Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
τηλεοπτική κάλυψη υπάρχει, γιατί ακόμα και η νετ με το πουστροπανηγύρι ασχολείται
οπότε να υποθέσω ότι γαμάς αναρχοκομμουνιστές, αλλαξοκωλιάζεστε κι έτσιΚαυλιαρης ειμαι....μην κωλοτριβεστε ομως,το εχω δηλωσει ρδω και πολυυυυυυυυυυ καιρο...ΦΑΣΙΣΤΟΣΤΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ....
Ο τύπος έχει άλλα γούσταΚαυλιαρης ειμαι....μην κωλοτριβεστε ομως,το εχω δηλωσει ρδω και πολυυυυυυυυυυ καιρο...ΦΑΣΙΣΤΟΣΤΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ....
η φωτο σου μωρο μου...μουρλια!!!!!ειστε και ενεργητικες;;;;; σιγα μην σκισετε κανα καλτσον κοριτσια
Ο τύπος έχει άλλα γούστα
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/Image.ashx?fid=378365&w=400&h=300&q=80[/img[/URL]]
[/quote]πηρες αδεια απο τον μιχαλολιακο να βαλεις τη φωτο του ΒΙΛΟΓΙΚΟΥ του πατερα?
το βλεπω στα πλακομουνια σουη φωτο σου μωρο μου...μουρλια!!!!!
βαλε ετ1 εχει τζωρτζογλου απ τα παλιατηλεοπτική κάλυψη υπάρχει, γιατί ακόμα και η νετ με το πουστροπανηγύρι ασχολείται
δοκιμασε καποια στιγμη στη ζωη σου να πας με γυναικα....ΣΚΕΤΗ ΚΑΥΛΑ...οπότε να υποθέσω ότι γαμάς αναρχοκομμουνιστές, αλλαξοκωλιάζεστε κι έτσι
τι να πω, όπως την βρίσκει ο καθένας...
Σου αρεσουν ματακια μου?το βλεπω στα πλακομουνια σου
οχι γιατι εισαι αξυριστη και απλυτη, συντροφισσαΣου αρεσουν ματακια μου?
βρε γιδι...παντου συριζαιους βλεπεις ρε κοροιδο....εισαι και ΕΓΕΡΘΗΤΟΥ τελειως...απο λατινικα σκραπας!!!Ντοκουμέντο από την τελευταία παρέλαση των ευρυπρωκτων Συριζαίων. Ο ΜΙΝΑΣ σε πρώτο πλάνο με τη μάνικα.
![]()
συντροφισσα???? και εσυ φαντασματα βλεπεις ρε γιδι....οχι γιατι εισαι αξυριστη και απλυτη, συντροφισσα
παρτακι της κνε;βρε γιδι...παντου συριζαιους βλεπεις ρε κοροιδο....εισαι και ΕΓΕΡΘΗΤΟΥ τελειως...απο λατινικα σκραπας!!!
Η μαμά το ξέρει ότι κράταγες μάνικα στην παρέλαση;βρε γιδι...παντου συριζαιους βλεπεις ρε κοροιδο....εισαι και ΕΓΕΡΘΗΤΟΥ τελειως...απο λατινικα σκραπας!!!
η δικη σου? μαλλον ναι....Η μαμά το ξέρει ότι κράταγες μάνικα στην παρέλαση;
στο bourdela γραφουμε....
το γαμήσατε
βρε γιδι...παντου συριζαιους βλεπεις ρε κοροιδο....εισαι και ΕΓΕΡΘΗΤΟΥ τελειως...απο λατινικα σκραπας!!!