alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Τι εκανε λεει?35 έγιναν. :-
Τι εκανε λεει?35 έγιναν. :-
Ο Γλέζος με το Μίκη Θεοδωράκη δεν είναι αυτά τα δύο ;;;;;;;
Άστα γάμα τα...Τι εκανε λεει?
Εσυ δεν ησουνα τσιλιβιθρας?Άστα γάμα τα...
α ηταν και ο μικυ? εγω για τον γλεζο ξερω. αυτος βεβαια δε θελει να το ξερει πλεον
Τότε δεν είχες κ πολλές επιλογές τύπε,ή ΕΟΝ ή ξερονήσια.α ηταν και ο μικυ? εγω για τον γλεζο ξερω. αυτος βεβαια δε θελει να το ξερει πλεον
Ήμουνα... :'(Εσυ δεν ησουνα τσιλιβιθρας?
Ετσι δεν τον λενε οι "αριστεροι" του indymedia?ΜικΥ ...
καποια στιγμη ενδιαμεσα εγινε και ο Σαγονιας απο την ταινια του τζεημς μποντ
καθοτι συμφωνα με τη μαρτυρια του εκοψε με τα δοντια και τα χερια το συρματινο ιστο για να κατεβασει τη γερμανικη σημαια
Αδυνατισα εγω και παχυνες εσυ?Ήμουνα... :'(
Για τον Γκούφυ Θεοδωράκη λένε τύπε...ΜικΥ ...
α ηταν και ο μικυ? εγω για τον γλεζο ξερω. αυτος βεβαια δε θελει να το ξερει πλεον
Τι λες μωρε κι εσυ?Δεν ήξερες για το Μίκη ;;;;;
Πλάκα κάνεις έτσι ;;;;;;
Το έχει παραδεχθεί και ο ίδιος.
Και μάλιστα είχε συνθέσει τον ύπνο της ΕΟΝ.
Για τον Γκούφυ Θεοδωράκη λένε τύπε...
Τι λες μωρε κι εσυ?
15 ετων συνεθεσε τον υμνο της ΕΟΝ?
Ενα ποιηματακι ειχε στειλει, και μαλιστα απορριφθηκε ως κακό.
Ακόμα θυμάμαι την περιγραφή του (είμαι σίγουρος ότι δεν έβαλε την παραμικρή σάλτσα) στην εκπομπή της Φλέσσα στη ΝΕΤ όπου περιέγραφε μια σκηνή σε διαδήλωση στην Αθήνα που είδε μια κοπέλα πεσμένη στο δρόμο με ματωμένη ελληνική σημαία, την σήκωσε, την πήρε αγκαζέ, ύψωσε την ελληνική σημαία και προχώρησε αποφασιστικά απέναντι σε ένα γερμανικό άρμα και το ανάγκασε να σταματήσει (πραγματική περιγραφή, τον έχω ακούσει με τα αυτιά μου). Τον διέκοψε όμως η Φλέσσα και δεν πρόλαβε να πει ότι μετά έκλασε και σκότωσε τον πολυβολητή του άρματος.87 ετών !
Οργισμένο Νιάτο !
Ακόμα θυμάμαι την περιγραφή του (είμαι σίγουρος ότι δεν έβαλε την παραμικρή σάλτσα) στην εκπομπή της Φλέσσα στη ΝΕΤ όπου περιέγραφε μια σκηνή σε διαδήλωση στην Αθήνα που είδε μια κοπέλα πεσμένη στο δρόμο με ματωμένη ελληνική σημαία, την σήκωσε, την πήρε αγκαζέ, ύψωσε την ελληνική σημαία και προχώρησε αποφασιστικά απέναντι σε ένα γερμανικό άρμα και το ανάγκασε να σταματήσει (πραγματική περιγραφή, τον έχω ακούσει με τα αυτιά μου). Τον διέκοψε όμως η Φλέσσα και δεν πρόλαβε να πει ότι μετά έκλασε και σκότωσε τον πολυβολητή του άρματος.
1,5 εκατομμυριο ειναι τα σκουπιδια σε αυτον το τοπο.(ολοι οι λαθρομεταναστες).
1 εκατομμυριο ειναι περιπου οι προδοτες.(συριζα-κκε-και τα λοιπα σκουπιδια).
1 εκατομμυριο ειναι περιπου η σαβουρα.(πολιτικοι-λαμογια-κλεφτες-πρεζονια-τεμπελοσκυλα-τζογαδοροι-πουστηδες,κ.α.)
συνολο ειναι 3,5 εκατομμυρια ολοι η σαβουρα για να ξεβρωμισει αυτο ο τοπος.
αν δεν μπει μια ταξη,συντομα μας βλεπω να γινομαστε γιουγκοσλαβια εδω περα.