Θες δεν θες η γη θα γινει κοκκινη.
Βασικα ντεμι οπορτουνιστικη κοκκινη αλλα νταξει.
Ροζέ;
Θες δεν θες η γη θα γινει κοκκινη.
Βασικα ντεμι οπορτουνιστικη κοκκινη αλλα νταξει.
Ακριβως.
λιγή σημασία έχει ποιος θα βγει εδώ που φτάσαμε.Οχι, δεν εχω να λαβω ρουσφετια.
Δεν με ενδιαφερουν επισης τα περι κολληματος, γραφικοτητας ή κλαμματος.
Η πρωτια Συριζα θα ειναι καταστροφη και πρεπει να αποφευχθεί.
Παση θυσια.
Τους γαμάει όλους η Χρυσή Αυγή.Αυτό που όλοι φοβούνται είναι να φύγουν οι μετανάστες από την Ελλάδα.Η πραγματική οικονομία θα πέσει πάνω από 30% σε αυτή την περίπτωση θα είναι η χαριστική βολή για το σύστημα.Θα γαμηθεί ο Δίας.Για αυτό Χρυσή Αυγή και μόνο.Κανείς άλλος δεν κάνει τέτοια ζημιά στα πουστράκια.
Ροζέ ??
Τοιούτον χρώμα άπέκτησε καί τό σκυλάκι μου .... λές ??
λιγή σημασία έχει ποιος θα βγει εδώ που φτάσαμε.
είναι σαν να λες στον μελλοθάνατο εάν θέλει να κρεμαστεί η να απαγχονιστεί, το ίδιο αποτέλεσμα θα έχουν.
εγώ, που είμαι κάθετα αντίθετος με την πολιτική του σύριζα στα εξωτερικά και εθνικά θέματα, σου λέω ότι δεν με πειράζει εάν θα βγει ο σύριζα, γιατί είναι το ίδιο ανίκανος με τους άλλους. ο γέγονε, γέγονε και ο γέγραφε, γέγραφε, το μνημόνιο μένει, οι τσιπροσαμαράδες είναι περαστικοί.
ένα πράγμα θα πω. "είδε ο παλαβός τον μεθυσμένο και φοβήθηκε". θα γελάσει και ο κάθε χρεοκοπημένος με αυτά που έχουν να γίνουν, εντός και εκτός βουλής. (ήδη οι αναρχικοί κύκλοι μου στις καταλήψεις του ηρακλείου με ενημερώνουν ότι ετοιμάζουν χτυπήματα, και αντίστοιχα από την άλλη πλευρά ακούω ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις και πρωτοβουλίες εναντίον των καταλήψεων. ο ένας στόχος είναι και πολιτευόμενος με την χ.α. εδώ γύρω)
αυτά. ες αύριον τα σπουδαία.
καληνύχτες.
τύπε, ποια είναι τα "πουστράκια"?
Αμ δεν θα τη δειτε.
ο ρουζβελτ ευκολα κυρηξε τον πολεμο στους ιαπωνες αλλα δυσκολα θα τον κυρησσε στην γερμανια αφου η αμερικανικη κοινη γνωμη θεωρουσε την αναμετρηση ευρωπαικο προβλημα.
ευτυχως για τον ρουζβελτ ο χιτλερ του κυρηξε αυτος τον πολεμο.
τυπε αν βγει ο συριζα θα μας παρει τα λεφτα απτις τραπεζες :SΑμ δεν θα τη δειτε.
τυπε αν βγει ο συριζα θα μας παρει τα λεφτα απτις τραπεζες :S
κατω τα χερια απτα λεφτα μας
σε 20 τ.μ. θα ζουμε ολοι μας....θα κανουμε ουρες για ψωμι.....με μια κολυνος θα βγαζεις γκομενα
εχει την ομιλια της παπαρηγου στα γραφεια του περισσου τωρα στη ΝΕΤ.
μεσα στην κυριλα οι εγκαταστασεις, δεν εχει να ζηλεψει απο αλλα συνεδριακα.
Να σου δείξω μία καινούργια Ήπειρο,τη λένε Αμερική.
Η νότιος
και η βόρεια