Επιτέλους θα συμφωνήσουμε κ σε κάτι.
δεν εχω να χορησω κατι με καποιον.....απλα τα ακρα
Επιτέλους θα συμφωνήσουμε κ σε κάτι.
Μια μικρή διόρθωση αν μου επιτρέπεις.Είμαι φιλελεύθερος. Πιστεύω στην ιδιωτική πρωτοβουλία και την ελευθερία των αγορών. Είσαι κομμουνιστής. Πιστεύεις στην κοινωνία και την ισότητα. End of story.
απλα τα ακρα
αποφοιτος πα.πει. και μποστον γιουνι ειναι λιγο χλωμο να εχει ραδικιου γυφτε,μη πλατιαζουμε ομως ;)νταξ, iq ραδικιού...
no worries!!!
Η πεμπτουσία της καλλιτεχνικής δημιουργίας του Ρίτσου ήταν το ποίημα που παρέθεσες;
Βέβαια κάποτε είχες χαρακτηρίσει εδώ μέσα ατάλαντο τον Αϊζενστάιν και σκουπίδι το "Θωρηκτό Ποτιόμκιν".....
God and guns ολέ λέμε Δώσε πράμα ρε λεβέντη παιδαρά πατριώτη Ελληναρά γαμιά και σε μας
Ας προσπαθησω να απαντησω στο ερωτημα με λιγα στοιχεια...ξεκιναμε με τον ΑΡΧΗΓΟ!!! ανεπαγγελτος,πρ.κρατουμενος στον κορυδαλλο,ιδιοκτητης μπουρδελοχοτελειου(με ενοικιαστη αλβανο τσ τσ τσ)....ο κοντινος συνεργατης και εκπρ.τυπου δικαζετε στις 14/5 για αποπειρα ληστειας με σωματικες βλαβες...ο εγερθητω,βουλευτης πλεον,ειναι δηλωμενος νεκροφιλος και παγανιστης(ελληνοχριστιανικα ιδεωδη λεγονται αυτα)....ο ετερος κολλητος,τριχωτος λαγος,επαγγελματιας μπραβος νυχτερινων κεντρων με απωθημενο τα γυμναστηρια και τα δερματινα(το οτι δεν το εχει με το αντιθετο φυλο,μαλλον συμπτωματικο ειναι)....ετερος αστερας ο καραισκακης του ξηρομερου(πολυ μαλλι ρε παιδακι μου,σαν απλυτο αναρχοκομμουνι ειναι) παντρεμενος με τσιγκανοχρωμη μεξικανα(εκφυλιζεται η φυλη μας ρεεεεεεεε) εχει και ενα παιδακι απο μια βουλγαρα....μια πρωτη απαντηση στο ερωτημα....μαλλον κομμα πρεπει να ειναι....λιγο χειροτερο απο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.....
αρχοντα ολοι οι ποιητες πουστηδες και κουμουνια ητανε.Πατιόμκιν. Πρόκειται διὰ μεγίστης μπαρούφας.
Ὁ Ῥίτσος δὲν θὰ ἦτο τίποτε ἐὰν δὲν ἐστρατεύετο πολιτικῶς, ὁπότε οἱ κομματικοὶ μηχανισμοὶ ἀνέλαβαν τὴν προώθησὶν του. Ὁλικὴ ἐπικυριαρχία ἐφ' ὅλων τῶν ἐκφάνσεων τοῦ βίου, ἄρα καὶ τῆς τέχνης, ἰδοῦ τὰ προστάγματα τοῦ κομμουνισμοῦ.
Ὅσον διὰ τό God and Guns, δὲν ἀποτελεῖ τὴν μόνην πηγὴν ἐμπνεύσεως ἡμῶν. Ὑπάρχουσι καὶ ἕτεραι.
αποφοιτος πα.πει. και μποστον γιουνι ειναι λιγο χλωμο να εχει ραδικιου γυφτε,μη πλατιαζουμε ομως ;)
κανας αλλος με αποσχιστικες αποψεις?
τα ειπε πιο καλα απο ολους.οπως θα μιλουσε ενας μεσος πολιτης.
δεν ειναι κολοτουμπας σαν τους αλλους τους μαλακες.
Ρε μαλάκα γράφεις στο bourdela κ δεν ξέρεις ούτε πως γράφεται ο κώλος!!!
τα ειπε πιο καλα απο ολους.οπως θα μιλουσε ενας μεσος πολιτης.
δεν ειναι κ[size=30pt]ο[/size]λοτουμπας σαν τους αλλους τους μαλακες.
καλα εσυ μας αφησες νωριςΑς προσπαθησω να απαντησω στο ερωτημα με λιγα στοιχεια...ξεκιναμε με τον ΑΡΧΗΓΟ!!! ανεπαγγελτος,πρ.κρατουμενος στον κορυδαλλο,ιδιοκτητης μπουρδελοχοτελειου(με ενοικιαστη αλβανο τσ τσ τσ)....ο κοντινος συνεργατης και εκπρ.τυπου δικαζετε στις 14/5 για αποπειρα ληστειας με σωματικες βλαβες...ο εγερθητω,βουλευτης πλεον,ειναι δηλωμενος νεκροφιλος και παγανιστης(ελληνοχριστιανικα ιδεωδη λεγονται αυτα)....ο ετερος κολλητος,τριχωτος λαγος,επαγγελματιας μπραβος νυχτερινων κεντρων με απωθημενο τα γυμναστηρια και τα δερματινα(το οτι δεν το εχει με το αντιθετο φυλο,μαλλον συμπτωματικο ειναι)....ετερος αστερας ο καραισκακης του ξηρομερου(πολυ μαλλι ρε παιδακι μου,σαν απλυτο αναρχοκομμουνι ειναι) παντρεμενος με τσιγκανοχρωμη μεξικανα(εκφυλιζεται η φυλη μας ρεεεεεεεε) εχει και ενα παιδακι απο μια βουλγαρα....μια πρωτη απαντηση στο ερωτημα....μαλλον κομμα πρεπει να ειναι....λιγο χειροτερο απο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.....
Βρήκες άνθρωπο να ρωτήσεις.τυπε στο βασικο στη τσεπουλα σου που σε καει τι λεει?αοζ και εξεταστικες τα αυτονοητα......παρακατω?
αρχοντα ολοι οι ποιητες πουστηδες και κουμουνια ητανε.
το βρισκεις τυχαιο μηπως?
αρχοντα ολοι οι ποιητες πουστηδες και κουμουνια ητανε.
το βρισκεις τυχαιο μηπως?
Μπορει να μη ξερει πως γραφεται,ξερει ομως πως να τον χρησιμοποιει....Ρε μαλάκα γράφεις στο bourdela κ δεν ξέρεις ούτε πως γράφεται ο κώλος!!!
Μπορει να μη ξερει πως γραφεται,ξερει ομως πως να τον χρησιμοποιει....