κρίμα που δεν είναι ο ΠΠ απόψε μαζί μας, θα έσπευδε τώρα να ρωτήσει ποιό δηλαδή είναι το πραγματικό νόημα της επίμαχης φράσης του Ισοκράτη
καλα κατι τετοιοι ειναι ενας λογος που η χ.α. πηρε 7%
κρίμα που δεν είναι ο ΠΠ απόψε μαζί μας, θα έσπευδε τώρα να ρωτήσει ποιό δηλαδή είναι το πραγματικό νόημα της επίμαχης φράσης του Ισοκράτη
καλα κατι τετοιοι ειναι ενας λογος που η χ.α. πηρε 7%
Ανάφερες ή όχι τον Ισοκράτη? Ως επιχείρημα να αποδείξεις τι? Και γιατί με βάση το όποιο απόσπασμα του οποιοδήποτε γενικεύεις? Έχεις να μας αναφέρεις κάτι για αυτά ή όχι ? Ασε τι την έχω εγώ ή όχι , δεν είναι προσωπικό το ζήτημα, μπορείς να κάνεις διάλογο για να υπερασπιστείς τα επιχειρήματα σου ή απλά πετάς κλισέ φράσεις? Αυτό είναι το ζητούμενο. Αν δεν έχεις να πεις κάτι επι της ουσίας δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζουμε.
λες να προλαβαίνουμε να πιάσουμε ψώρα μέχρι την 17η;ναι αμε.......ολοι κασιδιαριδες απο αυριο.....
λες να προλαβαίνουμε να πιάσουμε ψώρα μέχρι την 17η;
πούτσα και ξύλο σε φασίστες και κομμουνιστές
η ερωτηση σου ποια ειναι στο ξαναλεω.
διαβασες μια μλκια που εγραψα και πεταξες αλλη μλκια απλα να γραψεις κατι?
Εντάξει ας πούμε ότι εσύ έγραψες μια μαλακία. Η δικιά μου μαλακία ποια ακριβώς είπαμε ότι είναι ?
εγραφα εδω και 1+ ωρα και κολλησες σε κατι που ειπα περι ισοκρατη για τους ξενους.
σου ξαναπα πες σε τι θες να απαντησω....
Hταν πολλοί οι αρχαίοι που λέγανε για Παιδεία ή θα μας πεις και εσύ το γνωστό παραμυθάκι για τον Ισοκράτη?
Δεν με νοιάζει τι εγραφες μια ώρα, δεν ήμουν ονλαϊν για να τα δω, η χρησιμοποίηση του Ισοκράτη είναι το θέμα μου
Αφου δεν κατάλαβες λοιπόν τι σε ρωτάω, καθώς η επανάληψη βοηθάει συνήθως, το ξαναβάζω
Δλδ εκτός από τον παραποιημένο Ισοκράτη των καθεστωτικών ΜΜΕ, έχεις άλλο παράδειγμα για να μας πεις ότι η άποψη αυτή ήταν η γενική εικόνα που είχαν οι αρχαίοι για τους ξένους?
σε τι σε χαλαει ο ισοκρατης?
σε χαλαγε η ιδεα του?
αυτοκρατοριες δεν εγιναν ετσι?
εδω σπαστα και ξαναριχτα θες ειλωτες σκλαβους? τυπε αν εσυ βαριεσαι να γραψεις 1 εγω 10.
σου ειπα πες τι θες να σου απαντησω την εχεις μεγαλη οκ/.
Εμένα δεν με χαλάει ο Ισοκράτης, εμενα με χαλάει η παραποίηση του Ισοκράτη, από ανθρώπους που από ολόκληρο το έργο του Ισοκράτη το μόνο που "γνωρίζουν" είναι ενα απόσπασμα μερικών ολιγων γραμμών και μάλιστα το χρησιμοποιούν για να στήσουν πάνω του ολόκληρα ιδεολογήματα. Αυτά κ καληνύχτα.
σε ολους αλλα περισσοτερο στα κλουβια χρυσαυγουλα...
Δεν ειναι για να γελας αλλα για να κλαις......Βάλτε enikos.gr να γελάσετε .Εχει Σαμαρά.
Μόνο ένας ανεγκέφαλος θα το έλεγε αυτό φίλε μου.Τα πραγματα ειναι απλα, ή εισαι Ελληνας ή οχι