαι αναρχικός όσο εσύ ''δημοκράτης'' και αν θες να ξέρεις γιατί πρέπει να είσαι νέος, εδω μέσα τα περισσότερα πολιτικά θέματα τα έχουν ανοίξει δικοί όμοιοι... και περισσότεροι κλώνοι είναι οι φασιστοκλώνοι για να φαίνονται πολλοί...Φιλε αναρχα. Το ποσο μικρος εισαι εσυ και ολοι οι δικοι σου, φαινεται απο το οτι προσπαθειτε να κανετε πολιτικη συζητηση σε ενα site που λεγεται bourdela, και επισης οταν δεν εχετε τι να πειτε αρχιζετε τις βρισιες. Δε θα συμμετεχω αλλο. Θα τα πουμε στο ''δρομο''.
Πω πω τι είστε εσείς ρε....φονιάδες!!! :o
Δεν θα ήθελα να σας χρωστάω λεφτά ή να σας έχω φάει καμιά γκόμενα.
ντε και καλα να διαφωνουμε με τον λακη επειδη ειναι ο λακης? αυτο που ειπε στεκει πως να το κανουμε. σε αλλα πραγματα που επεμενε και αυτος τον εχω κραξει δεοντως
όχι, αλλά ξέρω να κρίνω ποιοι είναι οι ναζιστές, που το παίζουν πατριώτεςΕνω εσυ ο μορφωμενος..
τυπε μου εσυ επιμενεις σε πραγματα που δε ξερεις. ντε και καλα να διαφωνουμε με τον λακη επειδη ειναι ο λακης? αυτο που ειπε στεκει πως να το κανουμε. σε αλλα πραγματα που επεμενε και αυτος τον εχω κραξει δεοντως
τι μαλακιες και μαχαιροματα λετε βρε μαλακες ειστε εντελως καθυστερημενοι ολοι σας???? ονειρευεστε εμφυλιους και σφαγες??? για να κανεις εμφυλιο πρεπει να εισαι χωρισμενος στα δυο ετσι οπως παει η κατασταση στις επομενες εκλογες θα ειναι 90 χα 10 πακιστανοφιλοι
εγώ είμαι αναρχικός όσο εσύ ''δημοκράτης'' και αν θες να ξέρεις γιατί πρέπει να είσαι νέος, εδω μέσα τα περισσότερα πολιτικά θέματα τα έχουν ανοίξει δικοί όμοιοι... και περισσότεροι κλώνοι είναι οι φασιστοκλώνοι για να φαίνονται πολλοί...
Ο λάκης είπε ότι το χτύπημα στη μασχαλη ειναι πιο ευκολο από το μηρό....
στις επόμενες εκλογές θα είμαστε ΟΛΟΙ πεινασμένοι, και τωρα τι μου λες εσύ για πακιστανόφιλους και μαλακίες...τι μαλακιες και μαχαιροματα λετε βρε μαλακες ειστε εντελως καθυστερημενοι ολοι σας???? ονειρευεστε εμφυλιους και σφαγες??? για να κανεις εμφυλιο πρεπει να εισαι χωρισμενος στα δυο ετσι οπως παει η κατασταση στις επομενες εκλογες θα ειναι 90 χα 10 πακιστανοφιλοι
όχι, αλλά ξέρω να κρίνω ποιοι είναι οι ναζιστές, που το παίζουν πατριώτες
η χρυσή αυγή είναι νεοναζιστικό κόμμα, θέλετε δεν θέλετε να το πιστέψετε, αυτή είναι πραγματικότητα, θα έλεγα και χουντικό, αλλά αυτό δεν σας χαλάει...Με 2 ποστ καταλαβες οτι ειμαι ναζι επειδη ειπα οτι ειμαστε η ΕΛΛΑΔΑ που ερχεται. Για βγαλε λιγο τη μουρη σου απο το pc και βγες λιγακι εξω να κυκλοφορησεις.
θα εισαι πεινασμενος επειδη δεν θα εχεις να δωσεις 10 ευρω για ενα ποτο στον καριολη που την εχει δει επιχειρηματιας επειδη εχει ανοιξει ενα μπαρ της πουτσας το οποιο εγινε μοδα???στις επόμενες εκλογές θα είμαστε ΟΛΟΙ πεινασμένοι, και τωρα τι μου λες εσύ για πακιστανόφιλους και μαλακίες...
ρε μιλάμε για πείνα ρε, τι μαλακιες λες πια μπιτσ μπαρ, έρχεται κανονική πείνα...θα εισαι πεινασμενος επειδη δεν θα εχεις να δωσεις 10 ευρω για ενα ποτο στον καριολη που την εχει δει επιχειρηματιας επειδη εχει ανοιξει ενα μπαρ της πουτσας το οποιο εγινε μοδα???
να πεινασεις τοτε!!!
υπαρχουν και οι πλατειες και οι μπυρες απο τα περιπτερα... και οι παραλιες με τα ταπερακια απο το σπιτι και οχι το τοστ των 5 ευρω απο αυτη τη μαλακια που ονομαζεται μπιτς μπαρ...
ο κλασικος ο μαλακας ο ελληνας ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ!!!! ΜΑΚΑΡΙ!!!
ρε μιλάμε για πείνα ρε, τι μαλακιες λες πια μπιτσ μπαρ, έρχεται κανονική πείνα...