Να δούμε τι ανέφερες
Τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσα πολλά. Και όμως ακόμα και αυτοί που ασχολούνται στη γεωργία και είναι ΝΟΜΙΜΟΙ πληρώνουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΙΚΑ
Όσο για το χρήμα που στέλνουν στη πατρίδα τους μου είπες να ΠΩ ΚΑΤΙ; Που; Για δείξε μου εσύ που είσαι και (καλά) έξυπνος!!! Επίσης ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΩΣ οι ΝΟΜΙΜΟΙ (ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ γιατί είσαι και κοντά 60 και παίζει να έχεις και τα πρώτα σημάδια ΑΛΣΧΑΙΜΕΡ) ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΦΟΡΙΑ!!! Όποτε οι εξυπνάδες τους τύπου "αναφορα στα εξοδα περιθαλψης
με ουδεποτε καταβολη εισφορων κουβεντα." πες τες αλλού. Και τέλος οι ΝΟΜΙΜΟΙ (είπαμε κοντεύεις 60 και ξεχνάς εύκολα) ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ δε ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; Με αέρα και θαλασσινό νερό τη βγάζουν; ΒΛΑΚΕΝΔΥΤΕ. Δεν έχουν ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙΑ (και πληρώνουν και μια χαρά το χαράτσι) ; Ή δε νοικιάζουν; Ή δεν έχουν (πλέον) τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΑΓΑΖΙΑ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;;
Ναι ναι γι αυτό έχουν σκοτωθεί ΟΛΟΙ για το ποιος θα πρωτοπρολάβει να εξορίσει το πετρελαιο. Ειδικά στη Δυτική Ελλάδα που λένε πως και εκεί υπάρχουν τερααααααααααααααστια αποθέματα δε προλαβαίνουμε να εκδόσουμε αδειες για έρευνα
Και για πες μου και πόσος είναι ο "χρυσός" που πλήρωσε η ΚΟΣΚΟ για τον Πειραιά; Για πες μου και ποοοοοοοοοοοοοοοοσοι παραπάνω θα είναι οι ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ έλληνες που θα δουλεύουν σ αυτά ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΝΟΝΤΑΙ Σ ΑΥΤΑ;;;
Φυσικα και από μέρους σου ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ τους εφοπλιστές ή για τους βιομήχανους. Μούγκα στη στρούγκα
μαλλον εισαι σε αλλη χωρα οι χιλιαδες εργατες που μαζευουν την γεωργικη παραγωγη πληρωνουν ενσημα
καταστηματα που ανοιγουν και κλεινουν διχως καμμια καταβολη φπα και εισφορων????
ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 100% ΝΟΜΙΜΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΕΝΑ 10% ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΒΟΡΕΙΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ (ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ)
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥ ΜΕ ΑΠΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΓΩ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥΤΙΝ....
Η ΚΟΣΚΟ ΠΗΡΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ 150.000.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100% ΑΥΞΗΣΗ ΕΛΛΙΜΕΝΙΣΜΩΝ ΠΟΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΑΥΞΗΣΗ
ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ.
ΑΣ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΚΑΚΟ.Την περιθαλψη γυφτων,λαθραμεταναστων ποιος την πληρωνει φιλε απο τα ξενα?????????
μονο που οι παρανομοι ειναι πανω απο 2.000.000 ξεκαθαρισμα και οχι παραμονες μαιμου τυπου σημιτη.
οσο για τους εφοπλιστες και βιομηχανους δωσε κινητρα σε σοβαρο κρατος και δημοσια διοικηση και πολλα θα γινουν αλλα ο νομος θα ειναι νομος.