- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Μάστορα την παλεύεις;
Eγώ που δεν την παλεύω μια φορά το βρήκα.
Μάλλον επειδή δεν την παλευω το σκέφτηκα ποιο λογικά να βρω το πρωτοσέλιδο καθαυτό. Άντε καληνύχτα τώρα
Μάστορα την παλεύεις;
βασικά παρεξήγηση ήτανEγώ που δεν την παλεύω μια φορά το βρήκα.
Μάλλον επειδή δεν την παλευω το σκέφτηκα ποιο λογικά να βρω το πρωτοσέλιδο καθαυτό. Άντε καληνύχτα τώρα
Μια τέτοια ας πούμε
Είσαι πιο λογικός-έξυπνος-μάγκας-δάγκας-τιτάνας-μόρτης.Eγώ που δεν την παλεύω μια φορά το βρήκα.
εσύ, ας πούμε, έχεις άλλη εκτίμηση από αυτήν των γκάλοπ για το ξεφούσκωμα της χα?
Είσαι πιο λογικός-έξυπνος-μάγκας-δάγκας-τιτάνας-μόρτης.
Θα σε σέβομαι απεριόριστα from now on και θα τον χτυπάω με ορμή στους τοίχους με τα ποστ σου.
Καληνύχτα κ σε σένα, έχω τοποθετηθεί για τα ποσοστά της Χ.Α από την επόμενη μέρα των εκλογών.
Μεγάλε είσαι ψυχάκι μου φαίνεται και δεν ξέρεις τι λες.Δεν πειράζει περαστικά μεγάλε επαναστάτη
λυπάμαι που δε συγκράτησα την τοποθέτηση αυτή >
Μεγάλε είσαι ψυχάκι μου φαίνεται και δεν ξέρεις τι λες.
Μπα θα σε γράψω στ'αρχίδια μου.Κάνε μου την χάρη να κάνεις το ίδιο.Από μάστορας έγινα ψυχάκι, συνέχισε.
Μπα θα σε γράψω στ'αρχίδια μου.Κάνε μου την χάρη να κάνεις το ίδιο.
ποντικομικρούλη,
1. μιλά για αναλυτική ικανότητα αυτός που έχει αποδείξει ότι οι "αποψάρες" του 80% των συμμετεχόντων δεν αντέχουν ούτε ένα ποστ δρόμο.
στην πρώτη, άντε στη δεύτερη ερώτηση παραπαίουν και σωριάζονται αποκαϊδια.
2. για τη συμμορία θα μιλήσω εν καιρώ.
Προσωπικό θεωρώ.όσο προσωπικό ή κομματικό είναι και το αντίστοιχο ξεβράκωμα του Μιχαλολιάκου με το ροζ ξενοδοχείο, διαλέγεις και παίρνεις
Μπράβο.Μην ξανασχοληθείς μαζί μου τότε.Εχεις ήδη γραφτεί εδώ και καιρό
Μπράβο.Μην ξανασχοληθείς μαζί μου τότε.
Δὲν «σωριάζονται» αἱ ἀπόψεις. Βαρύνονται οἱ συμμετέχοντες νὰ ἀπαντῶσι εἰς τὰς ἐξῆς 5 ἐρωτήσεις τὰς ὁποίας ἐπαναλαμβάνετε συνεχῶς:
1. Ποῖον τὸ ἀκίνητον τοῦ Ν. Μιχαλολιάκου ἐν πλατείᾳ Ἀττικῆς.
2. Ποῖον τὸ ἐπάγγελμα τοῦ Ν. Μιχαλολιάκου.
3. Ποῖον τὸ έπάγγελμα τῆς Ἑ. Ζαρούλια.
4. Ποῖα μέλη τῆς ΧΑ διώκονται ποινικῶς.
5. Ποῖοι συνομωτοῦσι κατὰ τοῦ λαοῦ.
Rewind.
Λάβατε τῶρα μίαν φωτογραφίαν τοῦ προτύπου σας καὶ κοιμηθῆτε. Αὔριο σᾶς ἀναμένει μία ἔτι κενὴ ἡμέρα.
Περισπωμένη;
Θα μπορούσες να μην είχες αμφισβητήσει την είδηση και όλα θα ήταν εντάξει.
Περαστικά
απλώς να σε ενημερώσω ότι σε αυτό το σημείο έχεις διαφορετική άποψη από τον μάστερ σου που μας έχει ζαλίσει τα ούμπαλα με το αν και τι επαγγέλλεται ο Μιχαλολιάκος, για το ροζ ξενοδοχείο κτλ, δηλ. για πράγματα που δεν αφορούν μεν την νομιμότητα αλλά την ιδεολογική συνέπεια του προσώπου του, με προφανή σκοπό να αποδομήσει το προφίλ του κόμματοςΠροσωπικό θεωρώ.
Με την διαφορά ότι το ΚΚΕ δεν προσωποποιεί τα πράγματα...θεωρητικά τουλάχιστον...αν το έχεις ακούσει.
Πιο πολύ οι άλλοι θεωρούν κ κινούνται με την λογική των προσώπων.