Ypsolon
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
δικε μου το αριστερο ξυλο ειναι διαφορετικο,μην τα ισοπεδωσουμε ολα
Το αριστερο ξυλο ειναι εναντιον του μικροαστου βιοπαλαιστη και της περιουσιας του ναι
αυτη ειναι επαναστατικη πραξη τυπε,ετσι δεν λενε;Το αριστερο ξυλο ειναι εναντιον του μικροαστου βιοπαλαιστη και της περιουσιας του ναι
Θα ελεγα οτι σου αξιζει κονσερβοκουτι αλλα προηγουνται περιπτωσεις τυπου σεντρινο...Αντε, τραβα με το πακιστανο γκομενο σου να φτιαξεις καμια μολοτωφ και μη γραφεις μαλακιες εδω
Θα ελεγα οτι σου αξιζει κονσερβοκουτι αλλα προηγουνται περιπτωσεις τυπου σεντρινο...
www.protothema.gr/greece/article/?aid=204967]Επίθεση Χρυσαυγιτών σε περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά[/url]οπα τι εγινε????
και εσεις της βιας????????????????????????
:-
Προηγειται να κοπει η γραμμη που δινουν στα ασπονδυλα φιλελευθερατζηδες τυπου σεντρινο,ειτε απο το πισι,ειτε απο τις φυλλαδες,ειτε απο τα καναλια,για τον ιδιο λογο που προηγειται να χασει η ΧΑ την προστασια των μπατσων...Για να ακολουθησουν τα ομορφα σκηνικα...οπα τι εγινε????
και εσεις της βιας????????????????????????
:-
στο 1ο δεν επεσε ξυλο. Προπυλακισμος ητανε...οπως και στις παραταξεις των πανεπιστημιων που γινονται καθημερινα.www.protothema.gr/greece/article/?aid=204967]Επίθεση Χρυσαυγιτών σε περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά[/url]
www.sigmalive.com/news/greece/498044]Επίθεση σε προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ από μέλη της Χρυσής Αυγής[/url]
Να,τωρα σα να βλεπω τα σχολια που θα ακολουθησουν..."και που ξερετε οτι ηταν της ΧΑ αυτοι?"και τα λοιπα...
Αυτη τη στιγμη χρειαζεται ενα κομμα εθνικισμου στην Βουλη.
Για να κρατησει τις ισοροπιες... σκεφτειτε το εξης...
απο ποσους ανθελληνες ειστε περικυκλωμενοι??????????????
απο ποσους προδοτες που ξεπουλησανε την χωρα πριν 1 χρονο????? με τις υπογραφες τους????
χωρις εναν εθνικιστικο αντιλογο μεσα στη βουλη ειμαστε χαμενοι...
Το μονο που θελω απο τους ΧΡυσαυγιτες ειναι να μην το παρακανουνε και δερνουνε συνεχως τον κοσμο
καθημερινα... οι μεταναστες να φυγουν μεν αλλα οσοι ειναι καλα παιδια χωρις ξυλο. Νταξει επειδη ΠΟΤΕ δεν ξερεις τι θα κανει το κομμα που τελικα ψηφισες και οποιος λεει οτι ξερει απο πριν κοροιδευει τον εαυτο του.. το βγαζεις με βαση το προγραμμα του....
το τεσταρεις... και αμα μαλακιστει στις επομενες εκλογες πουλο.
Απλα τα πραγματα. Μην αγχωνεστε.
Αμα δεις να τρωνε ξυλο μετα ξεβρακωματος και μεχρι αναισθησιας τιποτε καραφλα κωλοπαιδα που απλωνουν χερακι θα μετανιωσεις,στανταρ.εγω ποτε δεν μετανιωσα που ψηφισα ΧΑ Παντως και δεν θα μετανιωσω και ευκολα
Αμα δεις να τρωνε ξυλο μετα ξεβρακωματος και μεχρι αναισθησιας τιποτε κωλοπαιδα που απλωνουν χερακι θα μετανιωσεις,στανταρ.
Τωρα εισαι υπερανω?Γιατι προηγουμενως ειδα οτι νουθετουσες...Τα πράγματα είναι πολύ, μα πολύ απλά:
Η οργανωμένη πολιτική βία κάθε μορφής είχε την τελευταία 30ετία ένα και μόνον χρώμα στην Ελλάδα: KOKKINO ... Τώρα είναι η σειρά του μαύρου αυταρχισμού να ανταποδώσει.
Το αυγό του φιδιού εκκολάφθηκε στα κόκκινα βελούδα της αριστερής ιντελιγκέντσιας. Η ώρα της πληρωμής έφτασε.
Τωρα εισαι υπερανω?Γιατι προηγουμενως ειδα οτι νουθετουσες...
Αλλα εγραφες προηγουμενως...Οτι ολα καλα με την στρατιωτικη πτερυγα ΤΗΣ ΧΑ(συγκεκριμενα της ΧΑ),αρκει να μην κανει πολυ βαβουρα και ενοχλει την αφεντια σου...Ο συλλογισμός μου είναι απλός: Ή αποδεχόμαστε την πολιτική βία συνολικά ή την απορρίπτουμε συνολικά. Δεν διαχωρίζουμε την κόκκινη από την μαύρη φάπα.
Ο"μεσαιος χωρος"ψοφησε και βρωμισε.η στρατιωτική ας κάνει συγκαλυμένα ότι θέλει - αρκεί να λειτουργεί λιγότερο κραυγαλέα και προκλητικά.
Αλλα εγραφες προηγουμενως...Οτι ολα καλα με την στρατιωτικη πτερυγα ΤΗΣ ΧΑ(συγκεκριμενα της ΧΑ),αρκει να μην κανει πολυ βαβουρα και ενοχλει την αφεντια σου...Ο"μεσαιος χωρος"ψοφησε και βρωμισε.