alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Την κατεστρεψαν.Δεν την κατέστρεψαν;
Απο αυτο το δεδομενο, γιατι το συμπερασμα ειναι οτι η λυση ειναι η Χρυση Αυγη και οχι π.χ. ο Λεβεντης ή ο Βεργης?
Την κατεστρεψαν.Δεν την κατέστρεψαν;
ΩΠΑ τωρα εριξες το σωστο...ετσι ειναι οπου υπαρχει ο φοβος φυτρωνει το αυγο του φιδιου..........αυτα τα μουνοφτυματα 35 χρονια τωρα απασχολημενα να τρωνε και να φτιαχνουν κολλητους τους βιομηχανους θα ανδρωσουν ξανα ενα νεο φασιστικο κινημα ανυπαρκτο και στα ορια της γραφικοτητας μεχρι χτες....ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!Φίλε, αν έμενες στην Αχαρνών και υποχρεωνόσουν να εγκαταλείψεις το σπίτι σου γιατι χέζουν στην είσοδό σου και τα παιδια σου δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν, θα σκεφτόσουν πιό ρεαλιστικά.
Νεα μοδα αυτο?νομιζετε οτι θα δικαιολογηθω εγω για το κκε?Φίλε μου δεν θα γίνω απολογητής τής Χ.Α.
Άκυρον το ότι μοιάζουν οι ρητορίες μας...
Αυτό που γράφεις είναι αυτό που θέλεις ή αυτό που θεωρείς πιθανό να συμβεί;
ισα ρε παπαρι που κανεις και πνευμα τρομπαΠρώτον, για αντιθεση στο καθεστώς σύστημα λεμε. Δεν βλεπω κατι ασχετο.
Κατα δευτερον, χαλαρωσε και απολαυσε το ηλιοβασιλεμα. Θα κανεις ρυτιδες με τοσα νευρα.
Ανήκει στην ίδια κατηγορία πολλών αριστερών (γιατί υπάρχουν και λίγοι που εκνευρίζονται με αυτές τις μαλακίες) που λένε πως επειδή οι Έλληνες στην Αμερική τ έκαναν πουτάνα στις αρχές του 20ου αιώνα, πρέπει να είμαστε και εμείς ελαστικοί με τα εγκλήματα που κάνουν οι μετανάστες στην ΕλλάδαΕνα παιδι εχει, μια κορη.
Ναι, παραλογισμος ειναι.
Και γι αυτο πρεπει να ψηφισω Χρυση Αυγη?
Και ο ρεαλισμός σου ποιος ακριβώς είναι; "φωτιά και τσεκούρι" που λέει η Χ.ΑΦίλε, αν έμενες στην Αχαρνών και υποχρεωνόσουν να εγκαταλείψεις το σπίτι σου γιατι χέζουν στην είσοδό σου και τα παιδια σου δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν, θα σκεφτόσουν πιό ρεαλιστικά.
ΝΑΙ ΑΛΛΑ.....
-ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΗΛΟΙ, ΔΥΝΑΤΟΙ, ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ, ΕΞΥΠΝΟΙ, ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟΙ, ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ, ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΙ νέοι, εργάτες του Σκαραμαγκά
και εσείς
ΧΟΝΤΡΟΙ, ΛΑΠΑΔΕΣ, ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΧΕΡΑΚΙΑ, ΚΟΙΛΑΡΑΔΕΣ, ΧΟΝΤΡΑ ΚΕΦΑΛΙΑ, ΓΛΟΙΩΔΕΙΣ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ, ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ, ΚΑΙ ΜΑΜΑΚΗΔΕΣ
ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΩ ΑΠΕΞΩ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ,.......ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΟΝΗΜΑ ΑΥΤΟ!!!!!
Ποιοί είναι οι "εμείς" και ποιοι οι "εσείς" ;;;:- :-
Φίλε, αν έμενες στην Αχαρνών και υποχρεωνόσουν να εγκαταλείψεις το σπίτι σου γιατι χέζουν στην είσοδό σου και τα παιδια σου δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν, θα σκεφτόσουν πιό ρεαλιστικά.
Νεα μοδα αυτο?
Στηριζω κατι αλλά δεν γινομαι απολογητης του οταν στριμωχτω?
αυτο το μαγικο εσυ το γραψες παιχταρα μου??????ξέχασες το κυριότερο στο τέλος:
ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΠΑΡΑΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
τώρα μπορείς να το διαδώσεις παντού, σε κάθε γωνία και πλατεία αυτής της πόλης,
ΩΠΑ τωρα εριξες το σωστο...ετσι ειναι οπου υπαρχει ο φοβος φυτρωνει το αυγο του φιδιου..........αυτα τα μουνοφτυματα 35 χρονια τωρα απασχολημενα να τρωνε και να φτιαχνουν κολλητους τους βιομηχανους θα ανδρωσουν ξανα ενα νεο φασιστικο κινημα ανυπαρκτο και στα ορια της γραφικοτητας μεχρι χτες....ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!
Ποιοί είναι οι "εμείς" και ποιοι οι "εσείς" ;;;:- :-
Την κατεστρεψαν.
Απο αυτο το δεδομενο, γιατι το συμπερασμα ειναι οτι η λυση ειναι η Χρυση Αυγη και οχι π.χ. ο Λεβεντης ή ο Βεργης?
Συν ότι αυτό που λες μου ακούγεται ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο μ αυτό που έλεγε προ 20ετίας πατέρας φίλου μου που είχε μαγαζί στου Ψυρρή όταν του Ψυρρή είχε γίνει από κάποιους (το ποιους βρες το εσύ) στέκι των ΤΟΤΕ λαθρομεταναστών Αλβανών (αυτών που ΣΗΜΕΡΑ φωνάζουν για τους Σομαλούς, Πακιστανούς κτλπ) ή αυτό που μου έλεγε προ 12ετίας περίπου συμφοιτητής μου που έμενε στο Γκάζι. Πήγαινε σήμερα να αγοράσεις δώμα στου Ψυρρή και στο Γκάζι!!!! Και δε μπήκε καμία "ρεαλιστική" σκέψη στη μέση. Άλλα πράγματα μπήκαν ;)Φίλε, αν έμενες στην Αχαρνών και υποχρεωνόσουν να εγκαταλείψεις το σπίτι σου γιατι χέζουν στην είσοδό σου και τα παιδια σου δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν, θα σκεφτόσουν πιό ρεαλιστικά.
Συν ότι αυτό που λες μου ακούγεται ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο μ αυτό που έλεγε προ 20ετίας πατέρας φίλου μου που είχε μαγαζί στου Ψυρρή όταν του Ψυρρή είχε γίνει από κάποιους (το ποιους βρες το εσύ) στέκι των ΤΟΤΕ λαθρομεταναστών Αλβανών (αυτών που ΣΗΜΕΡΑ φωνάζουν για τους Σομαλούς, Πακιστανούς κτλπ) ή αυτό που μου έλεγε προ 12ετίας περίπου συμφοιτητής μου που έμενε στο Γκάζι. Πήγαινε σήμερα να αγοράσεις δώμα στου Ψυρρή και στο Γκάζι!!!! Και δε μπήκε καμία "ρεαλιστική" σκέψη στη μέση. Άλλα πράγματα μπήκαν ;)
κλαιν μαιν οφων...ιδεολογικα τα χρυσα αυγα ειστε ανυπαρκτοι...η ανοδος των ποσοστων σας εχει 2 εξηγησεις...τσιμπατε ενα ποσοστο απογοητευμενων καρατζαφερικων και 2ον επενδυετε στον φοβο που δημιουργησαν αυτοι οι πασοκοτρομπες στοιβαζοντας ανθρωπους στο κεντρο λες και ειναι λαθραια τσιγαρα...το ΜΠΑΜ εγινε και ειναι υπευθυνοι...ΣΟΒΑΡΑ τωρα αν τα χρυσα αυγα μπουνε στην βουλη πρεπει να πεσει φωτια να καει αυτο το μπουρδελο απο ακρη σε ακρη....Αυτά είναι φανατισμοί.Δεν είσαι ΕΣΥ ο λαός, ούτε οι απόψεις τού καθενός.
κλαιν μαιν οφων...ιδεολογικα τα χρυσα αυγα ειστε ανυπαρκτοι...η ανοδος των ποσοστων σας εχει 2 εξηγησεις...τσιμπατε ενα ποσοστο απογοητευμενων καρατζαφερικων και 2ον επενδυετε στον φοβο που δημιουργησαν αυτοι οι πασοκοτρομπες στοιβαζοντας ανθρωπους στο κεντρο λες και ειναι λαθραια τσιγαρα...το ΜΠΑΜ εγινε και ειναι υπευθυνοι...ΣΟΒΑΡΑ τωρα αν τα χρυσα αυγα μπουνε στην βουλη πρεπει να πεσει φωτια να καει αυτο το μπουρδελο απο ακρη σε ακρη....
ετσι ρε γατε +1000 ακριβως αυτο γινετεκλαιν μαιν οφων...ιδεολογικα τα χρυσα αυγα ειστε ανυπαρκτοι...η ανοδος των ποσοστων σας εχει 2 εξηγησεις...τσιμπατε ενα ποσοστο απογοητευμενων καρατζαφερικων και 2ον επενδυετε στον φοβο που δημιουργησαν αυτοι οι πασοκοτρομπες στοιβαζοντας ανθρωπους στο κεντρο λες και ειναι λαθραια τσιγαρα...το ΜΠΑΜ εγινε και ειναι υπευθυνοι...ΣΟΒΑΡΑ τωρα αν τα χρυσα αυγα μπουνε στην βουλη πρεπει να πεσει φωτια να καει αυτο το μπουρδελο απο ακρη σε ακρη....