Είναι αδύνατον να κάτσω να διαβάσω όλο το θρέντ. Έχω διαβάσει αρκετά για την Χρυσή Αυγή, αλλά επίσης ξέρω αρκετά και για την οργάνωση Golden Dawn και τις σχέσεις τις.
Εν πάσει περιπτώσει, μέσες άκρες ξέρω την επιχειρηματολογία, ένθεν - κακείθεν. Την διαβάζω άλλωστε καθημερινά στα μπλόγκς.
Το μόνο που θέλω να πω (χωρίς να είμαι αριστερός, ούτε κατά διάνοια) είναι πως είναι ντροπή για μια φυλή όπως οι Έλληνες -αυτοί οι ανάξιοι έστω απογόνοι, άξιων προγόνων - να θεωρούν ότι ο πατριωτισμός και η μαγκιά-ανωτερώτητα της φυλής και του γένους μας εκπροσωπείται απο τέτοιους κτηνώδεις υπανθρώπους που δεν μπορούν καλά καλά ούτε το όνομά τους να γράψουν.
Νομίζω πως πρέπει να ξεκολήσετε άρδην, όσοι υποστηρίζετε το "πατριωτικό" αυτό κίνημα, διότι μόνο τέτοιο δεν είναι. Είναι ένα καθαρά ναζιστικό μόρφωμα το οποίο εκμεταλεύεται την αμάθεια και την οργή κάποιων νέων παιδιών που τα μπολιάζει με "πατριωτικές" αξίες (βάζοντάς τα όμως να ακούνε ναζιστικά εμβατήρια και να υμνούν τον φύρερ).
Μην με αμφισβητήσετε σε αυτά που λέω.
Τα ξέρω από πρώτο χέρι, διότι έτυχε να έχω φίλους πρώην χρυσαυγίτες χωρίς να το ξέρω εξ αρχής πως είναι τέτοιοι.
Εκτός αυτού, υπάρχουν στοιχεία πως αυτή η οργάνωση (ως άμεσα σχετιζόμενη με την αντίστοιχη Golden Dawn είναι μια σατανιστική οργάνωση. Δηλαδή, δεν έχει καμμία σχέση με το ορθόδοξο χριστιανικό ιδεώδες. Ο Κολοκοτρώνης έλεγε: Ξεσηκωνόμαστε, για την αγία του θεού λατρεία και της πατρίδος την ελευθερία. Πρώτα ο θεός, μετά η πατρίδα και έπεται η οικογένεια. Συν της άλλοις να προσθέσω πως ο "ντεμί σεζόν" ψευτοκιρυλέ τραμπούκος-μπαμπουίνος κος Μιχαλολιάκος όταν ήταν νέος, έγραφε και ποιήματα-ύμνους εις τον Απόλλωνα.
Χωρίς πλάκα, αν τα συνδέσετε όλα αυτά μαζί και λάβετε υπόψην την εμμονή του Χίτλερ για την αρχαία Ελλάδα και τον πολιτισμό της, αλλά και για την τάση του προς τον αποκρυφισμό, έρχεται και δένει το γλυκό.....
Και τώρα έρχομαι στο ψητό.....
Γιατί πρέπει ο Νεοέλληνας μια ζωή να αναθέτει σε "σωτήρες" να τον σώσουν, με μια εντολή (βλέπε εκλογές) από τον καναπέ του, και προκειμένου να μην ξεβολευτεί είναι ικανός να δικαιολογήσει τα αδικαιολογήτα;
Μήπως πρέπει επιτέλους να σηκωθεί όρθιος, να αναλάβει τις ιστορικές του ευθύνες (αλλά και αυτές που του κληροδότησαν χιλιάδες ήρωες του παρελθόντος του) και να διεκδικίσει την ελευθερία και την αξιοπρέπειά του με τους δικούς του όρους;
Λέω..... μήπως;