The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.480
- Πόντοι
- 25.467
θα γινο βολεφτισ με τι νεα διμοκρατια
πσιφισε με νουνε του σπλαχνου μου
στυ ναια δυμωκρατυα αιχουναι κωταιρω;
θα γινο βολεφτισ με τι νεα διμοκρατια
πσιφισε με νουνε του σπλαχνου μου
το κολουμπια θα οδιγαο θα με ο κακαριν με το σογιουζστυ ναια δυμωκρατυα αιχουναι κωταιρω;
το κολουμπια θα οδιγαο θα με ο κακαριν με το σογιουζ
νουνε πεσ τι ονομα θα βγανισ το κανακαρι μου...καλα τωταιναισ. αφου θα αίχυ φαγυ θα σασ πσωφυσω.
Μπεμπη αμα πλακωσουν οι οικοδομοι του ΠΑΜΕ θα σας ξυρισουν και κατω οχι μονο τα αδεια κεφαλια σας και μετα βουρ για τη Συγγρου
νουνε πεσ τι ονομα θα βγανισ το κανακαρι μου...
λεβεντια μου εσι μονο εσι αγαπα τιν ικογενια μου τελικαστρουθωκαμυλωμπυφταικω. γυα να μυν φυγουμαι απω τα πουλαιρυκα
λεβεντια μου εσι μονο εσι αγαπα τιν ικογενια μου τελικα
ελα να βοιθισ για τι μετακομισι οχι για φιλοφρονισιυπαιρβαλαιται, αλα φχαρυστω γυα τυν φυλωφρωνυσυ.
απολυτως δεκτον...και οσο και αν δεν γουσταρεις την ΧΑ εκφραζει 440000 ελληνες..
δεν μπορεις να μην τους καλεις σε συνδιασκεψη πολιτικων αρχηγων για παραδειγμα.
Τώρα θα σε ρουφιανέψω στους δικούς να σε κάνουν μαύρο στο ξύλο...τί είναι που γράφεις ρε;;;;Εκτός κι αν φοβάσαι για τη σωματική σου ακεραιότητα!!!
[move] Κυρία Δούρου, κυρία Δούρου. Ουγκαγκου δικη ουγκουμπουγκου προσωπική επίθεση ουγκαμπουκγα σουα ποτηρι νερο. Κατάλαβες κυρία Δούρου;[/move]
Ανήκεις στο ΚΚΕ ή απλά επικαλείσαι τα αστικά δεκανίκια?
Τώρα θα σε ρουφιανέψω στους δικούς να σε κάνουν μαύρο στο ξύλο...τί είναι που γράφεις ρε;;;;
Τώρα θα σε ρουφιανέψω στους δικούς να σε κάνουν μαύρο στο ξύλο...τί είναι που γράφεις ρε;;;;
καλά τα γράφει.. κάπως πρέπει να καταλάβετε και σείς
Φπούλη είσαι εκτός γραμμή λέμε...μάθε την γραμμή.1) Στη μετροπαθή πτέρυγα της ΥΠΟΓΑΣ χρησιμοποιούμε τη δύναμη της πειθούς και όχι την πειθώ της δυνάμεως
2) ΕΙΜΑΙ ΜΑΥΡΟΣ
3) Το ξέρουμε ότι είσαι παραδόπιστο ρουφιανάκι
ΥΓ: Γιατί αρνήθηκες ραντεβού με τον tramountana; Φοβήθηκες μη σε διακορεύσει;
εσυ ανήκεις στη χα?
Αλήθεια, άραγε ο supermouse θα καταδικάσει;
Αυτός δεν ήταν υπέρ της ροχάλας, σφαλιάρας κτλ;