Το ξερουμε οτι εσεις εκει στην αριστερα θελετε ισχυρη και αυτονομη χρυση αυγη και σας χαλασε η εξαφανιση της, γιατι δεν εξυπηρετουνται οι σκοποί σας.
Κανονικα, αν ειχατε στοιχειωδη πολιτικη νοηση, θα επρεπε να πανηγυριζετε που οι ψηφοφοροι της γυρισαν την πλατη και ενταχθηκαν σε ενα μεγαλο κομμα.
Αλλά απο ατομα σαν του λογου σου δεν περιμενω και μεγαλη πολιτικη ωριμοτητα.
Μικρος εισαι βεβαια ακομη, κατι μπορει να μαθεις.
Άλεξ η ιστορία επαναλαμβάνεται..
Επι Καραμανλή μπηκε φυλακή ο κατμαν(όσο έκατσε, βασικά έδωσε τους συντρόφους του κ την έβγαλε καθαρή)..
Μετά ήρθε ο Αβέρωφ κ μάζεψε τους φασίστες,
(Αβέρωφ σημαίνει δύναμις)
με Σαμαρά στην οννεδ έφτιαξαν τους κενταύρους κ Ρέιντζερς..
Ένας από αυτούς ήταν κ ο φονιάς καλαμποκας με δικηγόρο τον μ.αρβανιτη που τώρα θα την βγάλει λάδι γιατι κάθε χρόνο στο κοπή το πίτα της οννεδ Πάτρας έκοβε κομμάτι για τον φονια..
Θα μαζέψετε τους τραμπούκους την γαλάζια γενιά, την χρυση νεολαία, τα δικά μας παιδιά..
Τι είχες Γιάννη..
Τι είχα πάντα..
να σου αρχισω λιγο πιο παλια
με την πτωση τησ χουντασ εγιναν οι πολιτικεσ και οι φοιτητικες ελευθερεσ εκλογες
στις πολιτικες ο κ καραμανλης πηρε πανω απο 50%
στισ φοιτητικες η δαπ τησ νδ επαιρνε 10%
πρωτεσ δυναμεισ ηταν οι, πασπ του πασοκ και η πανσπουδαστικη του κκε
η τοτε πασπ ηταν σαν το κκε ,πολυ αριστερη
η ιδεολογικη τρομοκρατια της αριστερασ και οχι μονο ηταν απιστευτη
σε καποια πανεπιστημια γιαουρτια εναντιον τησ δαπ
σε αλλα οπου ελεγε το προγραμμα τησ η δαπ μαζευονταν ολοι οι αντιθετοι για γιουχαρισμα
σε επαρχιακο πανεπιστημιο να καταλαβεις φωναξαν απο την αθηνα εναν επι πτυχιω που πηγαινε μονο να δωσει μαθηματα επειδη κανεις απο τουσ τοτε φοιτητες του πανεπιστημιου φοβοταν να διαβασει το προγραμμα τησ δαπ
σε αλλο επιπεδο η κνε ειχε αρχισει να μπενει και στους μαθητες
θυμαμαι την συζητηση 2 δεξιων πατεραδων
μα καλα θα αφησεις τον μαθητη γιο σου να ασχοληθει με τα πολιτικα
αν δεν ενδιαφερθουμε σε λιγο θα ειναι λογω τησ μονομερουσ προπαγανδασ ολοι αριστεροι
για αυτο η νδ αντεδρασε δυναμικα χωρισ να συμφωνουσα παντα σε αυτα αλλα ηταν αναγκαιο κακο σαν αμυνα στα παραπανω με αποτελεσμα να παψει ο φοβος και σιγα σιγα να γινει η δαπ πρωτη δυναμη
παρομοια γινοταν και σε αλλους τομεις που η αριστερα ειχε δυναμη
αυτα δε δεν γινοταν τοτε και μονο εντοσ ελλαδος
π.χ
η κυβερνηση τησ ουκρανιασ επι κομμουνισμου εδινε υποτροφιες σε ελληνες 40% σε πασοκ και 60% σε κκε
οι του κκε δεν αφηναν τους φοιτητες τους ουτε να κανουν σχεση με πασοκτζηδεσ και πολλα αλλα
και για να πω και λιγα για την χρυση αυγη
ειμαι και θα ειμαι κατα οποιουδηποτε δεν συμφωνει με την κοινοβουλευτικη δημοκρατια,ειτε δικτατορα ειτε φασιστα ειτε κομμουνιστη αν στρεφονται εναντιον τησ
δεν θα καταδικασω ομως κανεναν μονο για τις ιδεεςτου
τωρα αν η χρυση αυγη ειναι εγκληματικη οργανωση συμφωνα με την αισθηση που εχω ναι
δεν ειμαι σιγουροσ αν απεδειχθη αυτο επειδη δεν εχω παρακολουθησει την δικη
δεν ξερω αν αυτη η ασθηση που εχει και ο περισσοτεροσ κοσμοσ εκανε το δικαστηριο να το αποφασισει η υπηρχαν οι αποδειξεις που επρεπε αν υπηρχε κεντρικη καθοδηγηση