apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
-αβγα ...την ωρα που η γαμιωλα εγγονη του μουσολινι(του κολλητου σας καριωλη που κρεμασανε αναποδα)υπεγραφε αυτογραφα,ΙΤΑΛΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΜΕ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ -ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΒΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-....εσεις συνεχιστε να κυνηγατε εργατες μεταναστες(με τα ρωσομπραβονια κανετε κακακια)κοτες και να αβανταρετε το συστημα....ΦΑΣΙΣΤΕΣ...
Την ωρα που παρανομα βρισκομενοι εδω αλλοεθνεις και αλλοθρησκοι μπαινουν στα σπιτια συμπατριωτων μας και ξυλοκοπουν βιαζουν και δολοφονουν χωρις οικτο ακομα και για λιγα ευρο εσεις σκατοανθελληνικα σκουληκια μυξοκλαιτε για μερικες κλωτσιες που εφαγαν 2-3 απο τους 4 εκατομμυρια λαθρομεμετια. Οταν πυροβολησουν καποιον φιλο η συγγενη σας με τυφεκιο των 7,62 mm για νατου κλεψουν ενα cd player η 10 ευρο τοτε να σας δω τι θα λετε ΚΩΛΟΖΩΑ!
Και φυσικα σας προτρεπω ολους εσας τους οψιμους ανθρωπιστες καλους σαμαρειτες να σταματησετε να μας τα πρηζετε και να παρετε τα αδερφια σας τους λαθρομεμετηδες στα σπιτια σας να τους ταιζετε να τους ποτιζετε και να κανετε και διαφορα αλλα απο αυτα που σας αρεσουν μαζι τους.
να παρετε τα αδερφια σας τους λαθρομεμετηδες στα σπιτια σας να τους ταιζετε να τους ποτιζετε και να κανετε και διαφορα αλλα απο αυτα που σας αρεσουν μαζι τους.
Εγω δεν απειλησα να δειρω μεγαλε, δεν ειμαι άνδρας ,
μόνο κώλο δίνω
ρε τύπε, αυτό το νουμεράκι από που βγαίνει?Την ωρα που παρανομα βρισκομενοι εδω αλλοεθνεις και αλλοθρησκοι μπαινουν στα σπιτια συμπατριωτων μας και ξυλοκοπουν βιαζουν και δολοφονουν χωρις οικτο ακομα και για λιγα ευρο εσεις σκατοανθελληνικα σκουληκια μυξοκλαιτε για μερικες κλωτσιες που εφαγαν 2-3 απο τους 4 εκατομμυρια λαθρομεμετια. Οταν πυροβολησουν καποιον φιλο η συγγενη σας με τυφεκιο των 7,62 mm για νατου κλεψουν ενα cd player η 10 ευρο τοτε να σας δω τι θα λετε ΚΩΛΟΖΩΑ!
Και φυσικα σας προτρεπω ολους εσας τους οψιμους ανθρωπιστες καλους σαμαρειτες να σταματησετε να μας τα πρηζετε και να παρετε τα αδερφια σας τους λαθρομεμετηδες στα σπιτια σας να τους ταιζετε να τους ποτιζετε και να κανετε και διαφορα αλλα απο αυτα που σας αρεσουν μαζι τους.
Ποιος ειπε οτι θα τους πληρωσουν?Πώς ρε φίλε θα πληρώσετε τόσους λογαριασμούς;
Πώς θα σας αποδείξει ο άλλος ότι δεν μπορεί να πληρώσει;
Εχεις δικιο. Σιγα σιγα θα αρχισουν να φευγουν. Τελειωσαν πλεον τα αδεσποτα.ρε τύπε, αυτό το νουμεράκι από που βγαίνει?
4 μύρια????
Εχεις δικιο. Σιγα σιγα θα αρχισουν να φευγουν. Τελειωσαν πλεον τα αδεσποτα.
Εγω, αφου με ρωτας, εχω την εντυπωση οτι ειναι κατω απο ενα εκατομμυριο.τύπε, κι εσύ τόσους τους βγάζεις?
...τσακαριτα δε βλεπω ναχεις φυλλο στο αβαταρι σου τι εισαι θυλικος η αρσενικια .για τριτο φυλλο σε κοβω...