ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
σιγα μην ηταν και αυτος τυπε
http://[URL unfurl="true"]www.genuinememorabilia.co.uk/images/jaws.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
τυπε ο γλεζος τα λεει, αυτον να ρωτησεις.
σιγα μην ηταν και αυτος τυπε
http://[URL unfurl="true"]www.genuinememorabilia.co.uk/images/jaws.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
τυπε ο γλεζος τα λεει, αυτον να ρωτησεις.
α στη σημαια προτιμησε δοντια ομως για καλυτερα?
Δεν ξέρω ρε μόρτη, δεν ήμουν μπροστά.
Ο θείος της Μελίνας που ήταν εθνικοσοσιαλιστής τα είπε:
«Το υπό την ηγεσίαν του κ. Γ. Μερκούρη Εθνικοσοσιαλιστικόν Κόμμα της Ελλάδος εξέδωκεν ανακοίνωσιν, εν τη οποία, αφού καυτηριάζει την κλοπήν της γερμανικής σημαίας, λέγει τα εξής:
“Η αυθαίρετος και ακατονόμαστος πράξις της κλοπής της σημαίας του Ράιχ εκ της Ακροπόλεως είναι αδύνατον να είναι έργον Έλληνος ανεξαρτήτου την ψυχήν και το φρόνημα ελευθερωτικού πνεύματος. Αντιθέτως, πιστεύομεν ακραδάντως, ότι είναι ασχημία κατωτέρου ανθρώπου, ξένα συμφέροντα υπηρετούντος και παν συμφέρον έχοντος να ενσπείρη μεταξύ του γερμανικού Ράιχ και του ατυχούς ελληνικού λαού την παράτασιν των αγαγόντων μέχρι του σημερινού εθνικού δράματος ανοσίων εγκλημάτων. Ανεξαρτήτως αισθημάτων, φρονημάτων, πολιτικών αντιλήψεων, η Γερμανία και η Ελλάς ευρέθημεν αντιμέτωποι. Οι λαοί μας επετέλεσαν γενναίως το προς τας πατρίδας των και την τιμήν των καθήκον των. Εκ της συγκρούσεως ως ήτο επόμενον εξήλθον νικηταί και ηττημένοι. Εκατέρωθεν ανεγνωρίσθη και εθαυμάσθη το πνεύμα της αυτοθυσίας και του ηρωισμού. Επήλθεν ανακωχή. Τα ένδοξα ελληνικά όπλα έτυχον των αρμοζουσών εις αυτά τιμών. Οι αιχμάλωτοί μας αφέθησαν ελεύθεροι. Οι αξιωματικοί μας διετήρησαν τα ξίφη των. Η ελληνική κυριαρχία εφ’ όλων των κατεχομένων εδαφών ανεγνωρίσθη διά του σχηματισμού ελληνικής κυβερνήσεως. Υπεγράφη μεταξύ νικητών και ηττημένων μία ηθική σύμβασις κυρωθείσα διά πασών των ανωτέρω πράξεων, δεσμεύουσα εκατέρους και επ’ αμοιβαιότητι εις αλληλοσεβασμόν και αλληλοβοήθειαν να εξέλθωμεν εκ του κυκεώνος των τραγικών παρεξηγήσεων και να βαδίσωμεν προς μίαν αμοιβαίαν κατανόησιν. Τούτων ούτως εχόντων διά πάντα εκ καταγωγής Έλληνα και παραμείναντα τοιούτον και αιρόμενον άνωθεν των οδυνηρών περιστάσεων, η ξενόδουλος πράξις η μολύνασα τον φιλόξενον και ιερόν χώρον της Ακροπόλεως, μόνον ως κατά της ελληνικής πατρίδος στρεφομένη χαρακτηρίζεται και ως τοιαύτη μαζί με όλας τας άλλας τας προκαλεσάσας την εθνικήν συμφοράν παραδίδεται εις την γενικήν περιφρόνησιν και αποδοκιμασίαν”».
Δεν ξέρω ρε μόρτη, δεν ήμουν μπροστά.
Ο θείος της Μελίνας που ήταν εθνικοσοσιαλιστής τα είπε:
«Το υπό την ηγεσίαν του κ. Γ. Μερκούρη Εθνικοσοσιαλιστικόν Κόμμα της Ελλάδος εξέδωκεν ανακοίνωσιν, εν τη οποία, αφού καυτηριάζει την κλοπήν της γερμανικής σημαίας, λέγει τα εξής:
“Η αυθαίρετος και ακατονόμαστος πράξις της κλοπής της σημαίας του Ράιχ εκ της Ακροπόλεως είναι αδύνατον να είναι έργον Έλληνος ανεξαρτήτου την ψυχήν και το φρόνημα ελευθερωτικού πνεύματος. Αντιθέτως, πιστεύομεν ακραδάντως, ότι είναι ασχημία κατωτέρου ανθρώπου, ξένα συμφέροντα υπηρετούντος και παν συμφέρον έχοντος να ενσπείρη μεταξύ του γερμανικού Ράιχ και του ατυχούς ελληνικού λαού την παράτασιν των αγαγόντων μέχρι του σημερινού εθνικού δράματος ανοσίων εγκλημάτων. Ανεξαρτήτως αισθημάτων, φρονημάτων, πολιτικών αντιλήψεων, η Γερμανία και η Ελλάς ευρέθημεν αντιμέτωποι. Οι λαοί μας επετέλεσαν γενναίως το προς τας πατρίδας των και την τιμήν των καθήκον των. Εκ της συγκρούσεως ως ήτο επόμενον εξήλθον νικηταί και ηττημένοι. Εκατέρωθεν ανεγνωρίσθη και εθαυμάσθη το πνεύμα της αυτοθυσίας και του ηρωισμού. Επήλθεν ανακωχή. Τα ένδοξα ελληνικά όπλα έτυχον των αρμοζουσών εις αυτά τιμών. Οι αιχμάλωτοί μας αφέθησαν ελεύθεροι. Οι αξιωματικοί μας διετήρησαν τα ξίφη των. Η ελληνική κυριαρχία εφ’ όλων των κατεχομένων εδαφών ανεγνωρίσθη διά του σχηματισμού ελληνικής κυβερνήσεως. Υπεγράφη μεταξύ νικητών και ηττημένων μία ηθική σύμβασις κυρωθείσα διά πασών των ανωτέρω πράξεων, δεσμεύουσα εκατέρους και επ’ αμοιβαιότητι εις αλληλοσεβασμόν και αλληλοβοήθειαν να εξέλθωμεν εκ του κυκεώνος των τραγικών παρεξηγήσεων και να βαδίσωμεν προς μίαν αμοιβαίαν κατανόησιν. Τούτων ούτως εχόντων διά πάντα εκ καταγωγής Έλληνα και παραμείναντα τοιούτον και αιρόμενον άνωθεν των οδυνηρών περιστάσεων, η ξενόδουλος πράξις η μολύνασα τον φιλόξενον και ιερόν χώρον της Ακροπόλεως, μόνον ως κατά της ελληνικής πατρίδος στρεφομένη χαρακτηρίζεται και ως τοιαύτη μαζί με όλας τας άλλας τας προκαλεσάσας την εθνικήν συμφοράν παραδίδεται εις την γενικήν περιφρόνησιν και αποδοκιμασίαν”».
ε αμα το ειπε ο θειος νταξει.
Στον Υπνο τους τύπε και το θυμήθηκαν μετά απο 3 χρόνια να το πουνκαι πως περασαν απτην φρουρα και τα συρματοπλεγματα ρε τυπε?
ωχ μωρε φασιστοπουστράκια, δε βαριέστε να χτυπάτε κεφαλιές στον τοίχο ????
δεν γκρεμίζεται ο τοίχος. τα κλουβιοκέφαλά σας θα σπάσουν!!!!!
[/quote
Ο Μαλαξ μιλησε και μαζι του ολοι οι μια ζωη πουλημενοι σε καθε
εχθρο ειτε λεγοταν βουλγαροι ειτε σορος ειτε μωαμεθανοι καριοληδες.
Απο εκει ειναι το μεροκαμματο και το παλευουν.
αφου τελειωσει ο βορρας με τον νοτο το επομενο θεμα ειναι
σχηματικα "χριστιανοι" με μωαμεθανους
και πως περασαν απτην φρουρα και τα συρματοπλεγματα ρε τυπε?
ρωτα την κοπελιτσα που βαλαν να ξεκωλιαστει με τους γερμανους και
συρματοπλεγματα στην ακροπολη τι τους περασες τους γερμανους
αραπηδες και βρωμομωαμεθανους
Κοίτα, δεν προσπαθώ να σε πείσω. Το θεωρώ άσκοπο.
Επίσης δεν έχω καμία διάθεση να υπερασπιστώ το Μανώλη, είμαι άλλωστε πολύ "λιγος" για να το κάνω.
πρωτοφανής η φαγωμάρα που έχει αυτός ο λαός να καθαιρεί τους ήρωές του κατά το ιδεολογικό δοκούν
στο σχολείο έμαθα πρώτη φορά για τον Γλέζο και τον Σάντα ότι υπήρξαν δύο νέοι που προέβησαν σε ένα παράτολμο κατόρθωμα με τεράστια συμβολική σημασία για το έθνος την εποχή εκείνη
πολλά χρόνια αργότερα έμαθα για τις πολιτικές πεποιθήσεις του Γλέζου και ακόμα πιο μετά άκουσα την παραφιλολογία που είχε αναπτυχθεί γύρω από το αν συνέβησαν πράγματι ή όχι τα επίμαχα γεγονότα
αυτό που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί σε καμία περίπτωση, είναι ότι ο Γλέζος κατέβασε (ή υποτίθεται ότι κατέβασε) την σημαία του εχθρού όχι ως αριστερός αλλά ως έλληνας
δεν ξέρω αν πρόκειται για ψέμα, ξέρω ότι δεν μ'ενδιαφέρει να αναζητήσω την αλήθεια, γουστάρω να έχω την αίσθηση (ή την ψευδαίσθηση) ότι ανάμεσα σ'αυτόν τον κουρελιασμένο λαό ζει και αναπνέει ακόμα ένας ήρωας του παρελθόντος που μπορεί να εμπνεύσει έστω και έναν από εμάς να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι (πόσο μάλλον όταν η ιστορική συγκυρία έφερε να βρίσκονται απέναντί μας και πάλι οι γερμανοί)
Σωστά.
Ένα άσημο αρχίδι του αναρχοκομμουνισμού
δεν μπορεί να υπερασπιστεί μία ... φίρμα ...
κ για το κουτσομπολιο που ειπε ο αλλος για την γκομενα που ξεκολλιασανε οι γερμανοι ξερεις τιποτα?
Σωστά.
Ένα άσημο αρχίδι του αναρχοκομμουνισμού
δεν μπορεί να υπερασπιστεί μία ... φίρμα ...
ρωτα την κοπελιτσα που βαλαν να ξεκωλιαστει με τους γερμανους και
συρματοπλεγματα στην ακροπολη τι τους περασες τους γερμανους
αραπηδες και βρωμομωαμεθανους
αδιάφορο μου είναι για τους λόγους που προανέφερα