stokadoura
το διευκρινησα πριν
η ο ιδιος η ο πατερας του
ψαξε λιγο περι οικογενεια του πηγαινε στην περιοχη τους και θα μαθεις πολλα για δαυτους
"τα ψεματα" που λες εσυ τα μεταμορφωσαν τοσο η συγκεκριμενη οικογενεια οσο δε και ο μικυ μαους θεωδορακης αλλα και η οικογενεια αντωνοπουλου σε αληθειες για να καθαρισουν το σκοτεινο παρελθον τους με "λευκρο κολαρο" ωστε να το παιζουν παραγοντες για τα επομενα χρονια μετα την κατοχη
αυτες ειναι οι κρυφες ιστοριες "ευπαρουσιαστων παραγοντων" αλλα πιθανων και αλλων οικογενειαων που δεν εχουν αποκαλυφθει ακομα
οσες φορες ανεβηκαν σε sites η στο facebook "περιεργως" ειχαν διαγραφει σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα
μαλλον τυχαιο θα ειναι
Σου το ξαναείπα είσαι επικίνδυνος βλάκας. Στον Ελληνόπυργο Καρδίτσας γεννήθηκε, σε ένα κωλοχώρι στο πουθενά στα ορεινά της Καρδίτσας. Εκεί ήταν κι ο πατέρας του. Δεν έχει καμία σχέση με την περιοχή της Πτολεμαϊδας ο άνθρωπος, ούτε αυτός ούτε ο πατέρας του. Ούτε λεφτά είχαν.
Συνεχίζεις τα ψέμματα αντί να ντραπείς και να σταματήσεις και έχεις και τη θρασύτητα να χρησιμοποιείς εισαγωγικά για τα παραμύθια που μας αραδιάζεις.
Διευκρίνησες πριν τι; Ο ίδιος ή ο πατέρας του; Που, στο θολωμένο σου μυαλό; Για βάλε μας το σημείο στο ποστ.
Σου λέω ότι ήταν φίλος με τον πατέρα μου και μου λες την κουταμάρα να πάω στην περιοχή του να ψάξω; Έχω πάει πολλές φορές στο χωριό του. Εσύ έχεις ιδέα που πέφτει;
Περιέργως, χωρίς εισαγωγικά, δε σε έχουν μαντρώσει σε τρελάδικο.
Ο Παυλίδης που είχε το λιγνιτωρυχείο στην Πτολεμαϊδα, λέει στα απομνημονεύματά του ότι στην κατοχή τα λειτουργούσε κανονικά, εκτός από ένα τρακτέρ που του πήραν οι Γερμανοί και ότι τα δικαιώματα τα έχασε μετά το 1947 που έφυγε ο ιδρυτής και τα παιδιά του δε μπορούσαν να συνεχίσουν, το 1955 που ιδρύθηκε η ΛΙΠΤΟΛ, που στη συνέχεια συγχωνεύθηκε με τη ΔΕΗ. Τι κρίμα που έφυγε νωρίς ο άνθρωπος και δε σε πρόλαβε, να τον ενημερώσεις ότι οι Γερμανοί του πήραν το λιγνιτωρυχείο και πήγαν στον Ελληνόπυργο Καρδίτσας να βρούν τον πατέρα του Σιούφα ή τον ίδιο βρέφος, να το "δώσουν", για να το μοσχοπουλήσει στη ΔΕΗ.
Ρε τι ζούμε εδώ μέσα.