pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Πρετεντέρης μελλοντικός πρωθυπουργός ή υπ.οικονομικών;;;βλέπω τον μελλοντικό πρωθυπουργό ή υπ. οικονομικών στο μεγκα...
Του πάει δε λέω....
Πρετεντέρης μελλοντικός πρωθυπουργός ή υπ.οικονομικών;;;βλέπω τον μελλοντικό πρωθυπουργό ή υπ. οικονομικών στο μεγκα...
βλέπω τον μελλοντικό πρωθυπουργό ή υπ. οικονομικών στο μεγκα...
βλέπω τον μελλοντικό πρωθυπουργό ή υπ. οικονομικών στο μεγκα...
Βάλε Όλα. Έχει και φίνα κωλαράκια.βλέπω τον μελλοντικό πρωθυπουργό ή υπ. οικονομικών στο μεγκα...
έχεις απάντηση στην ερώτηση "προς τα που απελαση"?
οχι.
παίξε με το πουλί σου μπας και μεγαλώσει...
Ο Καιάδας είναι καλεσμένος στην εκπομπή ή τον παίζουν στα βίντεο;;;Βάλε Όλα. Έχει και φίνα κωλαράκια.![]()
Καλεσμένος. Συμπαθής μου φαίνεται.![]()
απαντησα πριν ρε βλημα.εχεις μια μανια με τα πουλια των αλλων...![]()
![]()
Καλεσμένος. Συμπαθής μου φαίνεται.![]()
Δεν έχουν αφήσει κανάλι για κανάλι κ πάνελ για πάνελ οι πούστηδες.Καλεσμένος. Συμπαθής μου φαίνεται.![]()
Πρετεντέρης μελλοντικός πρωθυπουργός ή υπ.οικονομικών;;;
Του πάει δε λέω....![]()
Αφού είσαι δικός μας!
Μην ντρέπεσαι !!
που εισαι ρε κιθαρα
Χρυση Αυγη για να ξεβρωμισει ο τοπος.
και ο Λιλας μαζι σας ειναι.
διανοητικα αναπηρε ΠΠ-φεθρυ επειδη εισαι κλινικη περιπτωση οριστε.για να μην μου πρηζεις τα αρχιδια.και συνεχισε με την μανια σου σχετικα με τα πουλια των αλλων...καλα το πας. ;)πρεπει να γινουν απελασεις συνεχομενες σε βαθος χρονου.
Γιάννης Δραγασάκης. αστέρι!!!
διανοητικα αναπηρε ΠΠ-φεθρυ επειδη εισαι κλινικη περιπτωση οριστε.για να μην μου πρηζεις τα αρχιδια.και συνεχισε με την μανια σου σχετικα με τα πουλια των αλλων...καλα το πας. ;)
προς τα που???? το ερώτημα...
όχι για πόσο χρόνο...
ΓΚΕΓΚΕ ΒΛΑΚΕΝΤΙΕ???
πες και προς τα που τώρα...
αυτο ειναι το σωστο.επειδη ρωτησες προς τα που...στην κωλαρα σου. ;)
Γιάννης Δραγασάκης. αστέρι!!!
Ρε μαλάκα τέτοια ώρα ξύπνιος;;; :oσυνεπώς την μονομερή καταγγελία του μνημονίου την ξεχνάμε....